Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря количката на Джордан в София?
Какво е мнението за избора на педиатър?
Какви са впечатленията от магазините за бебешки стоки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря количката на Джордан в София?
-
Какво е мнението за избора на педиатър?
Форумът предлага различни гледни точки относно избора на педиатър. Някои майки споделят, че са доволни от педиатричните грижи за децата си, докато други изразяват объркване и несигурност по отношение на избора. Съветът е да се разпитват близки и приятели, които могат да препоръчат добър педиатър, като се има предвид, че критериите за добър лекар са различни за всеки.
-
Какви са впечатленията от магазините за бебешки стоки?
Форумът споделя положителни впечатления от магазините за бебешки стоки, като конкретно се споменава магазинът „Мечо Пух“. Участниците споделят за разнообразието на продуктите, любезното обслужване и удовлетворението от покупките. Освен това има споделени и отрицателни емоции, като спор с партньора след посещението в магазина.
-
Какви са мненията относно смяната на личен лекар?
-
Какви са емоционалните промени по време на бременността?

В такива моменти и на мен ми идва да ревна с пълно гърло, къде от облекчение, къде от любов, щастие и т.н.
добре, че си ти! 

Браво, че не си се ошашкала!
......Еленцето, честито! Много щастие и от мен

Много 
и ей така ми беше толкова криво че го няма.