Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Август

• 40 938
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
Celebre мила, а ти нанасяш ли крем след маската на Биотерм ? 

Иля,аз вчера я получих и само снощи я използвах.Да нанесох крем след нея.Прочетох твоят пост,за приспиване с някои маски, и мисля да опитам  с тази.Тя маската е достатъчно хидратираща и мазнееща, и си мисля че няма да е проблем.

# 601
  • София

Иля,аз вчера я получих и само снощи я използвах.Да нанесох крем след нея.Прочетох твоят пост,за приспиване с някои маски, и мисля да опитам  с тази.Тя маската е достатъчно хидратираща и мазнееща, и си мисля че няма да е проблем.

Ами за тази маска си мисля, че не е достатъчно да се ползва самостоятелно, на сутринта кожата ми беше мекичка, но по- суха отколкото с другите маски.
Явно тази се ползва с крем или евентуално за мазна кожа може и без.

Мисля да я ползвам през деня и да редувам с другите ми нощни маски.

# 602
  • Габрово
Някой ще пуска ли скоро поръчка от Саса? Бих искала да се присъединя, моля Hug

# 603
  • Бургас
Оххх, сетчетата на Битерм в Саса - Biopur и Biosource са свършили  #Cussing out

Еее, ако знаех, че искаш, вчера си продадох сетчето Biosource, щях веднага да ти го дам.  Blush  Heart Eyes

О, миличка, сега още повече ме хвана яд.  Sad   Hug

# 604
Оххх, сетчетата на Битерм в Саса - Biopur и Biosource са свършили  #Cussing out

Еее, ако знаех, че искаш, вчера си продадох сетчето Biosource, щях веднага да ти го дам.  Blush  Heart Eyes

О, миличка, сега още повече ме хвана яд.  Sad   Hug
Е, не се притеснявайте Wink
Аз вчера за първи път поръчах от Саса и ми даде грешка първия път и дадох втори път. В резултат на това, сега съм с Biotherm Biopur Pore Reducer Starter Kit  -2 броя сета в повече, Ести Лодер-Хидракъмплиит-1 сет в повече и Biotherm Multi Recharge Starter Kit -2 броя сета в повече #Crazy-ще има за всички желаещи, като дойдат Laughing,когато дойдат,че още ми дава,че ми обработват поръчката;
Иля, сподели сега Биопур серията за каквакожа е и Multi Recharge серията за каква кожа е!

# 605

Биопур серията за каквакожа е и Multi Recharge серията за каква кожа е!
Биопур серията е за мазна кожа Peace, Мултиричардж-а има крем и за нормална към комбинирана/мазна кожа и за суха кожа  bouquet

# 606
[Аз този крем на Ювена го ползвам зимата.Много ми е мазен за лятото и в тези жеги.Иначе вярно че е супер.Намазвам се и след около 10мин. попивам остатъка със салфетка.Ефекта е много добър.Относно нощният от същата серия,също е много хубав,но пак си е по-мазничък.Същият номер със салфетката прилагам и при него.
А относно маската ,мисля че е много подходяща за нешето ЕГН Laughing и изобщо е много хубава.
[/quote]

А доволна ли си от крема на Гатино аз още не съм го започнала но скоро му идва реда ,а на Ювена видях че има и един лифт крем
чела ли си отзиви за него ?
http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=81819&goChar=J

# 607

Ами за тази маска си мисля, че не е достатъчно да се ползва самостоятелно, на сутринта кожата ми беше мекичка, но по- суха отколкото с другите маски.
Явно тази се ползва с крем или евентуално за мазна кожа може и без.

Мисля да я ползвам през деня и да редувам с другите ми нощни маски.

Според указанията за ползване в сайта на Biotherm маската не се измива, а се сваля с навлажнен тампон, след което лицето се оставя да изсъхне. Аз пробвах така снощи - ефекта на сутринта е страхотен, за себе си не виждам никакъв смисъл от допълнително ползване на крем  Peace

# 608
  • София

Според указанията за ползване в сайта на Biotherm маската не се измива, а се сваля с навлажнен тампон, след което лицето се оставя да изсъхне. Аз пробвах така снощи - ефекта на сутринта е страхотен, за себе си не виждам никакъв смисъл от допълнително ползване на крем  Peace

Да, прочетох указанията и стриктно ги спазих, само че на сутринта лицето само с маската ми беше почти сухо.

lalique, а ти, с какъв тип кожа си ?

# 609
  • Бургас
А някой получи ли вече Lancome-ското: http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=34224&CatgId=19

# 610
  • София

Аз го чакам за една моя приятелка, но все още го няма.

# 611
  • Бургас

Аз все още му се чудя, най-вече заради срока на годност.  Thinking Моля те, щом го получиш, да провериш датата на производство.  Hug

# 612
  • София

Аз все още му се чудя, най-вече заради срока на годност.  Thinking Моля те, щом го получиш, да провериш датата на производство.  Hug

Разбира се, мила и веднага ще ти пиша.  Hug

# 613

Да, прочетох указанията и стриктно ги спазих, само че на сутринта лицето само с маската ми беше почти сухо.

lalique, а ти, с какъв тип кожа си ?

Е да, забравих да уточня, че съм с мазна кожа - явно от това идва разликата.

# 614
[Аз този крем на Ювена го ползвам зимата.Много ми е мазен за лятото и в тези жеги.Иначе вярно че е супер.Намазвам се и след около 10мин. попивам остатъка със салфетка.Ефекта е много добър.Относно нощният от същата серия,също е много хубав,но пак си е по-мазничък.Същият номер със салфетката прилагам и при него.
А относно маската ,мисля че е много подходяща за нешето ЕГН Laughing и изобщо е много хубава.

А доволна ли си от крема на Гатино аз още не съм го започнала но скоро му идва реда ,а на Ювена видях че има и един лифт крем
чела ли си отзиви за него ?
http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=81819&goChar=J
[/quote]

Нямам наблюдения върху този крем на Ювена,но ще го поогледам.
От крема на Гатино,съм много доволна.Изглажда,избистря,леко стяга и повдига кожата ,освежава тена ,много икономичен,ползвам го сутрин и вечер.Бързо попива и оставя едно покритие приличащо на силиконово.Не мазнее, с две думи само хубави неща мога да кажа.Бях писала,че може би съм намерила своя крем,но пък има толкова много изкушения,очакващи своят ред за проба Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт