Отговори
# 210
Значи при мен става въпрос за запис на тонове Peace
Благодарско Пуки, че внесе тази яснота Hug
Добре дошла и от мен на sirma 007  bouquet

# 211
При нас имаше първо слушане на тонове, а после и запис на тонове  Mr. Green Аз си мислех, че двете си вървят ръка за ръка ...
Инче, все забравям да ти кажа да ми махнеш името Михаела. Не, че тотално сме се отказали от него, ама вече не е сигурно

# 212
аз съм от софия.относно тоновете и на мен ми правиха преди месец. Прилича на кардиограма показва и дали има контракций  ако не се лъжа.Мами някоя от вас започнала ли е с големите покупки(имам предвид креватчето),защото ние купихме всичко без него-неможах да спра татко ни да пазарува.Сега едва удържам положението за креватчето но заплашва,че ако не го купиме другата седмица ще го купи сам.Още веднъж благодаря на всички за посрещането.Наистина ме разплакахте.Страхотни сте.

# 213
Сирма, ние може да се каже, че и големите и малките покупки вече сме ги направили  Laughing Креватчето ни е поръчано и ще е готово до края на месеца най-късно, така че не виждам защо да не си купите сега креватче, ако сте си харесали. Пък и наистина е по-добре и ти да участващ в избирането, отколкото мъжа ти сам да го избира, все пак мисля, че жените сме по-практични и знаем по-добре какво ни трябва, респективно на нашите бебчета

# 214
  • на Земята
Zdraveite nai-setne i ot men! Izviniavam se za latinicata,no sum s nov laptop bez kirilica i neznam kak da aktiviram fonetikata. Triabva6e da 4akam maja mi da se varne s drugia ,no ne se starpiax.Edvam vi iz4etox .Niama6e me ,biax si v rodnia 6umen i sega se xvanax za glavata ,ot sutrinta vi 4eta.Ve4e svar6ix.Do plovdivskite mami- iztarvax kafenceto tazi sytrin s vas,taka me e iad,a i xodix na izsledvaniq. Za ytre sam ZA sre6ti4kata v DKC 1 ,taka 4e pi6ete kato se razberete kade 6te se 4akame. Aide da ne vi pritesniavam pove4e s moiata latinica.Niakoi ako znae dali moga da pusna fonetikata ot niakde da pi6e,ne mi izliza na lentata po princip. Aide do skoro. Hug

# 215
pokjei, горе в дясно до другите менюта (Начало, Помощ, Търесене ...) ти излиза Кирилизатор и дори да нямаш кирилица на лаптопа не е проблем  Peace

# 216
  • София
Момичета, кажете наистина какви гащи трябва да си вземем за родилното, че и аз съм в чуденка  newsm78
sirma 007, ние си харесахме креватчето в събота и ще го поръчаме в началото на септември. Само не знамдали да купувам обиколници за креватчето, не ги харесвам много, а и мисля, че събиратмного прах, вие как мислите

# 217
  • София
Ами аз като се чудех за гащите стигнах до два извода - гащи за еднократна употреба или памучни бикини, които да са до пъпа, че да не дразнят мястото на шевовете при секцио. Поради противоречиви мнения за първия вид гащи се спрях на памучни. Като цена са едни и същи. На мен една мама ми препоръча бикините на Тимор от Метро. 9лв са 5 бр в пакета. Хубавото е че са от тънък памук, ластиците са много фини и не се усещат (стига да не са ви малки де), а цветовете са свежи (розово, ябълково зелено, небесно синьо, оранжево). От дете не съм носила такива гащи, но ги пробвах и установих, че ще са ми много удобни за болницата. Извинете за фермана на тема гащи  Mr. Green

Трикси, за обиколници никой не може да те задължи да купиш. Ако не ти харесват може да изчакаш да видиш как спи детето и дали не се вре по таблите на кошарата или си изхлузва крачетата през решетките. И тогава ако се налага да си вземеш. Аз лично много ги харесвам (но не всички) и мисля да си взема 1 бр.

# 218
Сирма, добре дошла Hug
Сев, и аз така бях и махнах всички пръстени, че и верижка носих, и нея я махнах. Нещо всичко ми пречи Crossing Arms
За тоновете, всичко сте написали.
За раждането в 8 месец, знам така - проблема е в дробовете, бебчо не може да си поеме въздух, затова сега / слава Богу/ вече бият инжекция на майката /преди да роди/, с която подпомагат разтварянето на дробовете. Моя приятелка роди близнаци в средата на 8 месец и сега са едни големи бандитки на 6 години Grinning Така че не се притеснявайте момичета излишно, защото както казва моя мъж, предизвикваме съдбата Peace
Пуки, я си запази бебоците, докато сметнеш за нужно Naughty  А след, като искаш още дечица, значи работата е ясна Peace

# 219
  • Варна
Почвам:
Честита годишнина на Трикси, Майлили-търпението и нервите се наградиха-честито и на теб  Simple Smile
Добре дошла на новата мама Сирма

Хеленка, ти сега си тук, ама Барабина и ШикиМики пък ги няма,така че няма да стане тая работа със срещата-карай,да сме здрави, пък когато може-тогава

Сикониум,ако се преместиш в Добрич, ще сте с Фиил-Ю съседки е ще си организирате разходките заедно  Grinning

Пуки, за твоя албум с покупките-гледам го и попълвам списъка за моя, благодаря ти още веднъж,че си качи снимките в общия албум

Крисси, честити покупки и на теб, купувай, купувай-да си новодомец е жестоко, миналата година през август като се нанасяхме всичките си пари давахме за обзавеждане, и бяхме толкова щастливи,че изобщо не мислехме за храна-опъвахме се на новия диван и гледахме стените, доволни и "нахранени" от покупките Laughing

На мен пък нещо ми е криво-малката(ученичката ми) днес дойде,ама по някое време каза че и е зле и я пуснахме да си ходи, но ми стига това,че до обяд стоя до мен-оказа се,че има от летния грип...малко се издразних, че не каза по-рано-толкова време се овардих да не се разболявам и сега точно.....дано не съм прихванала Confused

После-нещо грахови днес не искат да мърдат, сутринта,докато вървях за работа се опъваха пак крака и ръце,че чак на един светофар не можах да пресека, а през деня-нищо...дали спи, или му е топло...онзи ден давах съвети на онази мама, дето и тя не чувстваше бебето,сега взех сама да се паникьосвам.....

Доволна съм обаче,че купих подарък на джуниъра-това е мъжът ми(понякога във форума като говоря за него,му казвам така)
Преди време си загуби телефона и, за да не купува нов си подкара пак със стария.
Тази седмица се прибира най-накрая след 1 месец командировка, и аз реших днес и му купих един-Nokia 5310

Не ми беше съвсем по план в бюджета за месеца,ама ми стана криво-като си дойде и види колко неща съм накупила за грахови и как само за тях говоря, за прегледи, за болнични, още повече-като види и количката,за която не знае...съвсем ще се почувства на заден план
Че така де, чакам го сега да го почвам с изненадите

Айде че стана дълго

# 220
  • София
Тони, много хубаво си направила с подаръка за мъжа ти. Моя наскоро уж на майтап подхвърли, че вече минава на заден план. Аз незнам дали сега само си го мисля пък то какво ще се окаже, но това че ще бъда майка на детето си не искам да означава, че ще съм по-малко съпруга и жена. Надявам се да успяваме да запазим баланса.

# 221
  • на Земята
Благодаря ти Severinka ! Златна си.Не знаех до сега. Hug

# 222
Госпойце, Горе главата!
С таткото ще сглобявате бебешки мебели и разни други неща дето искат мъжка ръка. Пък и човека не е съвсем на сухо- цял телефон ще получи, който любимата му жена е избрала СПЕЦИАЛНО за него. Хич и не се навивай предварително, явно ти е кофти ден само. Споко!
Грахови сигурно спинкат, не ги ядосвай  Wink.
А, дано не те е заразила ученичката... Имай предвид, че имунитета на бременните е по- високичък и може и да те подмине. Стискам палци.

Обиколници- тука за малки бебонци дори се водят противопоказни. Докато не започнат да си владеят по- добре мускулите препоръчват или без такива или с някакви съвсем тънки, от по един слой плат... в случай, че се заплетат или захлупят в тях, да не се стига до фаталности.

Пуки, аз бих ги пазила бобчетата още 2 години при всички случаи, хайде да не наливам масло в огъня... С таткото решете, но твойто мнение е най- важно.  Peace

Отивам да лапам, за кой ли път днес...  Mr. Green

# 223
  • Бургас
Сладурани,туку що гледах Кунг фу Панда и паднах от смях. newsm62
Ако някой е в кофти настроение да си го изтегли да се посмее.
И пандичката е с тумбак като нашите ,ама е опасен каратист.

Тони мисля,че мъжа ти ще е щастлив ,че не си го забравила и ще е много доволен.
А това ,че грахчо не се обажда,ами може да е уморено човечето и то с тебе ходи на работа.
Превантивно за настинкати вземи пийни сокче от портокал или грепфрут,че нали са пълни с витамини.Пък дано ти се размине и Софко излезе права. fingerscrossed

Аз обиколник поне в началото не мисла да слагам,за по-нататък ще се нагаждаме по бебочо.

Пуки абе я вземи ги попази още някоя друга година,че сама каза колко ти е била неприятна процедурата докато сте се сдобили с тези.
Пък нали искаш и бройка номер три живот и здраве. newsm10

# 224
trixy, на мен обиколниците са ми симпатични и някак ми придават завършен вид на креватчето, но не мисля, че е необходим за едно толкова малко бебе, та то първите месеци не може само да се придвижва из леглото и едва ли ще се удря. Освен това и аз знам като Софкобофко, че са опасни за малки бебета, поради вероятност от задушаване. Така, че си мисля, че спокойно можеш да минеш без тази покупка.
Госпойце, дано не те е заразило новото момиче. Аз също се дразня, когато някой идва болен на работа и си пуска бацилите из целия офис. Иначе много хубаво си се сетила да зарадваш вашия тати  Peace И аз мисля да му купя нещо на мойто мило, че отдавна не съм го правила.
Благодаря ти Severinka ! Златна си.Не знаех до сега. Hug
За нищо, мила   bouquet

Благодаря на всички за съветите за подутите пръсти, вече си свалих халката, че наистина доста ме стягаше

Общи условия

Активация на акаунт