Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Август

• 41 060
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
  • Over the rainbow
Аз пък си харесах този руж.

Някой да го е ползвал?

Последна редакция: нд, 03 авг 2008, 14:25 от ***LAURA***

# 76
От Ягодка поръчах за първи и последен път.Получих кремове за 124.50$,който са гранясали.Миришат ужасно и не стават за крака а какво остава  за лице-единият е от 2005г.Та от 11.07 до сега се води кореспонденция с тях-не искат да подменят продуктите и не връщат парите,предлагат да им ги изпратя и ако преценели .....Дала съм толкова пари сега требва и пощенски да плащам и ако до няколко дни няма резултат ще им пратя кремовете/по добре да платя пощенски и евентуално да получа продукти годни за употреба,ако въобще имат такива/.
За себе си реших,че е по-добре да дам някой лев повече и да видя какво купувам,отколкото да си късам 1 месец нервите с китайците....
кремовете от  намалението ли бяха или ги купи на редовна цена. аз до сега не съм имала проблеми с тях винаги са ми пращали нови продукти или са ми връщали патите
На Еstee Lauder поръчах 4 продукта на редовна цена за около 230 $,затова поръчката бе разделена на 2.Едното колетче беше о.к,но в другото освен 2 ми крема имаше и подарък от евро уомън/чрез тях си поръчах/,като само той беше годен за употреба   Sick

# 77
Момичета,някоя има ли представа какъв номер е това червило,защото никъде не откривам. Shocked
http://web2.sasa.com/SasaWeb/eng/product/viewProductDetail.jspa? … emno=100445101008

Hug
не видях някъде да пише номер или цвят, но при всички положения не можеш да си го купиш - няма наличност

Цветът му се води- Pink Moon. Peace  Пише го в description. Wink
Мерси много   bouquet

# 78
  • Варна,морето ...
От Ягодка поръчах за първи и последен път.Получих кремове за 124.50$,който са гранясали.Миришат ужасно и не стават за крака а какво остава  за лице-единият е от 2005г.Та от 11.07 до сега се води кореспонденция с тях-не искат да подменят продуктите и не връщат парите,предлагат да им ги изпратя и ако преценели .....Дала съм толкова пари сега требва и пощенски да плащам и ако до няколко дни няма резултат ще им пратя кремовете/по добре да платя пощенски и евентуално да получа продукти годни за употреба,ако въобще имат такива/.
За себе си реших,че е по-добре да дам някой лев повече и да видя какво купувам,отколкото да си късам 1 месец нервите с китайците....
кремовете от  намалението ли бяха или ги купи на редовна цена. аз до сега не съм имала проблеми с тях винаги са ми пращали нови продукти или са ми връщали патите
На Еstee Lauder поръчах 4 продукта на редовна цена за около 230 $,затова поръчката бе разделена на 2.Едното колетче беше о.к,но в другото освен 2 ми крема имаше и подарък от евро уомън/чрез тях си поръчах/,като само той беше годен за употреба   Sick
пиши им за проблема предполагам че от ягодата ще ти пратят нови продукти поне практиката показва до сега това

# 79
Момичета,моля,ако някоя скоро ще поръчва от Sasa да ме има в предвид,защото съм си харесала две неща. Praynig

# 80
Едно кремче на Прада от специалните в Ягодката ... много бързо се е изчерпало
Някой да е успял да си го поръча?

# 81
Аз пък си харесах този руж.

Някой да го е ползвал?
Да ,аз го имам хубав е  Grinning

# 82
  • Sofia
здравейте бих искала да ви попитам Visible Difference Cream Complex 30ml на Elizabeth Arden както и  Triple Action Moisturizer на Clinique подходящи ли са за 26 годишна жена?

Последна редакция: нд, 03 авг 2008, 21:21 от vaflichka

# 83
vaflichka здравей. от серията на Елизабет Арден съм пробвала веднъж измиващ гел и не мога да се изкажа с точно и компетентно мнение, но ми допадна като консистенция и почистване. за кремчето на Клиник има доста добри отзиви, аз го ползвам твърде от скоро, за да кажа с две ръце, че това! е крема  Grinning, но е подходящ за твоята възраст

# 84
  • Габрово
Хей, къде се изгубихте всички и изоставихте темата на 2-ра страница! Naughty
Днес получих един мъжки Cristobal by Balenciaga, но нещо не съм очарована Crossing Arms Ще видим довечера мъжОт дали ще го хареса, ако не - ще го видите в Продавалника Joy
p.s. Много странно - бях поръчала тоалетна вода и афтър шейв, бяха си опаковани както си трябва, кашончето също, но целофанената опаковка на тоалетната вода беше разпечатана отодолу и картонената опаковка също - имаше фрапиращи следи, дори не беше затворена както трябва, а по шишенцето - отпечатъци от пръсти. Thinking Случвало ли ви се е? И Дали не са подменили оригиналния благоуханен Кристобал с това странно миришещо нещо? newsm78  hahaha  Joy

Последна редакция: пн, 04 авг 2008, 15:27 от Deli_s

# 85
# 86
А някакви отзиви за козметиката на Juice Beauty?Ползвали ли сте някой от продуктите и доволни ли сте? Peace

# 87
А някакви отзиви за козметиката на Juice Beauty?Ползвали ли сте някой от продуктите и доволни ли сте? Peace
Това им е може би най-известният продукт:
http://www.juicebeauty.com/za/JB?PAGE=PRODUCT&CAT=MAIN.GREEN … mp;PRODUCT.ID=235

плзвам го и съм горе-долу доволна, само не е много силно...

# 88
 PeaceDeli_s  -откъде ти беше поръчката ThinkingЮз днес получих своята от фрагрансексите LaughingОбзаведох половинката с Хопноуз-а на Ланком LaughingЕ няма такъв аромат-пак казвам Crazy-направо ми идва като унисекс и усещам как ще посягам по-често къма него Wink
За себе си и една съфорумка получих мини Лъвли-то на СДП-да го тестваме-но на пръв прочит не бих казала че е това е моят аромат-още повече че от лакомия се пръснах/мнооого леко/ с Хипноуза Twisted Evil,който определено надделява и не мога да го усетя съвсем.Ще видим във времето дали ще  променя мнението си.Като гледам не само в сайта е един от хитовите продукти/Лъвли-то/ Hug-може би и с истерията около филма. Laughing

# 89
  • Варна
teo_71, кога я беше направила поръчката от fragrancex...че аз чакам още моята от 23... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт