През настъпващите АВГУСТовски дни, мама ще се ощастливи

• 14 017
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
ЧЕСТИТА ДОРОТЕЯ НА МАРТИНИ МАМА!  newsm51

ЧЕСТИТИ КАРИНА И МАКСИМ НА МАМА РОЗАЛИН!  newsm51

ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И КЪСМЕТЛИИ И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ!
smile3525

Аз пък днес свърших доста полезни неща и съм доволна от себе си. Рано сутринта бях на доктор и се поуспокоих за бебо (че може и да не е гигант). После отидох пак на козметичка за кола маска, че от предишната подготовка вече нямаше и следа. После пък отидох и на църква да ми чете попа, че миналия път като ходих имаше сватба и само си запалих свещичка и се помолих. И сега като напече жегата и вече съм си вкъщи и мисля да поспя.

# 226
  • Пловдив
Честити рожбички на мамите!!!  newsm30 Hug Да са ви живи и здрави и да радват вас и прекрасните ви семейства!!! newsm51

Аз тъкмо се връщам от лекаря - остават ми само три дена до петък - термина и вече с тати Максим нямаме търпение!  Praynig
Лекаря ми, ми направи преглед, заради снощните ми контракции и каза, че нямам никакво разкритие .. Чу и тоновете на бебето и каза, че са много добри  Two Hearts
(пу=пу, да не ми е на урока)..
Препоръча ми в петък да вляза в болницата за наблюдение, дори и да не започва раждането, защото съм с "RH-"..
Днес купих дрешките за бебето за болницата - прави бяхте - в магазина знаеха какво да ми дадат!
Дори ми препоръчаха другите неща, които ще са ми необходими за след раждането и за мен и за бебока!
Ако някоя от вас е от Пловдив и й предстои раждане - ще се радвам да пише тук кога се очаква - ще бъде ли в болницата тези дни около петък вече и т.н.
Skype ми е kseniqdhg , а телефонния ми номер е 0877448931
Реших да родя в родилното на Пещерско шосе при Димитрова.

На всички бъдещи мами  preggo - желая ви здраве и успех - знам, че също като мен нямате търпение да прегърнете малките бебоци ! stork-girl stork-boy
От разказите за раждането на мамитата, които тези дни се сдобиха с малките си съкровища сърцето ми се разтупква!
Нека да е за всички ни така !!! Two Hearts

# 227
Здравейте и от мен, ЧЕСТИТО ЗА НОВИТЕ БЕБЧЕТА!ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ!
Всеки ден с нетърпение влизам да видя колко малки съкровища са се появили на белия свят. Моя пакостник изобщо не ще да излиза, то в тия жеги е разбираемо. През 5 мин. съм в тоалетната  и все се оглеждам за тапа, но уви ... няма нищо все още.  Sad. Искам вече да си гушна бебчо, дано по скоро да стане.
А иначе болките от вътрешната страна на бедрата станаха непоносими и сутрин едвам се вдигам от леглото, освен това продължавам с отоците по краката, което също е доста неприятно. Ще трябва обаче да се търпи. 
Все се успокоявам с мисълта, че не остава много , но всеки ден е все по мъчителен, заради болките

# 228
Тук съм мили мои и още съм си 2в1.Никакви признаци нямам само ви наглеждах защото маика ми е много болна и съм притеснена и не ми беше до писане....
Танче много мило ми стана като ти получих смс благодаря ти.Знаеш ли как ме зарадва. Hug
Честити бебчета на Мартини мама и на мама Розалин да са ви живи и здрави.

# 229
Ея[/b] оргията май с тебе двете ще си я правим така ми се струва, Мартинито се отцепи от колектива та викам за утеха малко хубава музика да си пуснем и да вървим да раждаме  Mr. Green http://www.vbox7.com/play:d4dbde02

Оооооооооооооо, Асе, недей така  ooooh! Бройте ме и мен за петък, че и без това бебчо е гигант  Shocked , та няма за къде да чакам повече.  #Crazy А за преди това не се натискам, че в четвъртък мъжът ми има Рожден ден. Аз май какъвто съм карък баш тогава ще се разраждам, та ще изкарам акъла на гостите  hahaha  hahaha  hahaha

# 230
  • Пловдив
Момичета,
забравих да попитам за нещо, което ме интересува..
Става въпрос за обменната карта,за която навсякъде из форумите пишат, че е необходимо да се носи за раждането в болницата..
Днес на прегледа изисках моята от лекаря ми, обаче той ми каза, че вече не издавали и не е необходима.
Вярно ли е това - и на вас ли не са ви дали?
Питам, въпреки думите на лекаря ми, защото той по начало не е много "в час" като че ли, защото не за първи път ще му е да не направи това, което трябва..  smile3555 Joy

# 231
Честити бебчета на Мартини мама и на Розалин!Да са им живи и здравички да ги радват!
Някой знае ли какъв багаж искат в Майчин дом при постъпване за раждане?
Нещо кофти настроение ме е налегнало напоследък, затова не пиша много.Но пък ви чета.

# 232
Момичета,
забравих да попитам за нещо, което ме интересува..
Става въпрос за обменната карта,за която навсякъде из форумите пишат, че е необходимо да се носи за раждането в болницата..
Днес на прегледа изисках моята от лекаря ми, обаче той ми каза, че вече не издавали и не е необходима.
Вярно ли е това - и на вас ли не са ви дали?
Това , което дават като документация за родилно, е направление на бременна до родилно отделение, направление за хоспитализация и изследванията, които са ти правени по време на бременността Heart Eyes
Боби-надявам се за майка ти да не е нещо сериозно и скоро да се оправя, че ще гушка внуче Hug

# 233
Момичета,забравих - телефонът ми е 0882/424515,Ще раждам в МД и живея в Люлин 9.Ще се радвам , ако има и други бъдещи мами от близките квартали, за да можем като се появят бебочетата да се разхождаме заедно.
Късмет на всички,които в скоро време ще се запътят към родилното!

# 234
Хайде да ви почерпя с днешната доза смях (от родния край на майка ми) http://www.severozapad.org/content/view/32/31/ и със смях желаещите да се упътваме към родилното  Mr. Green Смеейки се всичко става по-лесно  Wink

# 235
Асе ,то с този смях - направо сме готови за родилно!Не босилек ,кекс и незнам какво си още.Мен поне ме заболя корем от смях newsm62
Време беше някой да пусне по-различен пост - малко да се разведрим ,я !

# 236
Някой знае ли какъв багаж искат в Майчин дом при постъпване за раждане?
Нещо кофти настроение ме е налегнало напоследък, затова не пиша много.Но пък ви чета.

Мимето, това са нещата, които аз съм си приготвила за Майчин Дом. Доктора ми погледна списъка и каза, че е напълно изчерпателен. Не всички тези неща ги изискват, някои просто е хубаво да ги имаш, ако си прецениш

1. Помпа за кърма, шише и силиконови зърна за кърмене - по желание
2. Мокри кърпи голям пакет 2бр. - едни за теб и едни за бебо
3. Сутиен за кърмене и подплънки за сутиена - по желание
4. Лигнин, дамски превръзки за родилки или обикновени - според предпочитанието
5. Бивацин, Гармастан и Арника - по желание
6. Нощници, джапанки, чехли, чорапи, хавлии
7. Цялата документация
8. Тоалетна хартия, ластик, четка за коса, сапун, шампоан, четка и паста за зъби
9. Вилица, лъжица, чаша
10. Вода и шоколад
11. Телефони и зарядни
12. фотоапарат и батерии - по желание
13. Малък пакет памперси, ръкавички за бебчо и залъгалка
14. Стерилни еднократни гащи - по желание

За самото родилно отделение ти трябват ето тези от горепосочените неща. Другите могат да ти ги донесат след като те преместят в стаята
 - един пакет мокри кърпи, лигнин, нощница (ако държиш да раждаш с твоя), джапанки, кърпа, документите, вода, шоколад, телефон и памперси

Надявам се, че съм ти била полезна. Щом питаш, явно там ще раждаш. Термините са ни близки, та може и да се засечем. Асето също ще е там - веселба ще падне  Joy Имаш ли уговорка с някой доктор?

# 237
  • В чуден свят с четири Слънца
Честита Доротея на Мартини мама, да е много здрава и щастлива за радост на мама, тати, и батко!!!

Асе, не ме забравяйте и мен за петъчната оргия Grinning

А ето и моят ГСМ - 0896 431 251, ICQ 321710510, Галя се казвам, видях, че ми няма данните в онова списъче горе на темичката.

# 238
Честита госпожица на Мартини! Здрава и щастлива!
Колежката Росалин не знам дали чете тук, но много щастие желая на нея и нейните куклички!

Бобито, стискам палци на майка ти да се оправя!

Да се похваля, сутринта се изхлузи голямо парче слуз, това би трябвало най-после да е тапата. Крайно време беше, след като за четири  дена два пъти ме бъркаха за разкритие. Казват, че ражданията не си приличат, но дано моите си приличат, миналия път сутринта падна тапата, а вечерта тръгна раждането, много се надявам и сега да стане така. Да знаете, че ако утре ме няма, значи съм отишла да раждам!
Мина ми най-накрая вкиснатото настроение, което ме държа почти две седмици. Сега залитам в другата крайност и ме гони еуфория, усещам, че скоро ще си гушна буболечетата. И вече няма да го има огромният тумбак, ура! Бъдещият батко от три дни ходи по мен и само пита кога ще се раждат бебетата. Ми то и на детето му се изчака чакалото, като на майка му.

Хайде успех на всички, после пак ще ви нагледам. Hug

# 239
Честита Доротея на Мартини мама!

Тия таблетки за предизвикване на разкритие, които ги дават в болницата, вагинални глобули ли са или ...?

Общи условия

Активация на акаунт