През настъпващите АВГУСТовски дни, мама ще се ощастливи

• 14 041
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
  • В чуден свят с четири Слънца
smg,добре дошла отново при нас, много хубаво разказче за раждането, успокояващо ми подейства, още повече, че си писала, че ти е предизвикано раждането с таблетка, от която аз така се страхувах, а вече съм спокойна.  Доктора вчера каза, че ако бебо вземе да нараства много ще ми сложи таблетка, за да предизвика раждането, че да може да се справя с нормално раждане, а не със секцио.

Стискам палци на Иренка.

# 181
  • Бургас/Пз
Я малко да се посмеете за повдигане на духа:

"Модерна Циганка-гледачка към минаваща девойка:
Алоооуу, чаровницееей, спри са да ти казвам, имйел шъ пулучиш!
Голем късмет та чака, добър пръвайдър ша намериш!
Един юзър много хубави неща ти мисли. Все та причаква в кюто, ама ти много са крийш, ма!
Пусни му на чиляка... оторизейшън, стига си го мъчила с тоз рикуест!
Той много та `аресва, иска да та джазка виртуално. Я дай левътъ ръкъ да вида по-добре.
Аууу, малка ръчичка имаш, ама голем джойстик си фанала! Въх, много си играйш със скролера на мишката, палавницееей. Немаш ли с кво друго да си играйш, ма? Тука виждам голем трафик от един сайт с много хиксчета...
Ама си ъпдейтвай антивирусната и файъруола да н`си наджипкаш компа с виртуални въшки.
Дай ся пет лева и Господ да та пази барабар със софтуера и хардуера!
Къде тръгна, ма? Шъ та кълна, да знайш!
Да ти са напълни компа с вируси дано!
Виндовса да ти висне кът` гъза на прабаба ми!!!
Ре-инстол секи ден да прайш и от бъгове да н`съ отървеш!
Да ти го нахакат здраво в айпито!
Имйела със спам да ти затрупат!
Само грозни аватари да намираш!
Кюто ти да са скапе и хистърито да ти са затрий!
Сичките си пароли да забраиш и да ти спрат акаунтите! "

Асе, покрай твоите постове наистина ще взема да родя от смях. Направо сълзи ми потекоха.

На всички които им предстои раждане им стискам палци, ще видите че всичко ще мине добре.

mama_galka, аз в петък ще съм на преглед в Токуда, пък знаеш ли може да вземем да се засечем покрай раждането. Аз ти имам телефона като дойда и имам някаква яснота около нашия бебок и раждането ще ти се обадя.

# 182
Привет и от мен,

Мелфин, мила успокой малко топката. С тези нерви и този страх наистина ще си докараш някоя епизотомия. По спокойно, в крайна светка с епидурална упойка правят секцио, така че болката би следвало да не се усеща изобщо. Опитай да се успокоиш.

Граци, честитто бебенце. Нека малката Ния расте така хубава и усмихната като майка си.

Аз да ви кажа съм решила днес да се поразходя по стълбите във входа, а довечера да опитам с малко терапевтичен кекс, пък да видим какво ще излезе, че така може да го откараме още една седмица.

И да питам само. На мен понеже все ми е горещо и някакси не искам да задушавам малката буболечка, та се чудя за в началото ще ми трябва ли одеяло или олекотена завивка или мога да завивам бебка с една по платна пелена?

# 183
smg, и аз искам като теб. А в колко часа роди?

Иренка, късмет!

# 184
добро утро   bouquet

добре дошла на smg, супер раждане браво, и мен ме успокои това с таблетката,  Peace

Стели Мели, напоследък и аз съм с по-къси ръчички, изобщо не мога да се стигна  Mr. Green вчера бях на кола маска и слава богу, че успях да отида щото мисля, че и бръсненето щеше да ми е доооста трудно, обаче не мога да се порадвам много на резултата щото не го виждам  Mr. Green Mr. Green

ася, представям си те на живо с тази историйка  Joy hahaha  Laughing

Havga, и аз всеки ден си викам как ще се разходя по стълбите и като стане жегата и ме домързи...ама трябва, упсех в начинанието аз също се заемам с подобни
за завиването си мисля, че пелена е достатъчна, аз нямам пелени изобщо, майка ми подари една памучна, иначе не съм купувала.
но имам едно тънко поларено одеяло и мисля него да ползвам. всъщност имам 3 поларени одеала които исках да ползвам вместо пелени, но не знам дали ще ми се размине с тях само. все пак са за по-студено newsm78 пак нещо недомислено съм свършила..да ходя ли сега за пелени специално?

едно въпросче: за тези колани ли гащи след раждането - какви си взехте? и къде има освен в Пигис?
аз се чудя - гащи или колан да си взема? все пак в началото нали се носят и превръзки как ще стане стия гащи.. newsm78

Иренка, стискам палци всичко ще е наред Hug Praynig

# 185
Иренка, стискам палци да си изчакаш 15ти!  Hug
Havga, Венци е завит само с една памучна пелена. през деня го обличаме само с боди и чорапи, а през нощта му слагаме и ританки.
malkabubi, аз имам ластични гащи, които успях да издържа само час на мен. стягат ме като менгеме  #Crazy да ви кажа моя стомах е почти прибран  Rolling Eyes аз си имам малко стомахче и сега съм почти на старото положение, само кожата е по-отпусната и трябва да я стягаме.
последните два пъти бебо се буди без да плаче, само хапва и пак заспива. голям кеф  Heart Eyes толкова е пухкав и сладък  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes вчера излизахме до магазина с мъжа ми и го оставихме на майка ми- често казано на 10тата минута вече исках да се прибирам. искам да си стоя при бебето. мога да го гледам с часове.  Heart Eyes и как се усмихва само ( още от родилния дом)  Heart Eyes
видях, че shiiila ( дано да не греша  Embarassed ), се е похвалила, че пъпчето им е паднало. когато акушерката обличаше Венци за изписването забеляза, че пъпа му е паднал и дори се учуди, че е станало толкова бързо. каза, че явно пъпната връв е била по-тънка и затова пъпа е паднал по-бързо. вече се поизчисти и това черно- жълто вещество, което остава отгоре.

# 186
  Здравейте от мен! Hug

И аз рано -ран0 бях на доктоТ(както казва моя син),ама за да ме дупчат за изследване за последно,-ей нямат жал тея хора,съвсем без кръв останах #Crazyутре пак рано със резултатите  отивам за направлението за раждане и папката с проследяване и документите за беба вече ще са ОК Peace
  Иначе на  нашия ремонт вече му се вижда края-ухааа!!!! newsm44 newsm44 newsm44

Стискам палци за всички момичета,които днес са на ред!И в този ред на мисли Бобито81
нещо се губи newsm78   

# 187
Добро утро и от мен ! Като чета разказите на вече завърналите се мами и още повече ми се прииска да раждам нормално, така ме е яд че няма да го преживея това, та дори и да е болезнено   smile3516 .
malkabubi и аз мисля, че трябва да си вземеш 1-2 пеленки. Аз за сега имам само една пелена и едно поларено одеалце (абе до под кривата круша съм с покупките Sick ). За ластичните гащи или колан - според мен ще е по-удобно с колан, то ако си с ластични гащи отдолу така или иначе трябва да слагаш и бельо, а в това топлото....нали се сещаш какво имам предвид  Mr. Green . Буби, а ти от колко време се почистваш отдолу с кола маска, не е ли много болезнено?

# 188
Днес, 05.08, в 1.31ч Мартини мама е родила своята дъщеричка Доротея, 3590гр и 55см!

Да им е жива и здрава и много щастлива малката принцеска! Раждането е минало много бързо и лесно.

# 189
Ихааааа, честито на Мартини мама!  Hug

Да е жива и здрава малката принцеса Доротея и много да радва мама, тати и батко!  Flutter

# 190
А в колко часа роди?

В 12,20 ч на обяд. Всичко стана наистина много бързо.

Честита дъщеричка и от мен на Мартини мама! Да са живи и здрави!

# 191
  • SZ
Здравейте и от мен! Бях се позагубила,защото ми беше прецакан интернета,но от вчера съм на линия и чета,чета....

Честити бебоци на Граци и Ssieber!!! Да са живи и здрави и много щастливи!

Направо ме включвайте и мен за петък,много ми е удобно,нищо че съм за 25ти.Бебо преди една седмица беше 3.500 готов е за излизане според мен.
И аз се проверявах самостоятелно за разкритие(луда работа),ама и моите ръчички късички нещо.

Абе верно Бобито се губи нещо...

Ааааа,имаме бебе!!!

Мартини да сте живи и здрави с малката принцеса и бързо прибиране вкъщи!

Хайде Асе ти си,нали искаше с Мартинито!!!

# 192
аз през цялото време си ходя на кола маска, иначе от няколко години съм по-редовна и си ходя на 20-30 дена, преди не бях така дисциплинирана....но от 3-4 години се опитвам само на кола да ходя, с идеята нещата да станат по-добре ама знам ли..

верно ще си купя пелени щом казвате  Peace

Каприз,звучиш супер  bouquet ,много позитивно Grinning

ЕХЕЕЕ НАЙ-СЕТНЕ ЧЕСТИТО НА МАРТИНИ МАМА, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ !

бягам и аз на тонове сега

# 193
    Ехаааа,най- накрая бебе! newsm44 smile3501 smile3501

Честито на Мартини мама!Да са живи и здрави всички в къщи и да се радват на малката госпожица Доротея![/size]

# 194
Честита принцеса на Мартини мама  bouquet

Много да е здрава и да радва семейството си скоро вкъщи:)

Общи условия

Активация на акаунт