Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Август

• 41 212
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
  • София

Днес пак си махнах грима и почистих лицето с измиващото олио на Shu Uemura, направо за секунди маха спирала, жестоко.  Crazy

Иля,моля да споделиш как точно го исползваш.Иначе ,изкушена от цените, поръчах това

поня, нанасям на лицето малко количество и масажирам, не се пени страшно много, но отлично почиства.  Peace

# 361
  • София
момичета пак се допитвам за съвет до вас.Препоръчайте ми подходящ крем за зимата, за нормална към суха кожа,за 29 год.Благодаря предварително   bouquet

Дневен или нощен крем ?

# 362
  • На черешатааа
Дневно да е кремчето. И още нещо да попитам,което разбрах скоро и ме озадачи-в магазин ми казаха,че крема и фон дьо тена трябва да са една и съща марка  Shocked

# 363
  • На черешатааа
От намаленията и аз си поръчах маската,благодарение на скрита  Heart Eyes

# 364
  • Варна
Дневно да е кремчето. И още нещо да попитам,което разбрах скоро и ме озадачи-в магазин ми казаха,че крема и фон дьо тена трябва да са една и съща марка  Shocked

Не ги ли пита според каква логика трябва да са една и съща марка? Ей като вземат да измислят правила ooooh! Аз от години си ползвам различни кремове и ФДТ-ни и нищо не ми е станало на кожата.

# 365
  • На черешатааа
Питах и ми отговориха,че можело да не се покриват Shocked каквото и да значи това   ThinkingИ аз до сега така правих,не че съм използвала много,но това ме втрещи

# 366
  • Варна
Може би имат предвид, че различните съставки в крема и ФДТ може да предизвикат някаква реакция. Според мен това би могло да се случи само при много чувствителни кожи. Но пък ако човек е наистина с много чувствителна кожа, то ще е проблем използването на по-голямата част от козметиките на пазара, така че ми се губи смисъла.
Не знам, така мисля, нека и други да кажат...

# 367
  • На черешатааа
Аз казах,че моята кожа е нормална а не чувствителна Thinking

# 368
  • София
Питах и ми отговориха,че можело да не се покриват Shocked каквото и да значи това   ThinkingИ аз до сега така правих,не че съм използвала много,но това ме втрещи

Има кремове, които стоят на прах или имат " кир ефект ", когато се нанесат под грим, но това са много редки случаи.  Wink
Това са имали предвид консултантите, че евентулано тези неподходящи кремове няма да имат този проблем върху кожата, ако гримът който се нанася върху тях е на същата марка.  Peace

# 369
  • На черешатааа
Ясно, Иля отново благодаря за разяснението  bouquet

# 370
Момичета, знаете ли защо не ми отваря нито една страница на ягодата?
Където и да кликна излиза празна лилава страница?
Ако някъде в темата е разяснено, сори, не съм видяла,а и нямам време да я чета цялата.
Мерси!
Коригирам се -не навсякъде, но на намаленията нищо не ми излиза и на определени парфюми. Rolling Eyes

# 371

http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=56557&goChar=E

може ли някой да ми разясни,какво представлява това комлектче-пилинг и крем ли е?дали е подходящо за 26 г.

# 372
Пуснах отделна тема, но нека и вас да ви попитам какъв околоочен крем бихте ми препоръчали.
На 22 години съм с чувствителна кожа по принцип. Не съм ползвала до сега околоочен, но четох че след 20 години трябва да започне да се използва. Blush
Мерси много, а аз сега започвам да ви чета интересната темичка.

# 373
Момичета, знаете ли защо не ми отваря нито една страница на ягодата?
Където и да кликна излиза празна лилава страница?
Ако някъде в темата е разяснено, сори, не съм видяла,а и нямам време да я чета цялата.
Мерси!
Коригирам се -не навсякъде, но на намаленията нищо не ми излиза и на определени парфюми. Rolling Eyes
Сигурно със сайта има някакъв проблем ,няма друга причина .

# 374
  • София

http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=56557&goChar=E

може ли някой да ми разясни,какво представлява това комлектче-пилинг и крем ли е?дали е подходящо за 26 г.

Тази серия доколкото имам спомен е за по-зряла кожа.....в този случай това е пилинг някакъв и 30 бр. успокояващи/неутрализиращи тампони....поне така си го превеждам  Peace

Последна редакция: сб, 16 авг 2008, 22:34 от sparkk

Общи условия

Активация на акаунт