"Зелена" (ЕКОЛОГИЧНА) тема-3

• 79 481
  • 904
  •   1
Отговори
# 540
призовете и Бухтичка , тя също има ткава чашка
И аз имам, но си чакам още червените гости. С туй кърмене има да чакам... Joy

# 541
                       Аз я усещах само първите 2-3 часа, тъй като съм супер чувствителна, а и само за нея мислех. Вече не я усещам, не нося тампони, не нося и от дебелите превръзките - с еднодневки съм. Слагам и махам без особени проблеми. Преди имах някакви проблеми с превръзките и тампоните - не мога да търпя да съм мокра там. Ставаха ми леки ранички. Сега нямам такива проблеми. Отделно няма миризма, и ми се струва по-хигиенично. Не може да предизвика СТШ. Абе готино е  Peace. Особено това с протичането... направо не мога да повярвам. В силния си ден все имах чувството, че съм... 100 пъти ходих до тоалетната да гледам, а еднодневката ми беше от чиста по-чиста. Все още се уча как да я слагам и махам, но за момента не съм имала сериозен проблем и сигурно до седмица ще съм факир  Blush. От недобро поставяне обаче ми зацапва. Дано не ми се случи повече. Като цяло съм много доволна! А до вчера дори не занех къде се слага  hahaha. Добре, че я получих с книжка с картинки.

# 542
Тю! Моята книжка нямаше картинки. Аз я получих 4 дни преди да ми дойде. Като ми дойде, първо ревнах, че не съм бременна, после си рекох, че поне ще си пробвам чашката  Joy Мъжът ми рече, че не съм в ред.

Ето тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=385545.0  Hug
Ще добавя още неща ей сега в нея.

# 543
Хъм, много ме размислихте, признавам.
И на мен първаначалната ми реакция ми беше- чашка?, хъм- менструална?!  #Crazy
Засега само с мисленето ще си остана обаче, че и аз като Вечерница с това кърмене ще си чакааам.  Wink

# 544
...Мъжът ми рече, че не съм в ред...
                       Сякаш пък тук в тази тема би се зачел някой в ред  Hug. Всичките сме един дол дренки.

# 545
                       ‛ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ И ВЪЗОБНОВЯЕМИ ИЗТОЧНИЦИ - "ВИА ЕКСПО"

Ако някой има късмета да присъства, мнгоо ще се радвам после да пише тук  Hug.

# 546
призовете и Бухтичка , тя също има ткава чашка
И аз имам, но си чакам още червените гости. С туй кърмене има да чакам... Joy
Даа, ако бях влязла и да прочета тук щеше да е много хубаво, то даже и линк имало към темата, а аз се убих да ви търся doh

Сетих се и нещо по повод неароматизираното пране на монда. Още преди да се роди бебето бях купила прах за пране на бамбино мио и като изпрах дрехите ми беше странно, че не миришат на нищо, даже малко неприятно. Но иначе си бях доволна от праха и не съм го сменяла. Когато обаче дойде време за захранването ми се появиха няколко петна, които не можех да изпера. И реших да си взема бебешки прах на Сано, все съм чела, че го хвалят и мислех, че с него ще изчезнат петната. Нищо подобно, петната си стоят, но за сметка на това дрехите миришат доста силно. Аз обаче явно съм отвикнала с времето и сега ми е много неприятно с тези ароматизирани дрехи.

# 547
аз също пера с прах без миризма и не ми прави впечатление изобщо.

# 548
Кой кой бил без миризма?
Аз имам алергия от всякакви миризми и кихам безпощадно на изпрани дрехи Sad
Бамбино мио?

# 549
Бамбин миото не мирише, да, но ако переш често няма да ти излезе много евтино. Без ензими и фосфати е. Но не знам momo с какво пере.

# 550
Добре, супер, ще си запиша. Мерси, Бухти. Hug

# 551
Аз пера с него, дрехите на нищо не миришат, толкова на нищо, че се чудиш дали са чисти, понеже сме свикнали с парфюмите в обикновените прахове. Всъщност миришат на водата, с която са прани дрехите.
Струва 12 лв и ми стига за два-три месеца.

# 552

Сетих се и нещо по повод неароматизираното пране на монда. Още преди да се роди бебето бях купила прах за пране на бамбино мио и като изпрах дрехите ми беше странно, че не миришат на нищо, даже малко неприятно. Но иначе си бях доволна от праха и не съм го сменяла. Когато обаче дойде време за захранването ми се появиха няколко петна, които не можех да изпера. И реших да си взема бебешки прах на Сано, все съм чела, че го хвалят и мислех, че с него ще изчезнат петната. Нищо подобно, петната си стоят, но за сметка на това дрехите миришат доста силно. Аз обаче явно съм отвикнала с времето и сега ми е много неприятно с тези ароматизирани дрехи.

Точно същото ми се случи и на мен. Този Сано е толкова силен, че чак неприятен. А като се сетя как преди толкова бях свикнала с ароматизирани прахове, че дори не ми миришеха и исках още. Сега рекламират дори някакъв нов прах-парфюм  Crazy

Абе, само аз ли не съм доволна от еко праховете  newsm78 Всичките съм ги изпробвала до един. Ми не перат добре и това си е. Дрехите се скапват, стават като мърляви, с едни замазани цветове..

# 553
еовин, съжалявам, прахът не е от българия.

грейс, причината за това е, че неекологичните прахове използват вещества за оптическо избелване на тъканите, което създава и илюзията, че прането е по-чисто.

# 554

грейс, причината за това е, че неекологичните прахове използват вещества за оптическо избелване на тъканите, което създава и илюзията, че прането е по-чисто.

Супер, ама от това не ми става по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт