"Зелена" (ЕКОЛОГИЧНА) тема-3

• 79 103
  • 904
  •   1
Отговори
# 225
намерих! записвам си прилежно и като се прибера ще се оборудваме всички Simple Smile

# 226
Искам да питам, дали има някой, който да знае повече за микровълновите печки. Чувала съм, че храната променя състава си, когато се топли в микровълнова, но искам да знам малко повече факти. Ще съм много благодарна, ако някой ме осветли.
 Grinning

# 227
инфо за микровьлновите печки.

# 228
Само малко в ушите ми влиза Joy
Питай гугъл за спелта и ще видиш от къде Wink Hug
Ох,пак съм пропуснала-голяма съм блейка.Много им се чудя на тези възглавници-хубави ли са?А дали ще е яко да си взема цял матрак?
Става дума за това ,нали?

# 229
Честита Нова година!
Нещо не ме забелязахте  Sad Моля ви пратете ми линк за тема 1, че не мога да я намера както и да я търся. Искам да ги прочета от начало.
Благодаря!

# 230
Дими, това са възглавниците от партито на Естествено. Да, този е линка Simple Smile
Да добавя, че миришат приятно Simple Smile

фотинакларос, предполагам, че просто е от това, че архива не работи добре (с надеждата, че ще го оправят....)

# 231
silvi@ благодаря ти за инфото.
  bouquet
 Аз на детето храна в микровълновата никога не съм приготвяла и нямам намерение. Само се чудя дали наистина е много вредно, или мога да я използвам понякога. Ще се поровя малко, за да се информирам по-добре.
Ох, и аз искам такава възглавница. Само да ми падне някой лев... Grinning

# 232
                     Има едни спрейчета, макар че отдавна не съм ги виждала: пръскаш на мръсна коса някакво прахче, тръснеш малко и косата ти е почти като нова. Та въпросът ми е може ли това да се направи с нещо в домашни условия - брашно някакво или де да знам. Дори не знам как ми хрумна. Но пък в пустинята май правят това с пясък, ако може да се вярва на слуховете  newsm78... Някакви идеи?

# 233
В темата за Алтернативна козметика се обсъждаше по едно време този въпрос. Върти ми се в главата, че се ръси талк.

# 234
В темата за Алтернативна козметика се обсъждаше по едно време този въпрос. Върти ми се в главата, че се ръси талк.
                      Ха, верно! Мерси   bouquet! Мислех си за царевично брашно по едно време, но за талка забравих.

# 235
инфо за микровьлновите печки.
А досега съжалявах, че нямам микровълнова... Mr. Green

# 236
а може ли един линк към темата за алтернативна козметика, че не мога да я намеря.

# 237
# 238
някой да е ползвал топчетата за пране http://www.royal-sense.com/object.php?id=38 и на какъв принцип изпират прането?

# 239
Здравейте, някой да има повече информация за underground house, или така наречените еко къщи. По точно ме интересуват вкопаните такива. Дали има такава в България и дали някой архитект в България прави такива проекти?

Общи условия

Активация на акаунт