Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Август

• 41 047
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
Иля, много ти благодаря за отговора. От показаните съм ползвала само ЕЛ. А кой е твоят фаворит от тези трите/предполагам, че си ги ползвала?

# 571
Направих дебют в САса. Пратиха ми някакво писмо за потвърждение на данните от картата. Попълних го и сега чакам. Друго дали ще трябва да правя? Къде да проследя пратката? Колко дни пътуват?
Пътуват малко по-бавно от останалите за около 14 до 20 дни в най-лошия случай.
Пратката се проследява с номера, който се изпраща с потвърдителния мейл при изпращането на поръчката в сайта на хонконгски пощи, който е даден още в мейла, а след това в руски, български и т.н

Абе изобщо някой прави ли си труда да прочете 2-3-5 страници преди да пита?
Да не говорим, че всичко това е в първия пост newsm78
Наоми това не е лично към теб  Peace просто през 4 страници едни и същи въпроси...

# 572
Ето още малко инфо за новата спирала на Живанши и нейната екстраваганта четчица Laughing
http://www.viewsofia.com/page.php?key=article&id=2181

# 573
  • София
Иля, много ти благодаря за отговора. От показаните съм ползвала само ЕЛ. А кой е твоят фаворит от тези трите/предполагам, че си ги ползвала?

Този на ЕЛ ми харесва най- много, може би заради приятният аромат.
Но той е и най- мазен от трите, другите два попиват мигновено, но същевременно и добре хидратират.

# 574
Ето още малко инфо за новата спирала на Живанши и нейната екстраваганта четчица Laughing
http://www.viewsofia.com/page.php?key=article&id=2181

Аз ще си я взема тази спирала другата седмица и ще дам отзиви, толкова лиги източих по нея че не мога да я чакам да стигне до Ягодка  Hug

# 575
Получих си хидратиращата маска на Biotherm от намаленията - произведена е 2007-12-18  Peace

# 576
  • София
Получих си хидратиращата маска на Biotherm от намаленията - произведена е 2007-12-18  Peace

И аз я получих, днес ще я тествам.  Crazy

# 577

И аз я получих, днес ще я тествам.  Crazy
И аз, и аз. Laughing

# 578
аз пък си получих пудрата на боргес,само че поръчах цвят бронз,а тя е много по тъмна Sick

# 579
  • София
Съгласна съм със sparkk,какво като е за азиатския пазар,щом като ти се отразява добре. Peace

Преди време обсъждахме, че проблемът е в избелващите съставки в продуктите, които са предназначени специално за азиатският тип кожа.
Но щом лосионите се отразяват добре кожата, това е най- важното.  Peace

# 580
  • София
Съгласна съм със sparkk,какво като е за азиатския пазар,щом като ти се отразява добре. Peace

Преди време обсъждахме, че проблемът е в избелващите съставки в продуктите, които са предназначени специално за азиатският тип кожа.

Щом има и избелващи съставки значи е още по-добре в моя случай......имам лунички, които на моменти стават направо неконтролируеми и се мъча да се преборя с тях  Wink

# 581
  • София

Щом има и избелващи съставки значи е още по-добре в моя случай......имам лунички, които на моменти стават направо неконтролируеми и се мъча да се преборя с тях  Wink

Екстра....макар че, аз много харесвам лунички.  Flutter Hug

# 582
  • София

Екстра....макар че, аз много харесвам лунички.  Flutter Hug

И аз ги харесвах, ама ако ме видиш след солариум или след слънчеви бани на какво приличам в лицетоооо.....та по този повод от 1 година съм си забранила солариума /бях пристрастена/ и сега положението е по-добро  Simple Smile

П.П. Извинявам се за лекото отклонение от темата  Peace

# 583
  • София
И аз ги харесвах, ама ако ме видиш след солариум или след слънчеви бани на какво приличам в лицетоооо.....та по този повод от 1 година съм си забранила солариума /бях пристрастена/ и сега положението е по-добро  Simple Smile

Охх, разбирам те напълно миличка  Heart Eyes, наистина не трябва да се прекалява със солариума.
И аз съм пристрастена, но поне за сега ми излизат само три лунички на нослето.  Whistling Blush

Отивам да тествам маската на Биотерм.  Sunglasses

# 584
Момичета, някакви отзиви за козметиката Laura Mercier ?
Кажи какво те интересува  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт