Отговори
# 225
Сев, какво креватче сте си харесали ?

# 226
Сев, какво креватче сте си харесали ?

Ами, мила, всъщост баща ми прави мебели, та сме си "поръчали" креватчето при него  Laughing Моделът той го измисли и съм го виждала само нарисувано, но мисля, че ще стане много сладурско. Той човекът много се е въодушавил, с еко лак щял да го прави и т.н. Като стане готово ще го снимам, но със сигурност няма такива по магазините (поне аз не съм виждала) .

# 227
  • Варна
Пуканка, за бременност след секцио по принцип няма минимален срок. Тези две години, които казват да се изчака, са за да може да се роди нормално, което предполагам няма да ти се иска. Надявам се си ме разбрала, че "травмирането" е в преносен смисъл  Laughing. Аз ще започна с пазаренето като изляза в болничен. Днес си харесах кошара от магазин Дибо, даже баткото пробва да я люлее и обеща да люлее бебето /блазя ми  Mr. Green/.
Госпойце, не се притеснявай за летния вирус, стискаме палци да не си го "пипнала". Страхотен подарък си направила на мъжлето, да кажеш после каква му беше реакцията  Wink. Как е бебока, мърда ли или още си почива? Ако трябва изпийчаша топло прясно мляко и легни, чела съм, че така бебето се активизира  Crazy.
Аз тъй като си мисля срещата май ще я направим септември месец - тогава всички ще сме в болнични и ще е минал сезона на пътуванията и почивките. Ще поканим и Feel_U да ни гостува, предполагам няма да откаже  Simple Smile.

# 228
Сев, това звучи много мило. Като на филм  Simple Smile Страхотно

# 229
  • София
Ей,Сев, много мило това, че баща ти ще направи креватчето за бебка, непременно да го снимаш и да ни го покажеш!
Госпойца Димитрова, вашият татко ще бъде много щастлив от подаръка! Какво стана малчо размърда ли се?
Благодаря ви за мненията за обиколниците!
Мен ме водиха на разходка и да пийна едно коктейлче ( безалкохолно разбира се ), много е хубаво да се разтъпче човек!

# 230
  • Бургас
Казвам ви лека нощ и спокойни сънища. newsm46

# 231
добар вечери от мен Simple Smile
като гледам на лекцията на "9 месеца " октомврийки ще сме голяма група Simple Smile супер  Hug
за балдехина и обиколнка мисля че не  са практични за бебчетата поне в начлото Simple Smile те са си платове и задържат прах , а и щом обиколнка е опасен за новороденото ще видя нататъка имаме ли нужда от него Simple Smile
ехе много хубав ден с много поводи да се повеселим Simple Smile честито мацки Simple Smile
трикси много да се обичате,да се веселите заедно и купища щастливи мигове  bouquet 
майлили бравос за кавртирата Simple Smile айде победа и пак победа и само хубави новини:)
еха  така ми стана весело и усмхнато  Hug

# 232
  • Варна
Добро утро-оптимистично утро bowuu
Снощи имах дълъг разговор с моя грахон, защо така не иска да ми ръкомаха и,че се притеснявам, и това детенце наистина ме чу и взе да ме побутва-ама и аз буквално му се молих да ме плесне поне леко,че да не се сашкам и то плесна

Че чак се разревах по едно време от контакта с него, малко,малко, ама ми разпозна гласа или притеснението и реагира бе
И като се въодушевих толкова много, и такава радост и облекчение като ме заля Party, започнх да си прегръщам тумбака-е не можах да се сгъна,че да се самоцелуна, ама нищо....
И  от тая ми ти радост, онова вътре и то се зарадва-почна да си почуква и размества подредбите в неговата си шушуля-къща ,и въобще една такава еуфория имаше снощи и за двама ни...че продължи дълго през нощта
Тая заран съм се кукнала по тъмно да си събирам прането,  но  изобщо не се оплаквам,че не съм спала

Така де, притесненията са нещо нормално в положението ни
Благодаря ви пак на всички за успокоенията    bouquet
Хайде лек вторник

# 233
Госпойце, и аз се чувствам притеснена  ,когато не усещам  дълго време малкото човече ,това е нормално ,освен това някой бебета са по-активни от други.
Като четох вчера постинга  ти  за летния грип се сетих нещо,което буквално бях забравила...
Това се случи около 10 дни преди да изляза в отпуск и да заминем на море .Работя си аз в жегата  с един пациент и на вратата се чука и влиза  циганка- около 8 месец  бременна и с много  пъпки по лицето и тялото .Тя се приближи и ми каза ,че идва от инфекциозна болница и от там я изписали и казали да ходи на зъболекар да и мажи афтите в устата ,че има шарка Sick
За секунда ми се обърна всичко ,притесних се адски много ,изгоних я и все пак и обясних ,че и аз съм бременна и не е желателен никакъв контакт с нея ... Twisted EvilПървите няколко дена мислих много за тази случка...Но вече я бях забравила,спокойно аз от контакти с хора до сега щях да имам няколко пъти шарка ,вирусни инф,та даже и заушка!
Марианка, ти ще излезеш голям герой! Как не ти омръзва да лежиш и да не излизаш  толкова време .Сигурно имаш страхотна воля!
Пуки, предполагам вече си взела решение  как да постъпиш ,но аз  ако  бях на твоето място  щях да ги оставя още известно време ,живот и здраве  всичко да е наред ,но за всеки случай...Освен това  ако искате още едничко ,пак ли на стимулация ще се подлагаш ?

# 234
  • Бургас
Добро Утро-Красавици. Peace

Еленцето мила честит рожден ден bdbaloni  party023 Tada

Да си обичана, почитана и слушана.
И наесен да те радва едно малко съкровище.  bouquet

# 235
Добро утро, сладурки!
Еленцето, честит рожден ден newsm59  bigdance2 newsm38 Бъди здрава, обичана  и щастлива  Hug
Тони, виждаш ли като си позитивно настроена как  стават нещата! Добре си направила, че си купила на мъжлето подарък, то и те милите имат нужда от малко внимание.
Лек ден, момичета Hug

# 236
Добро утро, момичета!   bouquet Днес се очертава много горещ ден, така че си стойте вътре на хлад.

syconium, trixy, непременно ще снимам креватчето като стане готово. Баща ми обаеща, ако има достатъчно време да направи и едно по-голямо легло за нас с мъжа ми, та може и ние да намажем покрай малката. Laughing Всъщост аз така му и казах, че ще става дядо (понеже и сегашната ни спалня той е правил) му се обадох и казах: "Ще трябва още е едно креватче да правиш - бебешко" и той като се зарадва човекът, беше наистина много мило.
Госпойце, много сладко си разказала за изживяваниято си бебео вчера, наистина много мило ми стана.
Nikozi, мила, много си подбирай пациентите (ако можеш разбира се), че наистина сигурно всякакви хора идват при теб и едва ли се съобразяват с това, че си бременна  ooooh!
Еленче, Честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве за теб и бебчо и много радостни моменти!

# 237
Добро утро и от мен. Скоро не съм писала, но поне се стараех да ви чета. Не ми стигаха контракциите, но и каката ни вдигна температура - 2 вечери подред без причина. Май и е никнал кътник, но изгоря милата. Мога поне да се похваля с нова кола и микровълнова. Сега ставаме с 2 коли и ще ми по-удобно за бебо и кака. Неди, моят мъж ходи до другия магазин сам и каза, че тази която гледахме двамата е къде,къде. Там се позаинтересувал и от други колички и реши че Вижъна е най-добрия вариянт относно съотношението цена-качество-възможности. В неделя ще ходим за кошарка, а се надявам скоро и за количката. Дрешки засега няма да купя - имам от каката и от племенника ми. Така че като се роди бебчо ще видя какво не ми стига и тогава ще купувам.

# 238
  • София
Добро утро, сладурани  Hug
Еленце, Честит рожден ден! Много усмивки и приятни емоции днес, а на есен - най прекрасното бебче   bouquet
Тони, направо си те представих как се опитваш да си цункаш тумбачето  Laughing И аз мога вече да накарам бебо да се размърда. Като не се движи известно време лягам и го побутвам лекичко, винаги реагира Blush Сигурно го притеснявам,миличкото, ама с такава истерясала , майка като мен......

Днес хич нямам намерение да си подам носа навън. Вчера се наложи да обикаляме едни магазини на графа и като се прибрахме пуфтях като парен локомотив  Whistling
Пазете се и вие от жегите, поне доколкото е възможно  Hug

# 239
Честито на рожденничката, само красиви моменти, изпълнени от смисъла на любовта и щастието с близките хора! И разбира се един пухкав бебешок  bouquet, който ще е най-чаканият подарък!
Аз днес съм с така подути пръстчета на ръцете, че чак едва ги свивам, сигурно попрекалих снощи с газираното, но така ми се пийваше, че не успях да се овладея!
Тони- много мил разказ Hug, погали грахчо и сега!
Хайде да ни е лек денят!

Общи условия

Активация на акаунт