През настъпващите АВГУСТовски дни, мама ще се ощастливи

• 14 025
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте!
Нямам промяна от вчера, така че оставам в изчакване  newsm44

Честито на Мартини мама да е жива и здрава Доротея и като порастне голяма да бъде гордостта на мама  Two Hearts

# 196
ЕТО ЕДНА ДЪЛГООЧАКВАНА НОВИНА-ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСКА НА МАРТИНИ МАМА!  bouquet

# 197
Честита бебка на Мартини и от мен. Да сте живи и здрави и скоро да сте у дома.
Момичета, като ви чета осъзнавам, че не знам какво искам: коремът че тежи - тежи; че се чувствам като кашалот и нощно време няма завъртане без охкане - факт. Иска ми се да го раждам, ама ми е рано - до 27.08. има много време. Надявам се и младежът да изчака, че за разлика от майка му, той не е от най-големите, а пък и обзавеждането на спалнята ни още липсва (трябваше да дойде тази седмица, но има едни майстори, дето само ми викат: "Стискай още малко. Почти сме готови"; дано бебо не ги изпревари...). Мъка...
Тази нощ сънувах, че почвам да раждам (за първи път ми се случва), но бързо се разбудих. Шубето е голям страх. Ама не съм само аз така - и съпружеското тяло вече не спи. Усети ли, че мърдам почва: добре ли си, ама сигурна ли си... Голяма досада, ама какво да го правя. Той още от май месец викаше, че няма търпение бебето да дойде и вече е на тръни... Мъже...

# 198
  • София
Здравейте, момичета Hug

Ааа пишете ме и мен за петък.. то аз нямам нищо против още сега да тръгна да раждам ама се надявам до петък да е излязло моето диваче, че не се издържа вечеее...

Преди малко се върнах от среща с акушерката, та в този ред на мисли, които го интересува какъв багаж да си носи за Шейново да казва и ще споделя инфото Peace
Разбрахме се с нея за венозна упойка било по-добре от епидуралната /каквото и да значи и каквата и да е венозната, че незнам незнам това е ясно ама каквато такава/. Каза, че е хубаво след раждането, когато ми каже да пия много течности заради напрежението на пикочния мехур по време на самото раждане..
Каза, ми че ако тръгна да преносвам /дълбоко се надявам да не се стига до там/ в домашни условия по закон мога да си стоя 8 дена най-много..
Сега за секса какво ми каза - каза, че е много хубаво да се прави секс и какво казва Бобито /в този ред на мисли тя нещо ми се губи/ да пускам "работниците в градината", защото спермата съдържала някакъв хормон /не му помня името/, който се съдържал и в таблетките за предизвикване на раждането ии следователно секса е по-доброто решение Laughing

Искам вече да раждам, че съм много изнервена, жега ми е, не ме свърта на едно място и само за раждането си мисля - кога ще почне, дали ще разбера, всичко наред ли ще бъде и все такива откачени неща.. неискааам вече да съм бременна това е!!! Crossing Arms

Честита принцеса Доротея на Мартини  bouquet
Да е здрава, красива и усмихната малката госпожица!!!
На мама бързо да се възстанови Hug

# 199
Момичета заех се да изпращам от името на всички Августовки мами ЛС до мамите с изтекъл вече термин, да влязат да се отчетат с по едно бебе!  Mr. Green
До тук изпратих ЛС на: morska_feq, meranda, ira_d, nadin13! Tsurco и Vladislava_Nikolova изобщо не мога да открия като потребители, а tetka82 не е влизала от април месец!

За Black Eyed вече стискаме палци, а wikibg чакаме да се отчете!  Flutter

Редактирам: Ако може някой да открие Цурко и Владислава Николова - супер   bouquet

# 200
Здравейте
Честито на Мартини, да е жива и здрава малката Доротея, а на мама бързо възстановяване.
Аз все още си седя у дома и си чакам. Чак на 7ми съм на преглед, ако дотогава няма никакво развитие, та да видим

# 201
Честита принцеска на Мартини Мама.да им е жива и здрава!!

# 202
Честито на Мартини мама да е жива и здрава малката принцеса и много да радва мам и татко!
Хайде родилите да кажат как обличат бебешорите,на мен в болницанта ми казаха,че е хубаво първият месец да е с дълго ръкавче и задължително чорапки под ританките,защото новородените немогат да контролират телесната си температура.
Аз го обличам с тънко боди с дълго ръкавче,тънки ританки и чорапки от долу и го завивам с тънка памучна пелена,и мисля,че му е добре защото е много спокоен спинка си и се буди на 3часа за хранене,а и в къщи въобще не е такава жега както отвън!
И на нас ни падна пъпчето още в болницата,вие потапяте ли ги в коритото или ги къпете под течаща вода,аз го къпя под течаща,но мисля тази вечер да го топнем във ваничката!

# 203

Браво,Стели-Мели,много си инициативна! HugАз се чудя какво стана и с Теди-вт-86,която се прехвърли от юлките-дали вече е августинка? newsm78 newsm78

# 204
честито на Мартини Мама   bouquet Да е жива и здрава Доротея!
Галка, аз го обличам с боди с къс или дълъг ръкав и чорапи. вечер слагам и ританки. завит е само с тънка памучна пелена.
за къпането- всеки път под течаща вода, а вечер и във ваната. ( ама той нещо не харесва ваната  newsm78 , докато под течащата вода направо се размазва от кеф  Laughing )

# 205
  • София
Момичета, на 28-ми юли са ни се родили първите близначета на мама rosalin - Карина 2300гр. и Максим 2600гр.

Емили сподели за новината и аз бързах да ги намеря в близнашкия форум Peace

Сега ще стискаме палци на Иренка да си дочака 15-ти, а утре на sindarella всичко да мине наред fingerscrossed

Последна редакция: вт, 05 авг 2008, 12:08 от IntRiGa_GirL

# 206
За Мама Галка 23
До вчера обличах Алекс като теб - боди с дълъг ръкав, ританки и чорапчета. Следобяда дойде педиатърката и ми каза, че е много облечен. Сега е с боди с къс ръкав, едни гащи, незнам как се казват точно, нещо като кюлоти и чорапчета. Мисля, че сега му е много по-добре от дългия ръкав. Утре имаме разрешение за първа разходка навън. Днес излизаме само на тарасата.
Мия го на чешмата при смяна на памперс, а вечер във ваничката.

# 207
Днес не останахме без бебета !
 Честито на Мартини мама и на близнашката мама -

# 208
Здравейте неуморни бремелинки, и щастливи мамета на бебешори!

Аз няколко дена не успях да се включа и какво да видя то нашествие на пампита станало!  newsm30 newsm30 newsm30

Та да започвам:

Честито юначе Дениз на мама Снежи!
Честита  принцеска Ясмина на мама Missto!
Честит юнак Емил на маминка Ssiber!
Честита балеринка Ния на мама Грация!
Честита манекенка Доротея на Мартини мама!

Мили майчета, да са ви честити малките вързопчета! Бъдете живи, здрави и благословени! От радост, любов и детски грейнали личица да не се оттървете!

А така и близначенца си имаме виждам...да са ни честити двете звездички, но най-вече да са честити, живи и здрави на мама и тати и мнооого да ги радват!

Мама Галка, аз също обличам малчо като теб с тази разлика, че чорапчето го слагам отгоре в/у ританката за да му е по-стегнато иначе се изхлузват Simple Smile Когато ми го дадоха от АГ го бяха попретоплили, защото беше се опъпчило милото, но сега кожичката му е чиста и хубава вече. Постоянно проверявам гръбчето и гърдичките с ръка дали не му е топло или студено-е добре се чувства. Вечер с тънко боди с дълъг ръкав, тънки ританки и чорапче, а през деня бодито е с къс ръкав. Покривам с една пеленка отгоре. На мен също ми казаха, а и съм чела, че немогат да регулират температурата си, но по това че изглежда и се чувства спокоен съдя, че му е добре, и педито каза, че кожичката му е супер, което значело, че добре го обличаме. При смяна на памперса мия под чешмата само дупето със сапунче на Себа мед, а тъй като вече пъпчето зарастна вечер сме в коритцето-много му допадна Simple Smile
Пропуснах още нещо: А навън задължително сме с тънка шапчица!   bouquet

# 209
smq,феб благодаря ви за отговора,днес ще идва и нашата педиатърка и ще видим какво ще каже!

Общи условия

Активация на акаунт