Отговори
# 45
bdbaloni,tediko!Бъди здрава,обичана и глезена от половинката!
А на есен безпроблемно раждане и много красиво и здраво бебче!
  ylinfant

# 46
Здравейте, момичета Hug
Трогнахте ме до сълзи, БЛАГОДАРЯ ВИ newsm03
И понеже и аз не знам как да сложа от ония хубавите снимчици, които вие слагате, ще ви почерпя така  party023 Wine Glass cheers Popcorn cook
За педиатъра е много трудно да си го изберете още сега, освен ако някоя ваша позната не ви го препоръча горещо. Ние, докато стигнем до нашия сменихме двама, но сега съм много доволна Peace
Желая ви приятен и усмихнат ден Hug

# 47
  • София
Честит Рожден Ден, Тедико! Бъди жива и здрава и спокойна за предстоящото Голямо събитие, което всяка една от нас ни очаква съвсем скоро!

Ние днес пък ще обикаляме магазините, ама уви, не бебешките, а ще купуваме разни материали за ремонта, който бавно, но славно върви. Важното е, че има някакво придвижване към финала! Притеснявам се само дали ще се отмирисало достатъчно за октомври.  Аз с дишането сега много внимавам, ама е нужно да мине време да се прочисти атмосферата от фините миризми за новия човек!

Ето в какво се зачетох сега за памперсите и "пораженията" им.
http://bezpeleni.info/

Най-вероятно ще използваме в началото органични пелени (добре е, че ги има вече и в Бг, а не да слушам само в Западна Европа как е). И за себе си знам, че ще пробваме ЕБХ (Естествена бебешка хигиена).

smile3525

Последна редакция: сб, 02 авг 2008, 14:16 от shivani

# 48
Преди време и аз бях повдигнала темата за педиатрите. Тогава си говорех сама, на никого не направи впечатление. Whistling Ако все пак сега четете писанията ми, да вметна, че до края на годината има 2 месеца и малко. Т.е. ако не сте доволни от първоначално избрания педиатър, догодина януари можете да го смените. Разпитвайте най-вече приятели и близки. Те най-добре ще ви ориентират от кого с какво са доволни. Това е от мен. Изчезвам, че съм яхнала метлата днес.  afwitch

# 49
Понеже забравих, така ме разчувствахте Crazy, да честитя на Шари новата къщичка Peace
И да пожелая на всички приятни разходки и пазаруване newsm68
ААА, и браво за добрите новини от прегледите  Grinning
Момичета, много ви  Hug Hug Hug Heart Eyes

# 50
  • Варна
Тедико, честит Рожден Ден мила, желая ти да си много щастлива и обичана!  bouquet

Аз за педиатрите съм много объркана. Едва ли ще намеря такъв че да ми угоди както аз искам, така че мисля просто да си правя каквото искам. В квартала в който съм нямам избор за добри педиатри.Всички лекари се промениха с годините, даже педиатърката на дъщеря ни. Но най вероятно и бебо ще е при нея. Тя е и педиатър и Джипи,тоест и мой е на мъжа ми лекар. Поне сме се опознали за толкова години, а ако отида при някой който не познавам, рискувам да влезем в конфронтация точно когато не мога да я сменя и да почне лутане от лекар на лекар. Вече съм говорила с педиатърката,че ще има нов пациент и тя ми обясни че просто трябва да й се обадим по телефона като се роди. Не мисля че с нея ще имам проблеми със захранване и кърмене.Тя знае че много чета, и поне досега се е съобразявала с мене, въпреки че е от старото поколение педиатри. Преди 13 години беше страхотна, много енергична и всеотдайна.Сега се е отпуснала много и работи някак си насила сякаш, но ще се оправим някак си.

Последна редакция: сб, 02 авг 2008, 12:06 от *Pukanka*

# 51
  • София
Преди време и аз бях повдигнала темата за педиатрите. Тогава си говорех сама, на никого не направи впечатление. Whistling Ако все пак сега четете писанията ми, да вметна, че до края на годината има 2 месеца и малко. Т.е. ако не сте доволни от първоначално избрания педиатър, догодина януари можете да го смените. Разпитвайте най-вече приятели и близки. Те най-добре ще ви ориентират от кого с какво са доволни. Това е от мен. Изчезвам, че съм яхнала метлата днес.  afwitch

Не му е било дошло времето за това обсъждане! На друга вълна сме били тогава!

Да, аз лично ще се доверя на две момичета, които имаме сходни интереси и и изискванията към педиатъра ми се покриват с техните! Те вече имат опит с педиатрите, тъй като децата им са на по две-три годинки!

# 52
  • София

Не му е било дошло времето за това обсъждане! На друга вълна сме били тогава!

Да, аз лично ще се доверя на две момичета, с които имаме сходни интереси и и изискванията към педиатъра ми се покриват с техните! Те вече имат опит с педиатрите, тъй като децата им са на по две-три годинки!

# 53
  • в здрача
Набързо с кафето влязох да видя какво сте писали и отивам да си взема дъщеричката, че сега се върна от балкана с баба и дядо и нямам търпение да я нацелувам.

За педиатрите - определено се ориентирайте от сега. В родилно ще ви питат, затова трябва да сте подготвени, а не като мен в последния момент да търсите. Тогава е по-трудно. И става с разпити на познати и близки. Първия ни вариянт докторката просто ни отказа, когато отидохме защото имаше твърде много деца записани при нея. Но пък аз съм много доволна от жената, която майка ми избра. А и кабинета й тогава бе доста наблизо. Сега не е, но определено няма да я сменям.

# 54
  • Варна
Сега прелиствах списъка с необходимите неща за бебето и отмятах каквото имам. Забелязах един важен пропуск.Мисля, че трябва да имаме лекарства от първа необходимост, поне за температура.

Който се интересува от кърменето, може да погледне тука http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=317562.0 Аз чак сега го видях.

# 55
със специални благодарности за shivani
/ дано да е станало/
Е, явно не е но опитите продължават!

# 56
# 57

Е, това е!!! Вече съм доволна! още веднъж благодарности за Шивани! И на всички други, които изтърпяха опитите ми!

# 58
  • София
Здравейте и от мен!  Simple Smile Хубаво ми е че е събота и мъжа ми си е в къщи  Simple Smile Ние станахме по обяд (аз пак заспах посред нощите), направиха ми пържени филийки и сега ще почиваме  Simple Smile

Тедико, честит рожден ден! Да си много обичана жена и майка на едно прекрасно здраво бебче през октомври!   bouquet

# 59
Здравейте, момичета! И аз като повечето от вас съм отделила днешния ден за чистене и готвене, та затова чак сега се включвам.
Tediko, Честит рожден ден! Бъди много щастлива и обичана! newsm59  party023 Tada
Никози, добре дошла и от мен!
barabina, аз мойто Джи пи си го смених септември, а не януари, така че мисля шп всяко време можем да сменим педиатъра на децата си.

Да попитам: Кои момичета ще ходят на срещата утре, че невиждам никой да се е записал? Аз не знам дали ще дойда, ама да знам за всеки случай да не съм единствената отишла

Общи условия

Активация на акаунт