Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Август

• 41 258
  • 724
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Имах зимата един сет от LCM, но за суха кожа....беше много, много хубав, така че според мен и това ще е добър продукт...за жалост сега съм със смесена кожа иначе веднага бих си го взела  Tired

хидратиращата маска на Biotherm e много хубава и е на много хубава цена... Peace

# 316
  • Бургас

И аз ще чакам за мнения. Peace
Защото съм му доста навита,въпреки че най-вероятно ще е с изтекъл срок. Rolling Eyes Но може би ще рискувам. Whistling

Laughing   И аз подозирам, че ще е с изтекъл срок.
Във fragancex е 31 долара. А не успях да го открия в сайта на Ланком  Thinking

# 317

Ами...то иначе нямаше да е толкова намалено. Peace
Щом в fragancex струва толкова,смятай колко е старо това,за да е на тази цена. Laughing

# 318
  • София

Ами...то иначе нямаше да е толкова намалено. Peace
Щом в fragancex струва толкова,смятай колко е старо това,за да е на тази цена. Laughing
може да не се купува затова да са го смъкнали така
нали примципа е да се слагат на про,оции и намаление стоки който не с екупуват или стоки на който срока на годност изтича скоро , за да не се налага да ги бракуват  newsm78

# 319
lepidopteria,права си и аз така знам,че се практикува. Peace Но в Ягодката явно имат друга практика. Peace

# 320
  • Пловдив

хидратиращата маска на Biotherm e много хубава и е на много хубава цена... Peace
Май ще я поръчам.

# 321
  • Варна

...няма да съжаляваш  Crazy

# 322
# 323
Преди 1 седмици получих хидратиращата маска на Биодерм, но я взех за по-висока цена /към 20 долара беше/. Сега идва много изгодно. Много е хубава наистина, благодарение на jorjeta   bouquet се навих да си я взема.  Не е с изтекъл срок на годност мойта е произведена на 18.12.07г. Сега си поръчах още една хидр. маска на Биодерм, глоса на Ланкомен/малко ми идва малко тъмничък цвета, но на тази цена не устоях  Crazy да не поръчам ще видя в действителност като го видя на живо и го пробвам/ и молива за очи на Christian Dior-Steel Grey.

# 324
  • Варна
Аз сега обаче искам да опитам нещо различно и се колебая между тази и тази маска....някой да има впечатления  Crazy

# 325
jorjeta не мога да изкажа мнение. Ползвала съм единствено от тази серия на ЕЛ околоочния крем и съм много доволна, но за маската нищо не мога да кажа. Да попитам хидр. маска един път седмично ли се ползва?

# 326
  • Варна
Ако ти е много суха кожата може и повече от един път...аз лично само веднъж седмично си правя хидратираща маска  Crazy май ще заложа и аз на ЕЛ...и околоочния казваш е добър  Whistling Hug

# 327
  • Варна,морето ...
аз си бях поръчала на ланком лосиона за тяло от намаленията и излезе в срок на годност
ето този аромата му е много траен
http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=80524&CatgId=15

# 328
  • Варна,морето ...
аз  от новите намаления съм си  харесала ето този молив някой ползвал ли го е
http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=40098&CatgId=19

# 329
Ако ти е много суха кожата може и повече от един път...аз лично само веднъж седмично си правя хидратираща маска  Crazy май ще заложа и аз на ЕЛ...и околоочния казваш е добър  Whistling Hug

Не ми е чак толкова суха кожата,значи остава варианта един път седмично. За околоочния крем на ЕЛ много съм доволна много добре ми хидратира. Имам и на Shiseido ето този http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=23296&goChar=S, но много трудно ми попитам. Една приятелка също беше взела този ЕЛ, но след няколко дена нанасяне каза, че на сутринта не можела да си отовори очите. Ако си го поръчваш вземи си първо мостричка да пробваш.

Общи условия

Активация на акаунт