През настъпващите АВГУСТовски дни, мама ще се ощастливи

• 14 022
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
Гледам напоследък не сме много активни - явно всяка се е вглъбила в себе си.Аз само чета набързо.Но нямам много какво да пиша.Гледам да върша по нещо из къщата и малко по малко да се подготвяме.

# 211
  • София
Момичета, ще пусна един смс на Бобито, че нещо доста мистериозно зачезна Thinking

# 212
Здравейте и от мен   bouquet

Гледам, имаме си нови бебета  Hug А колко ли още има, за които не знаем  newsm78 Браво на Стели за инициативата   bouquet

Честита Доротея на Мартини Мама  newsm51

Честити Карина   newsm51 и Максим   smile3525 на мама Розалин

# 213
  • Бургас/Пз
Честита принцеска ДОРОТЕЯ на Мартини Мама! Да е жива и здрава и батко й мнго да я слуша!!!

Честити близнаци КАРИНА И МАКСИМ на мама РОЗАЛИН! Да са живи и здрави и големи да пораснат!!!
Еееех, много ми става хубаво като има такива хубави новини.

И на мене ми се струва че Бобито изчезна, дано да е за добро и да имаме още нкоя изненада. От тук на татък май всеки ден се очертава да имаме бебчета!!!

# 214
Момичета, ще пусна един смс на Бобито, че нещо доста мистериозно зачезна Thinking

Гледах я май вчера Бобито, че четеше, ама не пише...абе верно нещо настроението напоследък е май по-скоро минорно, не пишем често, някак вяло е, трябва да се стегнем, не бива така, баш сега трябва да ни е еуфорично, а не да сме такива оклюмани Hug

# 215
Ех, че хубаво и близнаци вече си имаме!  Hug

Да са живи и здрави Карина и Максим (много хубави имена) на мама Розалин!  Flutter

# 216
  • Лондон
Честито на Мартинито! Не изчака петъка... ама айде - няма да й се сърдя...  Hug
Да се почерпим по едно розово мартини за малката душичка!

Честито и наздраве и за първите августовски близнаци!
Бобито наистина изчезна... До довечера съм сигурна, че ще имаме още едно бебе!

# 217
Здравейте и от мен!
Честито на новите мами да са им живи и здрави рожбите!
 Аз да се отчета че тези дни  newsm75 newsm79 newsm28 1ironing wash hang newsm71 и все такива хубави работи smile3506 Днес бях на последната консултация при моя доки и отново ми каза че всичко си е ок и най- вероятно ще си изчакам секциото в понеделник колкото и да ми се иска да тръгне по рано бил се смъкнал но много малко и не се знаело smile3516 Приготвих иначе и багажа за родилното и този който после да ми донесат абе всичко е готово само той не иска да излиза Simple Smile В събота ме викат за запис на тоновете в родилно и там тая надежда че могат да ме оставят имам някакви слаби болчици дано до тогава да се засилят  newsm17 Сега ще излизам на басейна малко да се разхладя че тая жега ме докарва до лудост smile3511
 Е това е от мен  засега целувки на всички и най- вече на бебоците  love001  love001  love001

# 218
Честити нови бебета. Само да са здравички и много радост да носят на семействата!!!

ЕЯ права си, напълно те разбирам. Малко сме оставени на самотек тук ама аз се мъча да свикна... Дано поне ражданията да ни оставят хубав спомен.

На вече родилите мами така има завиждам, че вече ходят по разходки и си контят сладките бебчовци. Голям кеф е сигурно.

Желая на всички леко раждане и на нетърпеливите - скоро да се запътят към болницата!
Аз утре съм на кола маска и вече почвам със секса и разходкита пък да видим.

# 219
Честита принцеса Доротея на Мартини мама! newsm51
Честити да са и Карина и Максим на мама Розали!!! stork-girl stork-boy
Да са им много здрави,весели и послушни!!!Много щастие на семействата им!!! newsm44
Стискам палци на Иренка и на всички,които може би са тръгнали да раждат!!! fingerscrossed Нека всичко да мине леко и да имат прекрасна среща с малките съкровища!!!
smq, добре завърнала се!Поздрави и целувки на Маринка и Алекс! И много да те слушкат!!!  love001
Intriga, можеш ли да ми кажеш нещо повече за тази венозна упойка-какво съдържа и защо е по-добре от епидуралната newsm78

# 220
Ми да взема всеки ден да ходя на работа та да ни се раждат бебчета, вчера цял ден бях вкъщи и нищо, а днес то порой се изсипал  Mr. Green

Да е жива и здрава мамината рожбица Доротея на Мартини, много любов и късмет да я съпътстват винаги   bouquet

Да са живи и здрави рожбетата на Росалин, много щастие да и носят   bouquet

Ея
оргията май с тебе двете ще си я правим така ми се струва, Мартинито се отцепи от колектива та викам за утеха малко хубава музика да си пуснем и да вървим да раждаме  Mr. Green http://www.vbox7.com/play:d4dbde02

# 221

Честита Доротея на Мартини Мама  newsm51
Честити Карина   newsm51 и Максим   smile3525 на мама Розалин

Наистина страхотни имена  newsm10

# 222
  • София
Ками, мила незнам какво съдържа.. ще се поразровя в нета и се надявам и Котето ако може да се включи с компетентно мнение.. акушерката каза, че венозната упойка намалява значително болките, но иначе не изчезват напълно и не си обездвижена от кръста надолу, докато при епидуралната си обездвижена. Било по-добре като можеш да си движиш краката и можеш да усещаш.. упойката се задействала на 24 секунда
Ако те интересува нещо за багажа питай Peace

Аааа Асе недей така.. Crossing Arms и аз мисля до петък да сме го изкарали малкия човек.. че дори ако трябва и насилсветно /с малко повече секс/ Mr. Green

# 223
Бобито разглеждаше снощи темата ,но не е писала Peace

На мен ми е едно умряло,отпаднало и много странно днес Confused

# 224
  • София
Цвети, ние с теб сме на един термин ама аз ако не успея с тоя кекс да го изкарам бебчо май ще взема да преносвам, защото акушерката каза, че ми е много стегната шийката и, че бебо още е много високо Tired

Общи условия

Активация на акаунт