Отговори
# 60
  • София
Върнах се от обиколката по бебешките магазини! Много е хубав магазин Мечо Пух, харесах си легло, матрак, корито, протектор за матрак, повивалник, за количката се колебая още. Зяпах бебешки дрешки,шишета, биберони, ох, направо ми изтекоха очите! Леглото ще го поръчаме в началото на септември, имат срок на доставка 10 дни! Спалните комплекти съм ги поръчалана една моя приятелка! Ходихме и в Айко и още няколко магазина, но за мен фаворит е Мечо Пух, а и е много близо до нас!
После с мъжо се скарахме, аз разбира се се разревах като пълна идиотка, прибрахме се и сега не си говорим! Като знам какви сме инати и двамата няма да си говорим с дни! Абе, ядосвам се на себе си, как може да съм такава ревла! Оплаках ви се, сега ще си полегна малко!

# 61
...аз мойто Джи пи си го смених септември, а не януари, така че мисля шп всяко време можем да сменим педиатъра на децата си.
Това не е вярно. Личният лекар може да се смени точно два пъти в годината. При теб явно е имало извънредни обстоятелства(смяна на местожителство напр.), затова си го сменила през септември. Нека не заблуждаваме останалите майки.  Peace

# 62
  • Бургас
Трикс сладуранче,не се ядосвай Hug
Моята теория е,че мъжете са създадени за да ни ядосват и ние трябва упорито и целенасочено да ги пренебрегваме в такива моменти.
Това че си се разплакала си е чисто и просто от хормоните.Станали сме ревли и половина.
Да видим нещо тъжно,да ни кажат дума на криво и сме готови newsm45.
А преди си бях такъв непукист fiuuuuuu -ОООО доброто старо време.
Кураж миличка ,ще се роди беочето и на таткото ще му излезе всичко през носа хихихихи.

# 63
Трикси, Недей така, мила, ще му мине на твоя ччовек и ще ти се извини  Hug
А този магазин Мечо Пух къде точно се намира?

# 64
Здравейте и от мен на октомврийските мами...някой от вас може да се сети,други не...нооо,аз бях част от вас ...напуснах ви началото на март. Hug
Сега влизам да Ви кажа ,че пак съм бременна,този път да чукна на дърво всичко е наред.До скоро несмеех да се похваля,ама мисля,че вече му е време...
Сега съм в списъка на януарсите мами... preggo
Момичета пожелавам ви леко равдане и октомври да си гушкате най-сладките,пухкави и здрави бебчета... newsm51

# 65
  • София
Трикси, предполагам вече ти е минало лошото настроение. Горе главата!

Този магазин го бях гледала в нета, май на Самоковско шосе се намираше, изглежда добре зареден. Искам и аз по магазинитееееее  smile3514

Ей, Наде, това вече се казва новина! Много лека и приятна бременност ти желая! Simple Smile

# 66
Ей, Наде, много се радвам за теб, че отново си открила щастието да бременееш. Пожелавам ти много лека и безпроблемна бременност и едно здраво бебче-януарче. Ще се радвам да ни навестяваш с хубави новини, както и за съвети (ако можем да ти отговорим)  Hug Hug Hug

# 67
  • Бургас
Наде дано късмета е на твоя страна и да родиш едно здраво и красиво бебече,което да те радва   bouquet

Майлили като се появи бебеочето всички магазини ще са твои.
Само ти трябват сили и помощници да носят покупките  smile3534

# 68
  • София
Милички, благодаря ви за милите думи  love001 Ще ми мине, а на него през носа ще му излезне  #Cussing out
nadeto_pm, радвам се за теб! Стискам палци да гушкаш едно здраво и хубаво бебоче през януари!
Сев, както е казала mylili магазина се намира на Самоковско шосе или по - точно на околовръстното на кръстовището на горубляне. Аз бях много приятно изненадана, зареден е, има разнообразие и това което е много важно за мен продавачките са много любезни и отзивчиви, отговарят на всеки въпрос, не са някои темерутки!
Личният лекар аз си го смених през юни, със сигурност знам, че смяната става два пъти годишно - през юни и през декември!

# 69
Благодаря Ви момичета!
Сега ви разглеждам първата страничка,страхотна е...браво!!! Има толкова полезна информация...
 За напред обещавам да ви навестявам ...  Hug

# 70
  • Варна
tediko, честит рожден ден   bouquet Много здраве и щастие за теб и цялато ти семейство
Наде, честита радост и на теб, пази се и всичко ще е наред  Grinning

Сега за мен-имам си количка, и съм доволна първо, защото сама си я избрах, изпробвах, купих и донесох-това последното много ме узори, и сега ме придърпва пак в ляво,но отивам да се излежавам на дивана и никаква мърдане до утре

Второ-на никой не съм казала,освен на вас-имам предвид, нито на моите родители,нито на свекървови,нито пък на мъжа ми,който ще се върне към 06ти август. Та дотогава....ще си трая
В крайна сметка не купих Graco-то, дето толкова го мечтах,а другия модел,който също ми харесваше-
Maxi Cosi Taxi Citi с кош Dreami

Втората количка беше намалена,до изчерпване на количествата, понеже от септември ще имало нови модели,но така или иначе бях започнала да въздишам по нея и това намаление ми натежа в решението.
Естествено спестих едни 200лв,които ще ми влязат в употреба за кошницата за кола
Ето я и нея, цветовете са малко по-светли от тези на снимките
http://www.imgshare.eu/i/tonimirka/dsci0067_010ee.jpg

http://www.imgshare.eu/i/tonimirka/dsci0071_c6043.jpg

http://www.imgshare.eu/i/tonimirka/dsci0100_0da22.jpg

http://www.imgshare.eu/i/tonimirka/dsci0104_c0093.jpg

# 71
  • София
Здравейте и от мен на октомврийските мами...някой от вас може да се сети,други не...нооо,аз бях част от вас ...напуснах ви началото на март. Hug
Сега влизам да Ви кажа ,че пак съм бременна,този път да чукна на дърво всичко е наред.До скоро несмеех да се похваля,ама мисля,че вече му е време...
Сега съм в списъка на януарсите мами... preggo
Момичета пожелавам ви леко равдане и октомври да си гушкате най-сладките,пухкави и здрави бебчета... newsm51

Аз си спомних за теб! Nadeto бъди жива и здрава и спокойно и ведро да изкараш тази си дългоочаквана бременност!

Трикси, това че си се разплакала е добре, защото със сълзите си освободила напрежението и нищо не си подтиснала.
В лекциите на 9 месеца споменаха, че  в последните два месеца от бременността нивото на един хормон (еди кой си) се покачва неимоверно много, който подмомага родилния процес, но... но за сметка на емоционалното ни състояние. Възможни са предродилна депресия, емоционална нестабилност, дори да се стигне до това да си говорим сами на себе си!

Важното е да се говори с близкия човек, за да може той да разбере, че в тези последни месеци преди раждането, а и няколко след ( може би три м.) бушуват хормони в нас, които са в много, много пъти повече, отколкото ако не сме бременни или родилки. Така че, говорете и предупредете, че нещата опират до пълно разбиране и тотално влизане в положението.

А на лекцията за пред/след родилната депресия споменаха, че ако бащата се чувства неуверен и настъпи в него нещо като депресия, то ако чакат момче последиците за детето ще са много силни.  Връзката баща-син е много силна и неговото нестабилно психическо положение се отразява директно на сина ( но не на дъщеря) и детето като порастне и може да изкара един много тежък пубертет с възможност за бягства от вкъщи, наркомания и други неща. Тези изследвания са направени Европа и тази статистика засяга над 60 процента от проучваните хора.

За това намерете си начин за разтоварване и излизане от тези тежки емоции, които уви ни настигат, защото сме много уязвими точно сега.  Бъдещите татковци също трябва да бъдат сигурни в себе си. Те са атакуеми от мисли за финансовото благополучие на семейството, а пък 9 месеца след раждането (или там колкото се падат) ние-майките ще се озовем с майчинство в размер на 1 минимална раб.заплата.

Винаги съм била на мнение, че една майка с малко дете трябва да получава заплата за отглеждането на детето. Да не се спира заплатата й след тези 9 месеца, а тези 250 лв (?!) които ни чакат после, трябва да ни ги прибавят към заплатата. Ама...

bouquet

Последна редакция: сб, 02 авг 2008, 17:46 от shivani

# 72
  • Бургас
Тони ма тя много сладка тази твойта количка.
Изглежда такава една лекичка и цветовете са толкова приятни.
Надявам се да ти доставя удоволствие и наесен да разхождаш грахченцето
по Варненските улици.

# 73
  • София
Госпойца Димитрова, поздравления, със здраве да си я буташ с бебчо в нея!
shivani love001 

# 74
  • Варна
Тони, честито. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт