Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Август

• 40 925
  • 724
  •   1
Отговори
# 630

Днес получих гел-душ на Ланком от намаленията с дата на производство 18.2.2004  #2gunfire и глос http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=77144&CatgId=19 с дата на производство 01.2006.Глоса е с цвят слива,не е много тъмен.И душ-гел си мирише добре,нищо му няма видимо ,но смятам да им пиша оплакване  #Cussing out
Моля,който е писал вече до ягодката,да даде примерно писмо  Rolling EyesБлагодаря предварително Simple Smile

# 631
Оф,ама как изобщо продължавате да поръчвате от тези сайтове като виждате колко недоволни има и колко стари продукти ви дават... #Crazy

# 632
Досега имам 15 поръчки,в това число и от намаления и за пръв път ми се случва да дойде стар продукт.Спестих доста пари,поръчвайки от този сайт.Да не мислиш че като купиш в България,няма да има този проблем с изтекъл срок на годност?

# 633
  • София
Имам 150 поръчки и нито един продукт с изтекъл срок.  Whistling
Заслужава си.  Mr. Green

# 634
Досега имам 15 поръчки,в това число и от намаления и за пръв път ми се случва да дойде стар продукт.Спестих доста пари,поръчвайки от този сайт.Да не мислиш че като купиш в България,няма да има този проблем с изтекъл срок на годност?
Ама поне на място ще видиш,а не да го платиш и после да се оглеждаш.Лично мое мнение е това,никой не ангажирам Peace

# 635
Оф,ама как изобщо продължавате да поръчвате от тези сайтове като виждате колко недоволни има и колко стари продукти ви дават... #Crazy
и аз мога да кажа, че от толкова поръчки никога не съм имала проблем с някой от продуктите

# 636
  • София
Ама поне на място ще видиш,а не да го платиш и после да се оглеждаш.Лично мое мнение е това,никой не ангажирам Peace

Не е гаранция, че ще разбереш и на място срока на годност......пише разни кодове, които поне на мен наизуст би ми било трудно да разшифровам  Peace

# 637
И аз засега не съм имала проблем с продуктите. Peace

П.С. Момичета,може ли малко инфо за този продукт: http://web2.sasa.com/SasaWeb/eng/product/viewProductDetail.jspa? … emno=100726816006  Peace

# 638
Никога не гледам срока на годност ! Не ме интересува ако ще да е произведен и преди 20 години продукта. Или ми понася или не!
В момента се мажа с крем, който си купих 2005 година  Mr. Green просто сега дойде и неговия ред. Според мен с тези срокове само се хвърляте в излишна паника  Laughing и ще накарате хората да преопаковат стари продукти в нови опаковки  Joy

# 639
Никога не гледам срока на годност ! Не ме интересува ако ще да е произведен и преди 20 години продукта. Или ми понася или не!
В момента се мажа с крем, който си купих 2005 година  Mr. Green просто сега дойде и неговия ред. Според мен с тези срокове само се хвърляте в излишна паника  Laughing и ще накарате хората да преопаковат стари продукти в нови опаковки  Joy
Joy Това страшно ме изкефи Laughing Може и да имаш до някъде право,понякога и аз съм се мацала с продукти,в последствие на които разбирам,че е изтекъл срока им на годност,ама на-добре съм ,жива съм newsm44

# 640

Хихихи  Joy Joy Joy
Аз пък съм точно обратното, нищо не купувам и не ползвам, без да съм видяла срока за годност - храни, козметика.... всичко, което може да има срок.  Joy

Последна редакция: ср, 27 авг 2008, 20:14 от Анонимен

# 641
  • София

Днес получих гел-душ на Ланком от намаленията с дата на производство 18.2.2004  #2gunfire и глос http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=77144&CatgId=19 с дата на производство 01.2006.

Че то глоса си е в срок - те имат срок на годност най малко 3 години

# 642
Аз също си получих глоса на Ланком произведен е на 01.2006г. , но нищо му няма не мирише на старо, даже много пресно ми изглежда. Лично аз, съм си много доволна.

# 643
  • Варна

Факт.
Друг е въпроса, че дори да е в срок даден продукт, след разпечатването му може бързо да се развали заради неправилно съхранение, замърсяване и т.н. Така че е относително. Това са ориентировъчни срокове.

Относно това дали в бг може да се купи продукт с изтекъл срок - естествено, че може. Кремовете например, които аз съм купувала тук са така запечатани, че няма как на място да почна да разопаковам, че да го видя. Егати - в Бюти зоун, плащам крема и разопаковам на касата  ooooh! ...

# 644
  • Варна,морето ...

Изглеждат много интересно, дано някой се включи с отзиви за марката.  Wink
на тази марка  ползвам сенките и съм много доволна цвета е точно като на картинката а и издържат цял ден без да се размазват произведени са в Япония .сега смятам да опитам и спиралите им
http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=57412&goChar=K
http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=67719&goChar=K

Общи условия

Активация на акаунт