Игли и прежди аз обичам - ПЛЕТАЧКА вече се наричам! - 22

• 46 495
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
venividivince , страхотна идея ми даде с тези плетени "калъфи" за купите....
а иначе за моделечето ти на отделен елемент - аз го пробвах същото преди време /нали споменах и аз,че плета нещо като жилетка за малка госпожица/, но и при мен не се получи елемента...иначе на картинката стои много нежно.Знам ли,или не съм догодила дебелината на конеца,или номера на куката...но определено не ми хареса как се получава и си избрах друг елемент.

А наименованието на тези играчки ми звучи доста смешно и си изкълчвам езика докато го произнеса Crazy

# 166
Здравейте!

Аз не съм оплела нищо ново, но едно нещо е до средата,а ще правя тия дни абажур за лампа,но не като на Летящата,а друг тип, от лепени конци. Ива счупи стъклото на нощната си лампа и спешно трябва абажур и тази идея ми се трува доста удачна за нашата хала!

# 167
  • Глоджево/близо до Русе/
Момичета,а знаете ли,че синчето на =^._.^= Иван е рожденник-да е жив и здрав и да радва много мама и тате nbirthday

# 168
=^._.^=, честит ти рожденник! Желая му много здраве и много любов около него!  bouquet
Това облеченото, са кутии от мокри кърпички. Мисля, че могат да се ползват за разни неща - и може да им се придаде по-интересен вид. А за въпросния мотив от това болерце, мисля че ще се получи ако правя дъгичките с повече синджирчета, но незнам дали ще го пробвам, защото другият май повече ми допадна.

# 169
коте, здрав и все така умен и талантлив да е Иван!

Весел празник за цялото семейство!

# 170
  • Глоджево/близо до Русе/
Хей,плетачки,къде сте?Плетете или всички сте на почивка? Laughing

# 171
Аз изплетох само това  Sad
http://mimikir.multiply.com/photos/hi-res/23/31?xurl=http%3A%2F% … 2Falbum%2F23%2331
Сложила съм го върху полата, за която беше предназначен.

# 172
Благодаря! Благодаря за пожеланията! Hug
Аз вече трудно се дореждам до компютъра вкъщи, но пък плета усилено.
Мимиту, чудесна идея!

Смятам да поръчвам прежда от габровската фирма. Ако някой иска пак да се комбинираме да ми пише.

Последна редакция: пн, 18 авг 2008, 09:56 от =^._.^=

# 173
Морско коте, каква точно прежда ще поръчваш? Може да се комбинирам с теб...макар че не ми е много ясно как да стане Rolling Eyes

# 174
Морско коте, каква точно прежда ще поръчваш? Може да се комбинирам с теб...макар че не ми е много ясно как да стане Rolling Eyes
http://prejdi-edelvais.dir.bg/_wm/catalog/item.php?did=107492&am … df=14&dflid=3 от този вид 52054/най-долу вдясно/. Плета си блуза от нея и няма да ми достигне. Ще си поръчам и още някоя разбира се за проба.

# 175
Коте, аз също много я харесвах, преди да избелее ужасно и двата сини цвята почти да се обезличат на роклите на моите момичета. Разбрах, че вече плетеш от нея, значи после ще споделиш опит - как си я прала и дали избелява и пуска като при мен. Аз всеки път ги пера във вода с прах и оцет, но ефекта пак е същия. Sad

# 176
Вени, задължително  ще пиша, но за сега съм очарована от преждата.
Ти плетеш ли болеро? Аз направих още едно бяло на малката ми  племенница и го залях с кафе на морето Embarassed. Има копринена нишка и за сега петната не падат. #Cussing out Толкова ме е яд.

# 177
За сега поне, обясненията ми звучат като на китайски Embarassed Отказах се да опитвам да плета по схема  и обяснения на две куки, докато не получа някакъв проблясък Mr. Green Но затова пък все още не съм се отказала с опитите да разшифрирам разни схеми и обяснения за плетенето на една кука. Още съм й фен, като първия ден, в който реших да пробвам да плета така Heart Eyes

# 178
Коте, честит празник на патерица! Да е жив и здрав и само радост да ви носи! Ти върху какво се трудиш сега?
Вени, много красиви неща. Най-много ми хареса чантичката. Много е нежна и изпипана до последен детайл. За роклята ми отидоха 350 гр. Фроте. Шивачката ми взе 5 лв.
Мими, чудесна украса! По каква техника е изработена. Мънистата ти ли си ги прави или са готови?

Последна редакция: пн, 18 авг 2008, 15:00 от Steisi

# 179
мънистата са от стар гердан, както и от един от магазините за левче.
А иначе...любимата ми схема за шнур:
http://images26.snimka.bg/005976280-big.jpg

Общи условия

Активация на акаунт