Мами февруари 2009 - тема VI

• 17 528
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
Искрено съжалявам Лорейн.
Мисля, че ние тук всички те разбираме какво може да изпитваш вмомента, но същевременно сме много далеч от истинските ти чувства.

Ако имаш нужда да се поразсееш, можеш спокойно да ми пишеш и на лични. И не се предавай!  Praynig

# 106
Лорейн,миличка много съжалявам.И аз съм минали през спонтанен аборт и знам какво е да загубиш нещо което искаш повече от всико.Горе главата и гледай напред!!!А колкото до това дали усещам бебето -все още не.През първата бременност бещо точно в средата на 4-тия месец.Сега не знам кога ще е Вече влезнах в 4-тия.Днес като го гледах как бесней и рита в мене милото ще трябва да е скоро.

# 107
Лорейн, страшно съжалявам и ти съчувствам Hug мога само да си представя колко е тежко в такъв момент, но кураж мила , гадно е да се случи такова нещо когато всички си мислим, че вече страшното е минало, но нали знаеш всичко ,което не ни убива ни прави по-силни. Така че гледаи само напред и след някои друг месец да се похвалиш пак тук при нас.

# 108
ЛОРЕЙН- много съжалявам!  newsm45

# 109
Лорейн, горе главата! С теб сме! Hug

# 110
Лорейн, много съжалявам, миличка!
Ох, буца заседна в гърлото ми. Аз си мислех, че вече страшното е отминало  Sad
Бъди силна  Hug

# 111
Лорейн много,много съжалявам.Бъди силна щастието пак ще дойде сигурна сам.

# 112
Лорейн, много съжалявам  Hug

# 113
Лорейн,и от мен  HugНяма да излъжа,ако кажа,че знам как се чувстваш сега...и аз го преживях в началото на м.март.Но както виждаш животът продължава!Тъжно е,наистина,но не бива да драматизираме Hug
Аз днес бях на този ранен скрининг на първия триместър при др.Янкова.Беше подробен преглед и докторката ми направи хубаво впечатление.Всичко е наред засега и ми каза,че нямало смисъл от биохимичен скрининг.

# 114
Лорейн, много жалко и тъжно. Кураж и горе главата.  Hug
Днес и аз бях на преглед - всичко за сега е наред, растем.

# 115
Лорейн, много съжалявам   Hug

# 116
Лорейн много съжалявам миличка, прегръщаме те и бъди силна  Praynig ще очакваме хубави новини скоро от теб.

# 117
  • Стара Загора
Лорейн,съжалявам мила! Cry Hug

# 118
Лорейн  Hug и от мен бъди силна миличка,всичко ще се оправи и слънцето ще изгрее отново  Hug

# 119
Лорейн,съжалявам мила.Знам какво ти е повярвай,но горе главата.След всяко нещастие идва неописуемо щастие.Скоро ще се запишем в друга отчетна темичка. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт