"Зелена" (ЕКОЛОГИЧНА) тема-3

• 79 544
  • 904
  •   1
Отговори
# 450

Днес обаче сайта си работеше отлично, поръчах. Много любезен онлайн съпорт  Peace.
Мен все така не ме обича  Laughing. Явно си трябва упоритост.

# 451
Да знаете някоя миризма, което да гони хлебарки? bouquet Бях прочела че карамфил, но полза нямаше. А по форумите предлагат все разни химии и боракс... Ако някой се сети нещо изпитано, че идва пролет и пълчищата настъпват.  Sad

Изках да ви питам, говорихме за дрехите втора употреба, понеже аз също съм техен привърженик, но все не мога да понеса тези химикали, с които ги третират преди да ги пуснат в магазините? Това не ви ли пречи и как се справяте с тази ужасна миризма? Аз лично ходя на 2 места, където са изпрани след купуването и изгладени с парна ютия, но винаги този мирис ме преследва. В къщи пак ги изпирам. Чувала съм че трябва да престоят 24 часа в леген със сребро или злато - пръстен евентуално (или сребърна вода), за да се изчистят от предишната си енергия.

Последна редакция: сб, 07 мар 2009, 10:16 от M_Nik

# 452
Записвам се да ви чета Simple Smile По едно време четях втората тема, но май много не се пишеше тогава или аз така и не успях да я изчета. Но иначе се интересувам много и искам да събирам идеи.
Видях на предната страница, че имаше линкове към менструални чашки, аз си взех такава и чакам сега да я пробвам Mr. Green

# 453

Днес обаче сайта си работеше отлично, поръчах. Много любезен онлайн съпорт  Peace.
Мен все така не ме обича  Laughing. Явно си трябва упоритост.

Ами пиши на мейла,който е даден.Не съм запомнила телефона,но предполагам,че ще ти го даде отново.Сайтът наистина има някакви проблеми,ама като се чуете и ще се разберете.

Последна редакция: нд, 08 мар 2009, 18:41 от dimitriana

# 454
...Ами пиши на мейла,който е даден... Сайтът наистина има някакви проблеми,ама като се чуете и ще се разберете.
                        Според мен проблемите на сайта са само нощем. Отделно горе вдясно има онлайн помощ и са много любезни. Сhiges, ти от София ли си? Може да ми отговориш с лично съобщение.

# 455
Ами уж много внимателно гледах поне за имейл, но така и не видях. Това, че има онлайн помощ звучи обнадеждаващо. Утре ще опитам пак, благодаря ви.

# 456
  • София
  За менструалните чашки, незнам за кой сайт пишете, аз скоро споделих, че и в този ги има - Менструална чашка

# 457
  За менструалните чашки, незнам за кой сайт пишете, аз скоро споделих, че и в този ги има - Менструална чашка
                       Точно за същия говорим  Mr. Green. Една позната пък ходи да си я вземе лично и не плати разходи по доставката.

# 458
  • София
  Това звучи като много добър вариант, че съм си хересала едни пелени, които са намалени, но ми трябват малко бройки и не ми се плащаше доставка, ще проуча как стои въпроса явно  Simple Smile

# 459
Ами уж много внимателно гледах поне за имейл, но така и не видях. Това, че има онлайн помощ звучи обнадеждаващо. Утре ще опитам пак, благодаря ви.

ooooh!
Не мейл-точно за запитването става удма и после продължихме разговора по мейл и телефон.Грешката е моя,съжалявам,ама съм блейка голяма.

# 460
Искам да споделя нещо, което научих за сьомгата. Масово продават в магазините толстолоб, които е "боядисан" в розово-оранжево и го представят за филе, котлет сьомга. Е поне е риба, но има и доста оцветител в нея!
Когато е прясна рибата, я продават с главата (там най-личи). После махат главите, а накрая я пъхат във фризера - че там вече нищо не се разбира. Така че риба купувайте по-добре прясна с глави или пък от познат магазинер!

# 461
дори и да е истинска сьомга, то тя идва предимно от ферми за развъждане на риба. купувам си прясна сьомга само когато е разрешен риболова и в открито море.

# 462
Ох, то и с главите да е рибата, май няма голяма га ранция Naughty Ето това открих като търсих инфо за какпките за очи, които ми предписаха.Sneaky

# 463
Ох, то и с главите да е рибата, май няма голяма га ранция Naughty Ето това открих като търсих инфо за какпките за очи, които ми предписаха.Sneaky
Мале, колко си находчива. Аз едва ли бих се досетила да проверявам ooooh!

# 464
                        Хайде и тази година:   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=379279.0

Общи условия

Активация на акаунт