AVON-обсъждане на продукти-7

• 34 001
  • 679
  •   1
Отговори
# 165
  • София
абе аз като гледам италианските и испанските каталози не ми се вижда толкова скъпо при положение че при тях средната заплата е 2000 евро а при нас 300-350 евро

# 166
Здравейте, момичета! Бих искала да разбера Вашето мнение за маската за коса от серията Планет Спа със средиземноморски маслини . Ако някой я е ползвал, моля да пише отзиви. Благодаря!

# 167
   Някой ползвал ли е околоочният крем-двойният-дневен и нощен от първите страници на каталог 12?За каква възрастова група е предназначен?
И аз се замислям за него но ще чакам отзиви.

# 168
   Някой ползвал ли е околоочният крем-двойният-дневен и нощен от първите страници на каталог 12?За каква възрастова група е предназначен?
И аз се замислям за него но ще чакам отзиви.
Ами той е нов(няма как някой да го е ползвал) и предназначен за първи следи от остаряване(пише го горе в дясно)Предполагам 30+
Майка ми ползва подобния на този -Лифтинг за зоната около очите и е много доволна и не само тя де.И доста мои клиентки.

# 169
  • София
Получих си течните сенки в петък и мога да кажа, че освен нанасянето, но аз никога не съм ползвала такъв вид течени сенки с апликатор, така че не мога да бъда обективна, та освен нанасянето-което е лесно и приятно, друго предимство не видях. Wink
На мен тези сенки (лилави) ми стоят адски бледо, почти незабележимо  върху клепача, с едва доловим намек за пепел от рози цвят Wink. За лилаво и дума не може да става. Naughty
Цвета е бледо подобие на пепел от рози.
Трайност -почти няма такава. Wink
Жалко, но ще си ги ползвам в дните когато грима може и да е незабележим.
Иначе са в много хубаво опаковка и с хубав дизайн, ама само това.
Не знам как е при другите цветове, но това е за Sparkle Lavender

# 170
Ползвам новия околоочен крем от около седмица-от мостри-харесва ми.Сутрин очите ми изглеждат по-добре,отпочинали,а може и така да ми се струва...като цяло продукта ми харесва Peace

# 171
Така да ме е яд smile3511,днес ми свърши заглаждащият серум за коса,гледам онлайн брошурите-в К12 го няма,чак на К13 мога са си го поръчам,което означава,че чак към края на септември ще дойде поръчката.Ужас,ама аз не мога без този серум newsm45
Супер заглаждащия серум за коса се предлага в сега действащата брошура на стр. 118 за 9,90 лв. Аз ползвам серума за сухи краища и съм по-доволна от него виж на стр. 116  Peace

# 172
Така да ме е яд smile3511,днес ми свърши заглаждащият серум за коса,гледам онлайн брошурите-в К12 го няма,чак на К13 мога са си го поръчам,което означава,че чак към края на септември ще дойде поръчката.Ужас,ама аз не мога без този серум newsm45
Супер заглаждащия серум за коса се предлага в сега действащата брошура на стр. 118 за 9,90 лв. Аз ползвам серума за сухи краища и съм по-доволна от него виж на стр. 116  Peace
Знма,ама представителката ми замина на море и не мога да го поъчам Sad

# 173
Здравейте, момичета! Бих искала да разбера Вашето мнение за маската за коса от серията Планет Спа със средиземноморски маслини . Ако някой я е ползвал, моля да пише отзиви. Благодаря!

Много е добра. Аз я използвам от близо година и съм много доволна!  Peace

# 174

Става ли за мазна коса?

# 175

Става ли за мазна коса?

Тя е за всякакъв тип коса. Аз съм с мазни корени и ми действа добре.

# 176
Разчитам на вас да ме дадете съвет за фондютените на ейвън.
Спряла съм се на ,успокояващия фондютен и течен, но искам да е покривен а течния сигурно не е такъв?
Някои ползвал ли ги?

# 177
Разчитам на вас да ме дадете съвет за фондютените на ейвън.
Спряла съм се на ,успокояващия фондютен и течен, но искам да е покривен а течния сигурно не е такъв?
Някои ползвал ли ги?
От доста време ползвам успокояващия фдт и съм много доволна,покривен е и не ми дразни кожата.

# 178
Благодаря за бързия отговор, Sasin!  bouquet Поръчах си я от каталог 12 и сега вече спокойна ще си я чакам.

# 179
Здравейте ,искам да попитам има ли Avon  червило или гланц в млечно розов цвят Simple Smile
Ще се възползвам от това ,че пиша в темата да похваля слънцезащитния лосион за деца с фактор 40 .Честно казано очарована съм.Въобще не очаквах ,че е толкова добър. Naughty тествах го върху себе си а аз съм много бяла и въбоще не мога да стоя на слънце защото  изгарям за отрицателно време. .Намазана обилно с  този лосион изкарах часове наред наред на плажа без проблеми и не изгорях.Вече съм голям фен на слънцезащитните на Ейвън Grinning

Общи условия

Активация на акаунт