През настъпващите АВГУСТовски дни, мама ще се ощастливи

• 14 016
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
Маминки, стискам палци на всички които ще раждат скоро  Peace

Утре някой на лекцията ще идва ли на Плиска? .. май няма желаещи... после ще разправям  Mr. Green

Нещо много жегичка в мойта стая Sad Ще ходя да ям, засега нищо интересно при мен!
Целувки на всички и спокойна вечер ... пък утре чакаме новини от мамите с настъпил термин! Peace

# 166
 На линия  съм и не съм в родилно , в случай ,че хвърляте боб за мен!

# 167
и аз съм тук, мнооо жега, ама поне температурата свалих.. Tired

Шийла, как ша се сърдиш ти си нашата родилка гордост- актвист форумист!! и ти нацелувай Валентина, явно ви е много забавно двете  newsm68 само така  Peace

Асе хвърли и насам един боб, ша го бъде ли или няма да го бъде скоро, иначе идвам и аз на петъчната оргия, устройва ме идеално  Laughing

Britt може би си некст Mr. Green

melfin, много ти съчуствам  Whistling е сега вече паниката те е обзела тотално сигурна съм  Crazy

# 168
ето ме паксьм тук, моята принцеса си спинка и аз да използвам да седна пред компа че даже не станах 3 часа Joy след малко трябва да се ориентирам да се цедя  ooooh! и да сменяме пампите че сигурно се е наакала пак, голямо акане пада такмо я сменя и тя се изака hahaha
хаиде тази вечер радост няма ли да има, много стискате

# 169
  • Все на втория етаж
Момичета, да ви кажа само, че тоновете на бебчо днес не бяха добри, имах и контракции, за малко да ме оставят в болница. Вляха ми " Николаев " / каквото и да значи това/ уж се стабилизира и ме пуснаха. Абоката ми е още на ръката, и утре сутрин отново съм в болница, има вероятност да ме оставят, да знаете, ако изчезна. Но помолете се за мен, искам от сърце да изчакам секциото на 15, дано Господ е с мен, много ми е притеснено. Нищо не ми е подготвено, стаята прашясала и кочина и ми е още по притеснено.

А каква е тази организация за петък? нямам време да чета назад, извинявам се.

# 170
  • Бургас/Пз
Shiiila, все се каня да те питам, тези сладки пелени които си качила в албумчето от къде ги взе, че аз нещо не мога да намеря такива шаренички в Бургас, ето тизи имам предвид: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=238010&pid=6628048
Твоята принцеса май е много послушна, щом те оставя толкова време. Браво на нея. Кога смяташ вече да излизате на разходка???

Иренка, стискам палци всичко да бъде ок. Само не се притеснявай и го давай по-спокойно.

Аз забравих да се похваля.  Mr. Green Количката ни вече е в къщи. Каката не може да й се нарадва.  Mr. Green Сега е сложила едно бебе-кукла вътре и само го разхожда. 1stroller В този ред на мисли да питам мамите които са с нови колчики дали са ги прали предварително. Аз се чудя дали да не я изпера, че нещо ми мирише на магазин. newsm78 newsm78

# 171
Я малко да се посмеете за повдигане на духа:

"Модерна Циганка-гледачка към минаваща девойка:
Алоооуу, чаровницееей, спри са да ти казвам, имйел шъ пулучиш!
Голем късмет та чака, добър пръвайдър ша намериш!
Един юзър много хубави неща ти мисли. Все та причаква в кюто, ама ти много са крийш, ма!
Пусни му на чиляка... оторизейшън, стига си го мъчила с тоз рикуест!
Той много та `аресва, иска да та джазка виртуално. Я дай левътъ ръкъ да вида по-добре.
Аууу, малка ръчичка имаш, ама голем джойстик си фанала! Въх, много си играйш със скролера на мишката, палавницееей. Немаш ли с кво друго да си играйш, ма? Тука виждам голем трафик от един сайт с много хиксчета...
Ама си ъпдейтвай антивирусната и файъруола да н`си наджипкаш компа с виртуални въшки.
Дай ся пет лева и Господ да та пази барабар със софтуера и хардуера!
Къде тръгна, ма? Шъ та кълна, да знайш!
Да ти са напълни компа с вируси дано!
Виндовса да ти висне кът` гъза на прабаба ми!!!
Ре-инстол секи ден да прайш и от бъгове да н`съ отървеш!
Да ти го нахакат здраво в айпито!
Имйела със спам да ти затрупат!
Само грозни аватари да намираш!
Кюто ти да са скапе и хистърито да ти са затрий!
Сичките си пароли да забраиш и да ти спрат акаунтите! "

# 172
Първо, честито на новообебилите се, на които не съм честитила!
Да са винаги здрави дечицата!   bouquet

Ние сме си още в комплект, не им се излиза и това е. За сметка на това ми се появи коластра, първият път нямах, преди да родя. Зная, че това няма връзка с наличието на кърма после, ама ми се ще да си мисля, че това е знак, че ще мога да кърмя две буболечки. Контракцийки си имам, но все още неболезнени, разкритието вече отива към 4 см. И пак не тръгват, а на мен ми писнаааааа. Чета, че Асето орисва кой кога, моля, мен ако може, още за днес, най-късно утре. Не мога да чакам до груповата сбирка в петък, далеч ми се вижда.

Момичета, не се страхувайте от раждането и не слушайте тъпи приказки на близки и познати. Не е страшна болката, ако не се страхуваме от нея. Мислете за раждането като за нещо желано, което чакате с нетърпение и ще видите, че ще мине бързо и лесно. Това го казвам най-отговорно като жена, раждала без  упойки. Не е страшно и съвсем не боли чак толкова много. Във всеки случай, при зъболекар ме е боляло повече. Wink

Като разгледах клипчетата, които е пуснала Котето, нещо ми се появи мисъл дали да не опитам водно раждане. Не изглежда зле. Grinning

А, и да ви кажа, шпионирам понякога близнашкия форум, та видях, че една от мамите, която е записана и в нашата тема, е родила още преди няколко дни - Росалин.

# 173
Как не ви е срам да си спите бажено! В "Майки /бъдещи и настоящи/ съм само аз. Събудих се от еротичен сън и от 4 ч. съм на линия. Вече прострях една пералня. Само да не направя тая грешка като родя-да оставя бебешките дрешки посред нощ. А толкова съм гладна, че май няма да раждам днес. Канена към в 2 приятелки на гости и май до Альоша няма да стигна за щастие на моя мъж, който естествено иска да му се размине, щото след работа е да рита мач. Затова май с удоволствие ще ме транспортира и до едната, и до другата.

И коя си беше измерила сама разкритието, че и главичката на бебо беше набарала? Нещо ми се струва странна тая работа. Вярно, че и аз пробвах и наистина не мога да стигна шийката, а докато слагах Полижинакса, той си се опираше в нея. И да исках не можех по-навътре да го набутам. Но сега не мога да и хвана номерата и все едно е бездънна. Обаче пък чак да се провра сама до главата на бебо! Странна работа. Ама те утре ще ме джагъркат, едва ли ще ми се размине.

Лек ви ден!

# 174
  • В чуден свят с четири Слънца
Здравейте, спите ли, благородно ви завиждам, аз пак съм се изцъклила, въртях се няколко часа от кълка на кълка, а то знаете не е никак лесно, но сън не ме лови, та сядам на компа да ви изчета.
Не помня дали честитих на Граци, Да и е жива и здрава принцесата, има и прекрасно име, като самата нея, да расте много щастлива и обичана!!!

Аз да се отчета, вчера бях на преглед в Токуда, бебка вече е съвсем зряла и готова за среща с мама, плацентата е 3-та степен, водите са намалели, абе всичко е готово за раждане. Вече сме над 3 кила, явно от постоянното ми преяждане тия дни е имало ефект, че по едно време беше взела да пази талия мойта беба и ни беше ошашкала с таткото. Вече си върви в норма. Докторът ми направи  и вагинален преглед за разкритие, но за съжаление няма никакви индикации за скорошно раждане, и ми каза повече да се движа, че беба вече е достатъчно голяма и пак ще имам много разкъсвания, ако не родя скоро. А то пък никакви контракции напоследък, дори след прегледа  Cry
Асе, метни и за мен един боб, и ме пиши на петъчната оргия, вече нямам търпение  Grinning Аз и без това много си харесах датата 08.08.'08, та ме устройва напълно  Grinning Таткото е роден на 07.07.'70 и той си е харесал 8 Август за РД на щерката.
Отивам да видя какво ли има още в хладилника Mr. Green
Спокойна нощ на всички.

# 175
Марта, след АБ-то и полижинакса имаше само прозрачна слуз, а сега бельото ми се зацапва в жълто Thinking, а и урината е о скъдна и пареща, ох, егати описанието, ама така си е.Някой май също като мен беше в чуденка за полижинакса newsm78.Ако чакам стерилна урина сигурно ще стане късно newsm78, още от довечера ще си го  newsm78.

Лелее, връщам се да изчета...

# 176
Здравейте, момичета!
Първо искам да поздравя всички новородили мами и техните бебоци! Нека растат здрави и щастливи малките съкровища, а на мамите пожелавам бързо възстановяване.
Благодаря и за поздравите за Алекс и мен!
Ще се опитам на бързо да ви разкажа за раждането. На 29,07 се бяхме разбрали с моята лекарка / д-р Гагова / да постъпя в Шейново за предизвикване на раждане, тъй като имах проблеми с кръвното и от средата на деветия месец се наложи на два пъти да лежа по за 3-4 дни в болницата. В 7,00 ч. ме приеха и към 8,00 ч. ми сложиха от таблетките за предизвикване на раждане. Към 9 – 9,30 ч. вече започнаха да се усещат леки контракции. През цялата бременност се чудих дали да ползвам отново епидурална упойка, а още не бях решила. И така контракциите се засилваха, аз се разхождах из коридора на Шейново. Дори успяхме да се видим със Стейс и да си бобъбрим за десетина минутки. Когато болките се засилиха и аз вече реших да си поискам упойката, се оказа, че имам вече 6 см разкритие . Направиха ми клизмата. Успях да се обадя на мъжа ми, че раждането напредва и се разбрахме преди да ме вкарат в предродилна зала да му звънна пък. От тук нататък нещата се развиха толкова бързо, че дори нямаше време да ме заболи. Вкараха ме в предродилна и при прегледа се видя, че не съм за там, а направо за родилна. Качиха ме на магарето и след минутка се роди бебе Алекс. Веднага ме похвалиха, че съм била готова вече и за трето раждане. Разминах се само с 3 външни шева, които свалиха в неделя и вече съм готова за разходки с бебока и каката. А мъжът ми като не му се обадих повече, разбрал накъде отиват нещата и дошъл  в Шейново / а се беше прибрал, защото по моите планове щях да родя чак следобяд и нямаше смисъл да виси цял ден пред болницата /. Така след като му се обадих да му кажа добрата вест, дори успях да му помахам през прозорчето на родилна зала.
Още веднъж искам да благодаря на д-р Гагова за всеотдайността и подкрепата през бременността и раждането ми!
Пожелавам на всички, на които им предстои дори по-леко от моето раждане.
Сега вече се напасваме един към друг и се гледаме четиримата. Мъжът ми е в отпуск до края на август и ми помага за всичко. А кака Марина е най-щастливата кака. Не се отделя от бебето, само го гали, целува и прегръща. За сега не е проявила кой знае каква ревност, но се сеща, че е гладна, точно като кърмя или иска да играем, точно като сменям памперса. Но мисля, че всичко за сега е в реда на нормалното.

Целувки на всички бебоци от нас!  Hug

# 177
Smg, много миличък разказ,
да ти е жив и здрава Алкес и много да ви радва, а таткото и каката все така да са край теб!  Hug

меви, да нямаш проблеми с бъбреците или цистит, щото аз си имам и съм точно така сега,
 но се наливам с хладки чайчета и повече течности и поне не ме боли ниско долу корема!  Peace

Гице
, какви шийки какви глави бе човек, аз ако ви кажа, че трудно мога да се избърша в тоалетната ,
нещо ми е окъсяла ръката или корема е порастнал не знам  Mr. Green Как ги достигате тези карантийки  Mr. Green

Емили, че ти с  4 см разкритие... по мои сметки в момента трябва и да раждаш, ако не си родила!  Flutter

Блек Айд, Иренка, стискам палци милички и се моля всичко да се развие както трябва!  Hug

# 178
  • Все на втория етаж
Ахаа, сега разбрах, мен за петък не ме пишете, не искаааам. Искам вкъщи до като му дойде времето. Сега отивам до банята и потеглям към болницата, помолете се, моля ви, бебчо е дребен, нека си поседи още малко в коремчето- така се надявам. Всичко от вътре ми лупа стабилно, дано ми се размине.

# 179
Здравейте, поспаланки! Как сте днес?
Аз току що се връщам от преглед - рано пиле рано пее. Бебо си е добре, изобщо не е престоял вътре, водите са му колкото трябва, плацентата 2-3 степен, наличие на контракции (което също е добре). Докторката каза, че всички бременни в деветия месец си точат зъбите за бебе на 08.08. и само за това говорят. А аз й казах, че не искам чак тогава, а предпочитам още днес, въпреки че за тогава ми е термина. Питах я нарочно колко е голям бебо, че преди около месец беше 3,350 кг. и сега ме е страх от размерите му. Сметна го 3,500, но с уговорката че този и сега най-крайните размери са много НЕточни. Но каквото, такова - все ще трябва да излезе, няма да си остане вътре. Чувствам се много успокоена и доволна, че всичко си е наред, а бебо когато реши, че му е време ще си излезе. Едва ли ще съм по-спокойна, ако знам кога ще стане това.

smg, добре завърнала се! Много ти е хубаво разказчето, също както и на Верчето. Мисля че в много подходящ момент го пишете, защото тук вече страшна паника е обзела доста мами и надявам се ще им дойде добре. Виждате ли мами, че не е задължително щом е раждане да е изпълнено с кървища и нетърпими болки и писъци. А си е една приятна среща с човече, което си носила 9 месеца вътре в теб под сърцето!

Иренка, не само стискам палци и те прегръщам силно, но и вярвам, че всичко ще се размине и ще се прибереш вкъщи да си дочака бебчо времето!  Hug  Praynig  Peace

Не ми се вярва да няма нови бебета, може би просто се бавят новините. На всички стискам палци и пожелавам късмет, свестни и кадърни доктори и вяра в себе си и в своето бебче (бебчета)!
 Hug  Heart Eyes  Peace

Общи условия

Активация на акаунт