През настъпващите АВГУСТовски дни, мама ще се ощастливи

• 13 987
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
Добро утроооо   bouquet

Как сте днес и защо не се разписвате???има ли скофтени и кои са те Mr. Green

Тази нощ сънувах беба Wink,кърмих я в болницата Joyнямаше  много коса ,и аз все по главичката я галех и си задавах въпроса защо да е плешиво второто ми дете Joy
Вече изпростях тотално;иначе си спя като коте.Дори ставам по 3-пъти да пишкам и така ми се спи и си казвам"Ох,дано сега нещо не ми стане и се наложи да се разсънявам Mr. Green"

Малка буби къде зачезна newsm78С моя термин е .....Да се яви на отчет Peace

Гитса....защо си  още тук???Не ти ли се доражда??

# 76

[  Хавга,не казваш нищо за покупките,които трябваше да правите с роднините от Плевен! Wink

Agramd, забравих наистина да се похваля.
Ами купихме един електрически стерилизатор, който има опция да притопля храна с две ергономични шишета (много яки) и едни страхотни чаршафи на Bebetto и доста парцалки, дрешки, хавлия, пелена - страшно сладки. Ще пробвам да кача снички, само че не мога да ги надпиша (не намирам де се е завряла тази опция, но ако искаш да видиш леглото е с балдахин, а чаршафите са жълти). Ох почти не спах от кеф.

# 77
с качването на снимки се справих, ама нещо се дублираха и стана манджа с грозде. Освен това намерих как се надписват, но някой се изтриха, дпруги  не и се изнервих , така че после ще ги оправям.
Само за протокола, може да звучи нескромно , наистина съм страшно доволна от бебешорските неща.

# 78
  • София
Честита госпожица на Грациана!!!Да и е живо и здраво малкото съкровище!!! newsm51

Добре дошли на новите мамчета  bouquet

Стискаме палци на Sil_Nik,която има секцио днес,и разбира се на всички други августинки тръгнали да раждат PraynigУспех момичета Hug

# 79
Честито на Грациана  bouquet

# 80
  • Все на втория етаж
Честито на Грациана. Да е жива и здрава малката.

Аз почти нямам време за писане и четене.

мама Галка 23, каква е тази пълна упойка? Имаше ли тръби в гърлото?
На мен направо във вените ми я вляза предния път, маска не са ми слагали. Дай ми повече информация , ако имаш.

# 81
добро утро мами  bouquet
как сте днес Heart Eyes

иначе аз съм тук, Цветелинка, Peace вчера се отчитах ако не се лъжа по някое време  newsm78
макар, че малко се преработих и вечерта ми беше едно такова странно..имах чуството че е дошъл момента, в смисъл ще дойде, не съм имала болки или нещо ами просто вътрешно чуство. е, подмина ме и съм си тук.
сега сядам да гладя пердета и аз и дрехи. мога по цял ден да въртя перални и да гладя...и без това нямам нищо друго вече за вършене..а не знам но в тази жега и въобщо напоследък изобщо не ми се излиза..и аз като Бобито съм станала отшелник..а знам, че трябва да се движа и да ходя и чее добре за раждането ама някак ме мързи, бързо се уморявам, топло, тежко... Crazy
оффффффффф дано не преносвам, че ми писна. на всикчи пожелавам да си изпреварите термина Peace

на Шийла и Мама Галка23 - Hug мерси за разказите, особено този на Шийла ме върна в изходна позиция " толкова е ужасно, че по-добре да не знам нищо" но пък браво , че нямаш разкъсвания и шевове..това звучи като голяма рядкост...ти си направо късметлийка Heart Eyes
освен това и двете звучите свежарски, което ми действа много добре, понеже ми омръзна от коментари около мен от типа: " Оооо тепърва започва големия зор.." "Още малко спокойствие -радвайте му се, после ще видите..." "..ооо нищо не сте видели още, тепърва ужаса започва", "наспивайте се, че после ще ви се разкаже играта.." ..КАЗВАМ ВИ НЕ МОГА ПОВЕЧЕ!!! smile3511 ужасно ми писна да ги слушам такива...ама много...аз знам, че ще е някъв денонощен труд, ок, ама писна МИ ОТ ТИЯ СЪВЕТИ! ЩО ИМАТЕ ДЕЦА КАТО Е ТОЛКОВА ТОРМОЗЕЩО!?!!!  smile3514
и от друга страна се плаша защото отказвам да повярвам, че да имаш дете е толкова трудно, уморително, затормозяващо и изнерващо... че въобще живота на възрастен, който има семейство е толкова труден, че част от порастването е това да ти е кофти постоянно..не го разбирам това. не искам да повярвам, че като имам дете вече аз самата няма да съм дете, да се радвам, да правя глупости, да пътувам, да правя много секс, да работя много, да се смея и т.н...а постоянно ми се повтаря обратното.. Sick
на вас нещо подобно минавало ли ви е през акъла? или аз не съм в ред и много мисля Crazy #Crazy

аз затова и с такъв интерес чакам разкази за раждания и живота с бебето, малко да ми просветне Mr. Green
ама явно наистина време за форума не остава Peace
е, няма начин ще го изживеем в първо лице, ед.ч. и ще знаем какво е...

# 82
Иренка, при мен също ме приспаха с райски газ, а пълната упойка си я слагат венозно! Не знам, може би за по-бързо! Това, което казва Галка, че е усещала страшна болка след операцията, при мен беше същото, за това и сега искам спинална, тя трае повече време, но това вече сме го говорили много пъти! Аз пак да си кажа: никога повече не искам  (дай боже да не се наложи за нещо) пълна упойка!  Naughty

Малкабуби, много си права и ти, и околните, въпроса е как ти ще възприемеш живота си! От теб зависи, дали ще се сдухаш като тези, които ти говорят така!  Crazy Какво ти пречи да пътуваш и с децата си, и да си правите глупости заедно  Crazy За мен е много хубаво да бъдеш приятел на децата си, не надзирател! Естествено, че в някои моменти трябва да усещат, че ти си родителя, но не е нужно през цялото време да се държиш строго с тях! Flutter Но това си е до мирогледа на човека, аз лично за това искам второ дете, защото копнея за още малки бебета, тогава ми е било най-хубаво, въпреки че бях недоспала, но пък най-щастлива, искам пълна къща и до колкото мога ще го осъществя живот и здраве!  Hug

# 83
Ами купихме един електрически стерилизатор, който има опция да притопля храна с две ергономични шишета (много яки) и едни страхотни чаршафи на Bebetto и доста парцалки, дрешки, хавлия, пелена - страшно сладки. Ще пробвам да кача снички, само че не мога да ги надпиша (не намирам де се е завряла тази опция, но ако искаш да видиш леглото е с балдахин, а чаршафите са жълти). Ох почти не спах от кеф.

Havga , ако тези чаршавчета на цветята са тези  за които говориш -  newsm10 - страоооотни са. Ако може пиши колко струват, защото тук във Варна не съм ги виждала, но в един магазин собственичката ми каза че е гледала в Турция и били много хубави, но скъпички - к-кта излизал около 120-130лв. Кажи за тези от къде ги купи?И обиколника ти какъв е и от къде?

# 84
Привет, момичета!
Аз се отчетох в темата преди известно време, но до момента не съм особено активна:(. Вече не ходя на работа и обещавам да се поправя.
Честито на всички мами; да са им живи и здрави бебчетата и много да ги радват.
За мен - казвам се Весела, това ми е първа бременност, терминът ми е 08.09, но съм планирана за 27.08. (много исках нормално раждане, но ми е правена операция на очите и няма начин - секцио по медицински причини). Много се надявам бебо да си дочака датата, защото бъдещите му майка и баща още не са се обзавели напълно. Много добре ми се отразява като виждам, че май не сме единствените и че и други се ремонтират в последния момент:).
Днес започвам с приготовленията за болницата - предстои ми стягане на багажа. Ако срещна трудности - ще досаждам с глупави въпроси (пълен лаик съм Embarassed;от началото на годината имах толкова ангажименти, и приятни и неприятни събития, че май миналата седмица за първи път наистина осъзнах, че съм бременна и бебето скоро ще дойде). Чао засега от мен - захващам се за работа...

# 85
От теб зависи, дали ще се сдухаш като тези, които ти говорят така!  Crazy Какво ти пречи да пътуваш и с децата си, и да си правите глупости заедно  Crazy За мен е много хубаво да бъдеш приятел на децата си, не надзирател! Естествено, че в някои моменти трябва да усещат, че ти си родителя, но не е нужно през цялото време да се държиш строго с тях! Flutter Но това си е до мирогледа на човека, аз лично за това искам второ дете, защото копнея за още малки бебета, тогава ми е било най-хубаво, въпреки че бях недоспала, но пък най-щастлива, искам пълна къща и до колкото мога ще го осъществя живот и здраве!  Hug

еми ето това ми звучи като нормален отговор Peace...а не някакви заплахи "ще видиш какво е" Crazy #Crazy Crazy

и аз така разсъждавам, въпреки, че нищо не знам за бебегледането и доста ме е страх, но все пак смятам, че сигурно има много неподозирани радости в целия денонощен труд, така че не искам някой да ми скапва настроението, като си мисли, че ми прави "услуга" предупреждавайки ме за това което следва...това е.

# 86
Буби, я не се вкисвай! Я ги прати тия дето ти приказват за зелен хайвер! Ама те за какви се мислят?  #2gunfire  Хм, ама то верно са казали че простотията по хората ходи, не по животните!  Аз пък да ти кажа едно - НЯМА ПО ХУБАВО НЕЩО ОТ ДЕЦАТА !  И ти сама ще се увериш в това! Никой не е казал че е лесно, да - трудно е да създадеш и отгледаш деца в нашето съвремие, и въпреки това го правим! Аз също се страхувам и постоянно го мисля как ще е , ще го бъде ли, ама няма връщане назад! Така е трябвало да стане и с Божията помощ и сила само напред! Вярвай в себе си, в семейството си и в малкото човеченце и само напред! Ако не беше така тук нямаше да има момичета, които за 2,3,4 път ще стават майки! Не искам такива мисли у никоя от вас ,  Wink

Хайде сега лек ден и пишете, че май много оредяхме! А от феите чакам щъркелови новини!

fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed на мамите, за които днес е големия ден!

# 87
освен това и двете звучите свежарски, което ми действа много добре, понеже ми омръзна от коментари около мен от типа: " Оооо тепърва започва големия зор.." "Още малко спокойствие -радвайте му се, после ще видите..." "..ооо нищо не сте видели още, тепърва ужаса започва", "наспивайте се, че после ще ви се разкаже играта.." ..КАЗВАМ ВИ НЕ МОГА ПОВЕЧЕ!!! smile3511 ужасно ми писна да ги слушам такива...ама много...аз знам, че ще е някъв денонощен труд, ок, ама писна МИ ОТ ТИЯ СЪВЕТИ! ЩО ИМАТЕ ДЕЦА КАТО Е ТОЛКОВА ТОРМОЗЕЩО!?!!!  smile3514
и от друга страна се плаша защото отказвам да повярвам, че да имаш дете е толкова трудно, уморително, затормозяващо и изнерващо... че въобще живота на възрастен, който има семейство е толкова труден, че част от порастването е това да ти е кофти постоянно..не го разбирам това. не искам да повярвам, че като имам дете вече аз самата няма да съм дете, да се радвам, да правя глупости, да пътувам, да правя много секс, да работя много, да се смея и т.н...а постоянно ми се повтаря обратното.. Sick
на вас нещо подобно минавало ли ви е през акъла? или аз не съм в ред и много мисля Crazy #Crazy

аз затова и с такъв интерес чакам разкази за раждания и живота с бебето, малко да ми просветне Mr. Green
ама явно наистина време за форума не остава Peace
е, няма начин ще го изживеем в първо лице, ед.ч. и ще знаем какво е...
Ооооо malkabubi , не се спичай така бе мило!!! Аз съм същата - мъжа ми все ми повтаря, че и баба да стана пак ще съм такава глезла и лигла. Ще се справим, не го мисли толкова и просто не ги слушай. Пък и представи си какъв кеф ще е да си играеш и да се смееш заедно с детенцето си  smile3502 smile3534

# 88
Иренка ами незнам каква е тази пълна упойка сложиха ми една маска,анестезиолога каза да вдишам дълбоко,каза ми лека нощ и от там нататък нищо не помня.За тръба незнам дали съм имала като се събудих ми нямаше нищо на гърлото,а нали казват,че след тръбата много те дразни!
Момичета да ви се похваля в болницата съм свалила 10кг и сега ми остават да се боря с още толкова!
Да питам родилите вече кога смятате да изкарате за първи път бебетата!
Каприс малкия е голям сладур,кърмиш ли го?
Сега разгледах списъка с бебетата ни,мама Кристина много дълга мадама е родила!

Последна редакция: пн, 04 авг 2008, 11:34 от mama galka23

# 89
  • София
Здравейте, момичета Hug

Буби, мило недей така де.. на мен баба ми като ми е обади и се почва: "Сега спи, бабе, че после няма да можеш", "Ти знаеш ли на времето какво беше!?" и не се спира 6-7 мин. да ми обяснява глупости по телефона ooooh! В събота с мъжо се качваме в едно такси и шофьора му казва: "Като гледам ще ставаш баща" и мъжо: "Да, скоро!", а ония: "Ох, какво те чака.." #2gunfire замълчах си, защото не ми се спореше ама иначе ми идеше ония да го #2gunfire
Аз от истории за тежки раздания не се афиктирам, но сега ме хваща малко страх, защото е ясно, че ще боли малко или много, а аз не съм от тея дето търпят много болка, но каквото такова.. няма връщане назад..
Сега говоря на малкия да излиза по-бързо, че вчера прегледа беше кофти, а акушерката заяви, че ако не съм родила тая седмица на 11-ти на преглед и тоя път щял да бъде малко по-тежък, за да се подразни шийката, а това направо ме ужаси.. иначе като цяло гледам изобщо да не обръщам внимание на "доброжелатели" и да си създавам излишни страхове Peace
Искам само да не се стига до преносване, че тогава няма вече да ми издържат нервите.. искам да раждам вече и всичко да минава..

Добре дошла на kseniq welcome

Общи условия

Активация на акаунт