През настъпващите АВГУСТовски дни, мама ще се ощастливи

• 14 015
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте!
Нямам промяна от вчера, така че оставам в изчакване  newsm44

Честито на Мартини мама да е жива и здрава Доротея и като порастне голяма да бъде гордостта на мама  Two Hearts

Здрасти - добре, че си писала, че се чудих какво е станало Simple Smile
Мен ме държаха по-дълго на тонове, защото бебето спеше като пън и сърдечната му честота не искаше да мръдне нагоре - акушерката даже ми разтръска корема, ама наш'та не ревагира. Според баща й нямало к'во да се шашкам - медитирало бебето  Mr. Green Ама сега трябва да ходя пак в петък  Sad Да не взема да се включа при Ея и Ася - нищо лично, момичета, ама предпочитам на 13-ти Simple Smile

Честито на Мартини!   bouquet

Колкото до венозната упойка, за която говори Интрига - мога само да предполагам, че всъщност става дума за по-силно обезболяващо в средно висока доза - фентанил, например, но не мога да бъда сигурна.

# 241
Честита дъщеричка на Мартини мама, да й е жива и здрава!

Ох мен ме е налегнала една скука ...., не издържам вече вкъщи сама по цял ден!Изгледах всички Приятели, изчетох сумати книги и вече не ме свърта.
Ако има други мами в мойто положение, които живеят в района на Дружба да пишат да си организираме едно кафенце утре по хлад.

Да ви се оплача.... почвам да се притеснявам за цигарите. Аз за съжаление съм страстен пушач итова е динственото ми прегрешение към бебока до сега. Вакар, че бая ги понамалих през бременността си. Но сега искам да кърмя и се чудя какво ще правя като се роди малкото буболече. За момента все ми се гади и това доста ми помага да се ограничавам, ами после ... като се почувствам отново добре ? Sad

# 242
  • София
ЧЕСТИТО НА НОВООБЕБИЛИТЕ СЕ МАМИТА!!!Да са живи и здрави малките буболечки и много радост да им носят newsm51 newsm51

Успех и на всички,които са в скорошно очакване наГолемия ден!

Аз мисля още да поизчакам с раждането,все пак термина ми е на края на месеца WinkСамо жегите ме мъчат ooooh!,немога да си намеря място,но ще търпим-няма накъде.

# 243
Havga, после би трябвало като си по-заета около бебето и да не се сещаш особено за цигари. Ако все пак се сещаш за пушене, то го поглеждай вече наяве и дано да ти отмине. Знам, че е трудно, защото и аз бях пушачка, но като си представех бебо вътре свит на топка и се отказвах бързо от мисълта за цигара. А после няма нужда да си представяш нищо, то съвсем реално ще си лежи при теб и ще те гледа мило и от това дано да ти се отпушва. От много майки около мен знам, че тези, които не успяваха да откажат цигарите през бременността, след раждането за да кърмят успяваха. Дано и при теб да стане така! Ако ли пък не, не забравяй, че кърмата предава по-директно и от кръвта на бебето. Т.е. ако не успееш да откажеш цигарите, по-добре да не го кърмиш (а, я си помисли само колко струва 1 кутия АМ и за колко време стига)!
Надявам се не звуча като някоя поучителна баба, но ...

# 244
Shiiila, все се каня да те питам, тези сладки пелени които си качила в албумчето от къде ги взе, че аз нещо не мога да намеря такива шаренички в Бургас, ето тизи имам предвид: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=238010&pid=6628048
Твоята принцеса май е много послушна, щом те оставя толкова време. Браво на нея. Кога смяташ вече да излизате на разходка???

Иренка, стискам палци всичко да бъде ок. Само не се притеснявай и го давай по-спокойно.

Аз забравих да се похваля.  Mr. Green Количката ни вече е в къщи. Каката не може да й се нарадва.  Mr. Green Сега е сложила едно бебе-кукла вътре и само го разхожда. 1stroller В този ред на мисли да питам мамите които са с нови колчики дали са ги прали предварително. Аз се чудя дали да не я изпера, че нещо ми мирише на магазин. newsm78 newsm78
миличка тези свекьрвами ги взе от варна ма незнам каква марка бяха, иначе почти всичко е на премаман, ма за тези не сьм сигурна, че изрязах етикетите. а за разходките мисля кьм сьбота да поразкьршим малко newsm03 smile3521 аз изпрах меките части на количката, че и на мен ми миришеха на магазин Grinning
опс имаме си нови мами  newsm51 newsm44 smile3501 , честито на мартини мама и розалин

Последна редакция: вт, 05 авг 2008, 17:00 от shiiila

# 245
Честита дъщеричка на Мартини мама, да й е жива и здрава!

Ох мен ме е налегнала една скука ...., не издържам вече вкъщи сама по цял ден!Изгледах всички Приятели, изчетох сумати книги и вече не ме свърта.
Ако има други мами в мойто положение, които живеят в района на Дружба да пишат да си организираме едно кафенце утре по хлад.

Да ви се оплача.... почвам да се притеснявам за цигарите. Аз за съжаление съм страстен пушач итова е динственото ми прегрешение към бебока до сега. Вакар, че бая ги понамалих през бременността си. Но сега искам да кърмя и се чудя какво ще правя като се роди малкото буболече. За момента все ми се гади и това доста ми помага да се ограничавам, ами после ... като се почувствам отново добре ? Sad

направо съм изтрещяла от скука  #Crazy много ми е тъпо и топло ама..и аз изгледах всичко, включително свалям и от нета и пак всичко съм изгледала, не само френдс ами още 5 сериала Laughing

и аз като теб съм страстен пушач и само чакам тия пусти 9 месеца и чак после загрях че има още след това, ама нали до момента бебета само на картинка бях виждала та съвсем не знаех как стои въпроса с кърменето. та сега съвсем накрая вече почти не ми се пуши и съм направо непушач  Mr. Green, не казвам изобщо, но почти, надявам се така да остане..иначе  #Crazy

този новият ми доктор/ моята е в отпуска/ та този доктор е царското спокойствие..изобщо няма притеснения с мен, а само питам кога кога ама той хич не се шашка че термина ми е след 7 дена и вика ела направо тогава  Shocked ? това нормално ли е според вас? верно че ми няма нищо, ама пък цяла седмица...е, ако не тръгне бебока ама вече взех да разбирам че явно е инат Mr. Green
не сме го и мерили ..изобщо уволнение.. Laughing

# 246
Честито на Мартини мама да е жива и здрава малката принцеса и много да радва мам и татко!
Хайде родилите да кажат как обличат бебешорите,на мен в болницанта ми казаха,че е хубаво първият месец да е с дълго ръкавче и задължително чорапки под ританките,защото новородените немогат да контролират телесната си температура.
Аз го обличам с тънко боди с дълго ръкавче,тънки ританки и чорапки от долу и го завивам с тънка памучна пелена,и мисля,че му е добре защото е много спокоен спинка си и се буди на 3часа за хранене,а и в къщи въобще не е такава жега както отвън!
И на нас ни падна пъпчето още в болницата,вие потапяте ли ги в коритото или ги къпете под течаща вода,аз го къпя под течаща,но мисля тази вечер да го топнем във ваничката!
мила и аз така го обличам с изключение на чорапките, мисля че са излишни, кьпем го но не мокрим още пьпа и го поливаме с една каничка над ваничката, още ни е страх да мокрим пьпчето че е раничка все пак Peace на нас ни падна оня ден

# 247
Честито на Розалин!   bouquet Да са и живи здрави малките слънца!  Hug
момичета, вземете си задължително помпа за гърди за болницата! ще имате нужда от нея и внимавайте с течностите първите дни след раждането, за да не препълните гърдите си, защото след това ще прекарвате целия ден в цедене  Crazy

# 248

направо съм изтрещяла от скука  #Crazy много ми е тъпо и топло ама..и аз изгледах всичко, включително свалям и от нета и пак всичко съм изгледала, не само френдс ами още 5 сериала Laughing

и аз като теб съм страстен пушач и само чакам тия пусти 9 месеца и чак после загрях че има още след това, ама нали до момента бебета само на картинка бях виждала та съвсем не знаех как стои въпроса с кърменето. та сега съвсем накрая вече почти не ми се пуши и съм направо непушач  Mr. Green, не казвам изобщо, но почти, надявам се така да остане..иначе  #Crazy

този новият ми доктор/ моята е в отпуска/ та този доктор е царското спокойствие..изобщо няма притеснения с мен, а само питам кога кога ама той хич не се шашка че термина ми е след 7 дена и вика ела направо тогава  Shocked ? това нормално ли е според вас? верно че ми няма нищо, ама пък цяла седмица...е, ако не тръгне бебока ама вече взех да разбирам че явно е инат Mr. Green
не сме го и мерили ..изобщо уволнение.. Laughing

[/quote]

Малкабуби, ти от къде сваляш сериали? Сигурно ще ми се смеете ама съм решила за болницата да се подготвя , в случай, че поседим по-дълго. Та съм решила таткото да ми донесе компа и да се забавлявам с него в болницата, то май в Тина Киркова имало и wireless  newsm78

А за доктора, какво да ти кажа ... Майта докторка каза, че ако не родя до термин ще ми следят тоновете всеки ден и ако няма нищо на 6-7 ден ще ме приемат в болница. Но за момента чимам три дни до термин) също не се е притеснила особено много. Така, че споко май е нормално.

# 249
малкабуби,  и мен ме викат в седмицата веднъж на преглед, даже последния път не беше и на ехографа даже, ами ей така, поогледа ми корема лекарката и ме поразпитва, каза другата седмица пак да отида, дано поне тогава ме погледне!

Я кажете, плацентата коя степен на зрялост е, и шийката дали се е скъсила при ехографския преглед се установява нали? Защото на мен до сега за такива неща не са ми говорили и мисля да попитам в четвъртък!  Thinking

# 250
пак вьпросче кьм кьм Марта Embarassed, какво ще кажеш за този крем лаксинокс или нещо от сортА за гьрдите, че тоя авент нещо ooooh! благодаря ти отново Hug

# 251
ами аз свалям от Арена.бг, торент файлове, не знам запозната ли си...

# 252
Ето ме и мен Mr. Green и аз не пиша често напоследък, че ме е налегнало и аз незнам какво Thinking
Днес бях и аз на запис, тоновете са перфектни, никакви контракции Mr. Green и въобще бебката си е супер. Обаждах се сутринта в Шейново да питам за пари какво що, щото наистина ръководството е сменено, а пък от мнения напоследък (и по-точно непроверена информация) - аман. Та - раждането е безплатно, ако си здравно осигурен, само за избор на екип плащаш, но колко неразбрах, а епидуралната е вече 200 лв. за, който се интересува Mr. Green
И понеже естествено ще пропусна нещо, разчитам на Интрига да споделиш мила за нещата, които да се носят, че акъл не ми стигна да питам Blush

Честито на всички нови мамчета, искам вече и аз Sick

# 253
Да де и аз, но там не намерих Отчаяни съпруги нито Кадифената мафия Simple Smile

# 254
Здравейте!
Изчетох ви, но не ми се пише-нещо не ми е на кеф!
Честити буболечки на Мартини мама и Розалин!
Чао, отивам да правя компоти Mr. Green! на всички,които им предстои големия ден/нощ - успех!

Общи условия

Активация на акаунт