Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да проверя срока на годност на продуктите на Shiseido?
Как мога да включа серумите с трета стъпка на Clinique в рутинната си грижа за кожата?
Как мога да проверя срока на годност на продуктите на Шейседо?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да проверя срока на годност на продуктите на Shiseido?
-
Как мога да включа серумите с трета стъпка на Clinique в рутинната си грижа за кожата?
-
Как мога да проверя срока на годност на продуктите на Шейседо?
-
Какви са ефектите на кафявата спирала?
-
Как да почистя комбинирана кожа?
Този ли имаш предвид,че е за зряла кожа
.........Това чудо Ренержи Морфолифт е за от около 40# до 50, дори от 45 до 50 - зависи дали кожата показва явни признаци на отпускане. Ако има леки линийки, но не се отпуска все още е варианта Ренержи (без Морфолифт, РАР и прочие разширения). За от около 35 до около 40 (може и 40+) е Хай Резолюшън. Изобщо аз съм доволна от Ланком вного в сравнение с другите по-популярни луксорни брандове.
Този, който гледадте в сайта е правен в Америка - аз гледам френския сайт (за мен той е водещия) и наистина има малка разлика. Но чесно казано такава кутийка същата се подвизаваше пролетта и БГ магазините.