През настъпващите АВГУСТовски дни, мама ще се ощастливи

• 14 006
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
Коте, би ли повторила как се казваше онова мазило за разранени зърна-не гармастан, ами, как беше.Бях го записала и не помня къде Thinking
И още нещо да те въпросна-да си самоназнача ли още една опаковка полижинакс, че след АБ-то изчезна за известно време но сега май пак съм със стафилокок, ти какво мислиш?

Шилия,има те-бебе Валентина и тн

Последна редакция: пн, 04 авг 2008, 19:49 от меви

# 151
малко сьм ви сьрдита Sad Cry, на пьрва страница в протокола ние августинки 2008 мен ме няма Rolling EyesCrossing Arms забравихте ли ме или не сьм достатьчно активна Heart Eyes

Не бе мило преместена си по-нагоре при родилите мамчета Wink А Валето е един разкошен бонбон. Много да я нацелуваш от мен  Hug

# 152
  • Бургас/Пз
Шийла май има предвид че я няма в списъка "ние августинките 2008"

Шийла , мила, трябва да си дадеш имената и ако искаш телефона или скайпа и Интрига ще те впише в списъка. когато го правиха ти беше в болницата Wink Laughing

# 153
Коте, би ли повторила как се казваше онова мазило за разранени зърна-не гармастан, ами, как беше.Бях го записала и не помня къде Thinking
И още нещо да те въпросна-да си самоназнача ли още една опаковка полижинакс, че след АБ-то изчезна за известно време но сега май пак съм със стафилокок, ти какво мислиш?

Лансинох.
Иначе мен ако питаш - самоназначи си, лошо няма. Ама по какво съдиш? Че пак ти се е появило течение?

# 154
Няма ли да ражда някоя днес newsm78 newsm78

Асе ти на Граци на боб и гледа и горе-долу с 2 дни улучи. Mr. Green
Я ми хвърли и на мен боба Laughing

# 155
Здравейте августинки бремелинки.
Аз съм една бъдеща мама от Русе. Отначало бях определена за края на юли, затова и пишех в темата на юлските мами, но те вече  се прехвърлиха в родени 2008. та в последствие се установи че термина ми е за 11 август, та сега всеки ден съм в трепетно очакване. Тапата ми падна на 1.08 но шийката ми е без никаква промяна, та не се знае кога ще е събитието. имам болезнени контракции на някакъв интервал но затихват след 1 час примерно. утре съм на запис а в четвъртък при доки дето ще ме изражда, дано скоро родя че вече ми е много тежко, едва ходя...
честито на всички обебили се досега и леко раждане на тия на които им предстои... newsm51

# 156
Дано не съм таз дето ще ражада, рано ми е  smile3514

Извинете за натурализма, но нещо ми изтече кафяво слузесто с малко розова кръв. Аз го отдадох на прегледа  newsm78 . Обаче след този преглед какви контракции (ако са контракции болките в бъбреците) ме удариха.
Да знаете шубето е голям страх  Mr. Green
Аз пък цял ден не седнах на едно място, викам си ако ми е писано да раждам поне да си помогна  Crazy

Стискайте палци да добутаме другата седмица  Praynig , че ми е по-удобничко да раждам тогава.
Асе, хвърли и на мен един боб  Mr. Green

# 157
Shiila, благодаря ти, че сподели за кърменето. Дано бързо премине проблема и да се радвате още повече една на друга с розовата панделка  Heart Eyes

Верче, твоят постинг ще си го разпечатам, толкова ми хареса  Wink

Меги аз значи ще мога да мина за французойка, щом се връщам на работа Ноември Wink А тебе къде бе душко те откриха да ти обясняват колко е тежко да имаш деца ?  newsm78

Асе, а де, намериха ме ! Ама този тип хора май са си недоволни от живота като цяло  newsm78.
А ако обещаеш, че няма да си толкова енергична, да сиестиш следобяд (ама всеки), си готова за французойка  Laughing

Утре съм на консултация с анестезиолога. Дали ще ме подразни, аз пак си имам изисквания  Crossing Arms

# 158
Бритт, това е тапата, и намен след преглед за ракритие ми падна, после и аз имах контракции но отшумяха, от вчера не съм имала, така че спокойно може да го откараш така още 2-3 седмици...

# 159

Ха сИга по 5 лева да нараня цигнетата и сичко шЪ ви кажа Grinning

Брит без тапа.....значи днес  Rolling Eyes

Цвети ти в петък към наща родилна оргия ша се присъединиш  Laughing

Меги ако може да сиестя по магазините, вервай ми голяяяямо сиестене шЪ му ударя  Mr. Green

Последна редакция: пн, 04 авг 2008, 21:30 от Asija

# 160
Цвети ти в петък към наща родилна оргия ша се присъединиш  Laughing

Хммм... newsm78, мен този петък ми е малко раничко, а и имам вече други планове за него, таа кандидати за оргия за другия петък??? newsm12
Абе днес много "постен"ден-няма ли печеливши от бебешката промоция? newsm03 Но пък тепърва идва нощта-може някоя тогава да удари джакпота smile3521
Мен не са ме проверявали още за разкритие, не се и натискам, никак даже, гадно е, доколкото помня no, ама този или другия четвъртък и това ще стане...
И лекарката ми, и акушерката казват, че малката ми дъщеря е заела много странна позиция, главично е, ама някак по диагонал била newsm09, никак не ми стана ясно какво имат предвид и май по-добре да не знам, че се убедих от тази ми бременност, че колкото съм по-осведомена, толкова повече ме боли главата после newsm61
Асе-дъщеря ти значи предсказва, че утре ще си има сестричка....дано моята се окаже лош пророк, защото тя пък мисли, че сестра й ще се роди на 25.08.(тогава майка ми е рожденичка та детето е нагласило нещата за общ купон), ама това ми е един ден след термина, така, че... newsm48

# 161
Диди ми се губи  Mr. Green

# 162
еми ето ми ги данните давам ги бьрзо Mr. Green казвам се мария кимова, скаипа ми е Deliminkov79 а тела ми е 0885768734, е сега и аз искам там. днес много семпло откьм бебоци, хайде какво се стискате, какьв петьк, днес е прекрасен ден, вечер исках да кажа Joy мами с термин от 1 август какво се ослушват? няма време Laughing
Валентина ви праща много целувки baby_neutral smile3534 и каза да ви кажа че си чака скоро нови приятелчета по форум Joy

# 163
Хм...  Thinking
Моя термин уж беше за днес, а признаци никакви за скорошно раждане Rolling Eyes Нито контракции, нито нищо. Що люто изядох и що кекс намаза моя мъж тия дни... да, ама не!
А така искам да си гушна вече мишката
Иначе за протокола - аз съм Десислава, от Варна

# 164
Аааааааааааааааааааа  #Crazy  #Crazy  #Crazy  #Crazy  #Crazy
Връщам се от доктор и пицария след това за успокоение  newsm45  УЗ - екстра, преглед за разкритие - няма такова, ама шийката била готова  newsm78 , тонове на бебчо - чудесни. Ама какво ми каза доки - нашия малък мъж вече не е толкова малък - 4 кг   #Crazy  #Crazy  #Crazy Ако дочакам до термин или пренося удрям рекордните 4.5 кг  #Crazy  #Crazy  #Crazy Това ми го казва вече 3-ти доктор, та няма как да не повярвам  newsm45 Ще пробваме нормално раждане с 2 банки ..... (нещо си дето се влива през система) и епидурална, но не се знае как ще приключим  smile3514 Епизотомията ми е в кърпа вързана - доки каза хич да не си правя илюзии, че ще ми се размине  smile3511 Отгоре на всичко бебчо е обърнат с лицето напред, а това било лошо и ако не се преметне  Crazy Ами не знам вече  #Crazy

П.П. Пишете ме моля и мен за петъчната оргия. И мен ме устройва. Пък и тъкмо с Асето заедно в МД да си крещим  Joy  Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт