Мами февруари 2009 - тема VI

• 17 527
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
Добър ден и от мен!!!! ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ МАМИТА!!!!!!!!  bouquet

Много бързо сте изписали пак 5 страници. Аз отново съм на работа, но тази седмица запоследно. В неделя - наморе Hug.
С таткото сме направили плътен график за 3 седмици почивка на морето и вече нямам търпение да тръгнем.

Аз междудругото нещо хич не съм в час. newsm78 Все ми е едно такова, като в безтегловност се чувствам, леко замаяна, но почти спира да ми се гади, като че ли сам овечер повечко. Иначе си ям всичко както преди.

Относно килограмите гаднички / #2gunfire/ - тръгнах 63 кг, сега съм 64,2 - 64,5 зависи кога се меря, но ми се струва, че съм ги трупнала н акоремче и гърди. Дрехите все още си ми стават, само дето на работа разкопчавам копчето, че ми стиска от време на време.

ох, разриказвах се, засега ЧАО от мен.

# 91
Привет!
Откакто се върнах от морето ми се появи странно дребно изриване-много дребни пъпчици зад колената на свивките и сърбят,а днес забелязах че се появи по лактите......Какво може да е?Или може да е слънчева алергия или от пясъка?Но защо сърби?Пък иника не съм имала такава алергия....

# 92
# 93
  • София
Здрваейте и от мен, аз нямам да казвам кой знае какво, ама да се запиша и аз все пак в новата темичка:))) Бях на гости на мама и татко тези дни и съм попропуснала няколко странички:))) Светле, мислих да ти се обаждам, но и брат ми дойде на гости и ни се объркаха плановете, иначе бях и в Чирпан, но за много малко, нищо, другия път като си дойда със сигурност ще се чуем:)) Иначе и аз исках да ви питам, понеже сега вече съм в 13 г.с., а с лекарката ми се разбрахме да отида пак на преглед в края на месеца, аз ще отида на 23ти най-вероятно, че заминаваме след това на моренце и тогава ще съм в края на 15 г.с., та се чудя за изследвания някакви дали не трябва да си правя от 13 до 15 г.с. или като отида при нея, тогава да я питам, нали се гледа гънката на вратлето в 13 г.с. за синдром на Даун, прави се БХС, ако имаш желание, но аз съм на 23 г. и не знам има ли нужда от него, за ФМ знам, че се ходи от 18 до 22 г.с., дали е възможно само тогава да отида на доки, тогава ще се установи и пола предполагам след ФМ, та да пропусна ли изследването в 13 г.с., идея си нямам, вие какво мислите, мамите които са вече 14, 15 и 16 г.с. какво са правили до тук?? Много ви благодаря предварително за отговорите:)

# 94
Привет на всички нови и стари бъдещи мамчета  Wink
Не съм влизала в нета през почивните дни и сега не мога да Ви изчета! Иначе в събота бяхме в Добрич, а в неделя бяхме малко на плаж на Албена - станало е един малък ужас там - няма къде да се паркира, задръствания и само румънескота, но иначе плажът си остава един от най-хубавите според мен!
Като гледам какво не трябва да се хапва от рибните храни, направо се стресирах - аз и скумрийка, и цацка и ролца от раци си хапвам (има една страхотна салата "Пикадили" с ролца от раци), ама ще се спра.
Относно кг - аз постоянно варирам - зависи как ми е бил предния ден (дали съм повръщала или не), но по дрехите се усещам, че съм наддала, а и определено и коремче си имам, но в четвъртък съм на консултация да видим как върви малкия мушмурок Simple Smile
За почивката - и аз нямам търпение някъде да отидем - мислихме в Турция, но сега взех да гледам офертите на Русалка и май хич няма да е лошо и там, а и няма да има пътуване. Но има време, ще решим, трябва да се съсредоточа върху работата, че заплатено време  Wink
Спорна седмица на всички  Peace

# 95
Здравейте, момичета.Върнах се от прегледа.Моята мила лекарка ми отдели повече от половин час.Всичко с бебока си е наред.Расте си ,даже много си расте-като мъж newsm62.Днес за късмет не ме боднаха,отложиха за в сряда.Ивче когато решиш можеш да се обадиш.Аз съм си в града и съм в отпуска до 3.09,така че имам много свободно време.Тая година моренце няма да има,но татенцето ми е обещал живот и здраве ,догодина да се компенсира и то тройно,ако не #2gunfireРадвам се че и Carbo се включи днес.Нещо ни липсваше тия дни.Това е от мен.Лек и спокоен ден на всички.И се пазете!

# 96
Darima, честито, госпожо Grinning Нека съвместният ви живот е пълен само с хубави преживявания и да се радвате заедно на деца и внуци Grinning
Ние бяхме за 2 дни на една вила на Предел, беше много хубаво, въргаляхме се по полянките и хапвахме скара на открито. На малкия ми юняк също много му хареса.
Сега нямам много време да пиша, само исках да се запиша в новата ни тема, много благодаря на всички, които са се потрудили за да я направят!

# 97
Здравей те момичета...докато четях кой какво е правил къде е ходи и т.нт ви завидях но искренно ...как си похапвате кой салатки от раци кой скара и т.нт.Аз сам много зле с хранене то,от всички миризми ми се гади и хапвам само домати,сирене чушка,диня...ами много малко неща,но дано отмине този етап.Аз сам на 4Д преглед в средата на месеца и тази седмица при моят лекар.Тук в Германия прегледите са през 2 седмици..не е зле.На всички..който им предстой почивка...много много красиви мигове.НА всички...много радостни новини

# 98
привет мами   bouquet

Искам да ви попитам нещо, и най-вече тези които ще раждат за втори път: имам силното усещане/чувство/  че усетих бебо.
Казват, че при майки, които не им е за първи път могат по рано да "прочуят" бебето си. Никол я "чух" в средата на 4-ия месец, а сега ми остават 2-3 дена да влезна в 4-ия , но пък и нали съм с ранна овулация и бебето ми расте по- напред за седмицата в която съм, та си мисля, почти съм сигурна, че наистина съм усетила бебто си. При някоя от вас случвало ли се е?

# 99
Здравейте мамчета на бъдещи февруарчета ,много ви се радвам и със цялото си сърце ви желая лека и безпроблемна бременност и сладички бебчета накрая,аз съм от февруарки 2008 и се надявам да не се сърдите че ви чета понякога,еееххх.......спомени мили...много сте готинки и всичко най-добро ви желая и се пазете много... Hug

# 100
Здравейтеи от мен!
Чета ви от  време на  време и най-накрая реших да се запиша и аз при вас. Simple Smile
Моят термин е на 10.02.
В Неделя ме записаха в ЖК в Шейново, тази седмица ще ми правят стандартните изследвания.
Септември месец Фетална морфология пак в Шейново.
Относно килограмите - качила съм общо 4, като стартирах от 54кг. Бях си обещала да не качвам като първата бременност 20кг.,но като гледам как вървят нещата, май няма да стане  Sad Общо взето апетита ми не се е увеличил, но ми прилошава ако не хапна нещо  през 3-4 часа. Надявам се гаденето вече да започне да отминава.
 mother-of-pearlS и аз миналата седмица усетих нещо, но не се престраших да попитам, защото ми се струва прекалено рано. И на мен ще ми бъде второ раждане. Дори бързо сложих ръката на  таткото на корема си и той каза, че също е усетил нещо.

# 101
Мда, и аз усещам нещо такова, но никой не ми вярва, че е бебето. Аз обаче си знам, че е то. И на мен ми е втора бременност.

# 102
Здравейте, сладурки!
ДОБРЕ ДОШЛИ на новите мамчета! Желая ви лека и безпроблемна бременност!  Hug
DARIMA-ЧЕСТИТО!!! Желая ви здраве и много дълги години семейно щастие и разбирателство!  И здрави дечица!  bouquet  married
Danielkka и Siqnie-Честит годеж! Пожелавам ви да сте най-красивите булки, най-обичаните жени и най-щастливите майки!  hug married newsm30
Аз какъв голям корем имам! Направо се плаша, прилича на 5-ти месец, а ми е първа сполучлива бременност! Утре съм на доктор при моя позната и ще я разпитам за всичко! Дано всичко е наред!
Лек ден на всички!  wavey

# 103
Аз още не го усещам. Предния път го усетих някъде в четвъртия месец и сега очаквах по-рано. Нали казват, че втория път се усещало още през третия. Не че много се спирам де, то нали се усеща като си полегнеш и се отпуснеш. А аз щом легна и сънчо ме грабва на секундата...

# 104
Мен ме отпишете от списъка, защото бебебто ми е мъртво. Не мога да повярвам.

Общи условия

Активация на акаунт