Мами февруари 2009 - тема VI

• 17 520
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
Благодая на вички за хубавите пожелания!
siqnie-разбира се,че ще имате страхотна сватба-честито за годежа!Между другото рожденият ми ден е точно тогава,когато ви е сватбата 6.09 WinkХубаво съвпадение
 Hug

# 76
  • Стара Загора
Добре дошли на новите мамита!  bouquet  bouquet  bouquet
Аз днес си бях на село цял ден и голямо лежане му дръпнах ,ама си имах нужда и днес не ми се гади толкова много! Party
Signie,честито за годежа,ще си имате страхотна сватба ,сигурна съм  Peace

# 77
Запис и от мен  Hug

# 78
Късно приветче и от мен, ей така да не сте ме забравили случайно Wink
DArima, честито, щастлив и изпълнен с прекрасни моменти семеен живот  bouquet
Добре дошли на новите мами welcome Наистина ние май сме най-многобройни, освен, че сме най-активни Grinning
Гледам обсъждате килограмите, мен направо ме страх като гледам как се движа, качила съм 3кг. досега, не е болка за умиране, ама ще гледам да не се отъркалям като първата бременност, че тогава беше по-лесно да ме прескочиш отколкото да ме заобиколиш Blush
Ама пусто много ми се папа, кво да направя Rolling Eyes И повръщането не помага за намаляване на апетитът ми.... Абе важното е малкото ми съквартирантче да е добре, пък аз ще му мисля после Wink
На мамите, които заминават на почивка - Приятно изкарване и почивайте пълноценно  grinning039  Nature Sunny
И докато не съм забравила да ви попитам някоя от вас знае ли хотел/бунгала/квартири или нещо подобно по нашето черноморие, където да може да се отседна с куче. Ще съм ви много благодарна ако дадете инфо за подобно място Wink Мерси предварително Grinning
Сега ви оставям, до утре Heart Eyes

Последна редакция: нд, 03 авг 2008, 22:33 от emym

# 79
EMYM,това за хотела,бунгалото или каквото и да е с кучето...би било прекрасно.Аз не мога да ти помогна,но ти пожелавам успех.Ако намериш нещо непременн се обади.Аз имам 2 и много бих искала да ги заведа на почивка с нас Wink

# 80
Здравейте на всички февруарки. Моят термин е на 13.02. Търся  бургаски февруарки да обменим малко идеи, че вече ме тресе къде ще се ражда (няма да е в Бургас) и как ще се пътува в тая зима....Леко раждане на всички Hug
Здравей, zlatina_1982, и моят термин е на 13.02, но аз ще раждам тук - в Бургас. Изобщо не смятам да предприемам разни рисковани пътувания през зимата. Първото си дете го родих тук - не е толкова страшно, колкото си мислиш, пък и няколко дни минават и се изкарват всякак. Мисли позитивно и всичко ще мине добре. И не чети темата за Бургаското родилно отделение  bouquet

# 81
Имам няколко въпроса за лека нощ Wink
-Кога се прави пегледа за синдрома на даун?
-Нима вече в 12 седмица е възможо да се види пола на бебето???
-И кога вече коремчето наистина ще си личи Grinning
Иначе за снимките от сватбата-ще ги кача при първа възможност-къде? абумчето?
Лека нощ

# 82
Добре дошли на новите мами   bouquet

Siqnie, честито за годежа   bouquet

DarimaЗа синдрома на Даун тестовете се правят между 14та и 20та седмица. Пола на бебето се вижда около 16та - 20та седмица и тогава започва да личи коремчето.

Чувала бях, че при втора бременост корема започва да се вижда по-рано. И при мен е така. От сега имам корем  Crazy Е вижда се само като съм по бански за сега, но сигурно скоро и под дрехите ще започне да ми личи

# 83
Добре дошли на новите мами - леко бременеене милички и вижи и здрави дечица.
Честито на г-жа Darima - пожелавам ти много семейно щастие, любов и семейно огнище изпълнено с весела детска глъчка Simple Smile Таз година булка - догодина люлка   bouquet
По повод коремчетата - моето като легна и се губи напълно, но иначе като съм права се забелязва Simple Smile или поне аз си го забелязвам  Laughing ще кача няколко снимки от плажа тези дни - на шезлонга изобщо не бих казала че изглеждам бременна, но наистина при втора бременност малко по-рано започва да си личи. Сравних снимките - преди имах време и си правих доста снимки през седмиците от бременноста, но сега май май не остава време покрай малкия бяс Simple Smile
Аз съм на 21-ви на преглед, ама като ги знам какви са тук ще трябва да си правя нов час за ехограф после и кой знае дали няма да съм се прибрала в България докато се наканят да ми кажат пола на детенце. Ама да ни е живо и здраво нищо не връщаме Simple Smile и нямаме претенции - и аз и тати, но скришно вътрешно май май му се иска момченце ... Здраве да е - скоро ще разберем Simple Smile
Пазете се мацки, папайте здравословно и умерено и много да се пазите.

# 84
zabche, darima i milf благодаря  Hug
искам да попитам някой имал ли странен вкус, по-скоро горчив, в устата и на какво се дължи newsm78

# 85
Добро утро и от мен!
Siqnie,нямам представа,но сигурно би могло да се обясни с променените възприятия по време на бременност.Иначе е признак и при някои вътрешни заболявания,но тогава има и други симптоми. PeaceСега се сещам,че първите 2 месеца кафето ми се струваше ужасно горчиво и не можех да го пия(а винаги го пия без захар).

# 86
Добро утро,момичета!Пожелавам ви спокойна и успешна седмица.Отностно горчивия вкус в устата-и аз го имам оскоро особенно вечер.Не знам на какво се дължи.И аз си го обяснявам както казва Толо с променените възприятия.Не мисля че има място за тревога.Надявам се да отшуми скоро.Днес съм на лекар Стискайте палци всичко да е наред.Лек ден и много усмивки на всички!!!

# 87
Добро утро, стискайте пръсти и на мен, днес съм на лекар. Heart Eyes

# 88
Лорейн  и Svetla70 , стискам палци и съм сигурна че всичко ще е наред! Hug

# 89
  • София
Бърз запис и от мен, докато не са ме рзбрали че съм на компютъра Simple Smile
ДОБРЕ ДОШЛИ на всички нови мами!!!  bouquet  bouquet  bouquet Толкова е хубво като ставаме повече Simple Smile
ЧЕСТИТО на всички с хубави вести!  Peace
КЪСМЕТ на всички, на които им предстои преглед!  Hug  Praynig

Гледам за кг-те сте си говорили.... аз започнах 65, спрях да свалям преди около 2 седмици на 62 и от тогава съм един ден 62, един ден - 63
На Ж.К. ме претеглиха 63.5 и ми казаха че от консултация до консултация трявба да качвам по 1-1.5кг...

На мен в четвъртък ми беше МНОГО ЗЛЕ - болки цял ден и вечерта яко прилошаване... от тогава нищо ми няма... Даже и гърдите не си ги усещам... Много съм се притеснила, но все си повтарям че е нормално, пък и нали в понеденик му слушахме тоновете на бебо...
Може би утре ще мина от някъде за един бърз ехограф, че искаме да мръднем до моренцето за 3-4дни, но лично аз предпочитам да отложа прегледа за след това.. Ще видим  Peace

Но да ви кажа, заради моето психясване той ми намери едни докторски слушалки и вчера цяла сутрин сме слушали корема ми Simple Smile Чуват се разни неща Simple Smile но кое какво е... един господ знае Simple Smile Почти 100% сме сигурни че сърчицето не може да се чуе така, но пък движенията - могат... И за мен беше много странно когато се чуха едни звуци като на чайка newsm78 Само 2 пъти се случи... Възможно ли е да е бебо според вас? или и това е моите черва? защото те бяха най-активни честно казано Grinning

Друго - Започнах с глобулите - не знам дали си въобразявам, но ми се струва че има ефект и нямам търпение да се кексим с татето вече, че той сигурно съвсем е забравил как става /аз - със сигурност  ooooh!/ Simple Smile

Това е от мен... ще ви пиша пак като се завърнем от почивчицата... т.е. много много скоро Confused

Хубава седмица на всички!!!  Hug   bouquet   Hug  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт