АПРИЛско бебченце расте, а мама прави му пюре!

• 9 557
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте  Hug

Честито на месечинковците. Голееееееееми да пораснат!  Laughing

ВаняМ, честита годишнина. Аз след този подарък на sisee направо не остана какво да ти поднеса  Laughing

sisee, по повод морето, ние сме на сватба на 6 септември. Сигурно ще отседнем на Златни, но много ми се идва и до Варна, защото не съм ходила там от дете  Embarassed А много хубави спомени имам. Междудругото клипчетата на Дани са страхотни, голям сладур е. Така съм се смяла, че и моя мъж дойде да гледа, и ме пита: Кой е тоз хубавец, ще го взимаме  Laughing

Гледам че и kalli се е появила най-накрая. Добре дошла  Hug Ама с този кърлеж направо ме разби. Сега се сещам, че единствената ми среща до момента с кърлеж беше точно на морето на къмпинг.

Лурдес, milenag, стискам палци мъниците бързо да свалят температурата.

Goldie, дано мъжът вече се е оправил. Установиха ли от какво е?

Milenni, и ние ще слагаме Инфанрикс. Педито ни каза, че не натоварва толкова организма. Дано и при нас няма странични ефетки.

Хайде да спирам, че пак ще се улея.
Хубав ден   bouquet

# 166
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС!

# 167
ВаняМ, честита ви годишнина- много любов и щастие!  bouquet

Goldie какво става със половинката ти  Confused Дано всичко да мине по- скоро и да се пибере при теб и децата  Hug Hug Hug

milenag ЛУРДЕС вие ме втрещихте  #Crazy Утре сме на консултация и ще му слагаме
третия пентаксим на Стефчо... То вярно, че предния път след ваксината вечерта и той бе доста топличък, но чак Т не съм мерила...  newsm78 Ама сигурно ще е имал и ние така тежка нощ изкарахме  Rolling Eyes Трябва да видя утре педито какво ще ми препоръча за висока Т, че нямам нищо за бебока Confused

И понеже гледам, че всички давате акъл на ася20 за снимките на аватара, да се изкажа и аз /понеже ме мързи да пиша ще го копна това, кото пратих на rosidt75/
За да качиш снимка в профила трябва да я намалиш до:
ширина - до 160 пиксела
височина - до 200 пиксела.
Използвам този сайт: http://translate.google.bg/translate?hl=bg&sl=en&u=http: … ctr.com%26hl%3Dbg
След това новата намалена снимка я запазвам под някакво име в компа и с помощта на друг сайт я качвам в интернет : http://prikachi.com/
След това копирам адреса точно под самата снимка и го поставям в профила /като трябва да зададеш и отметка, че слагаш твоя картинка!/, където пише адрес на изображението/или нещо подобно беше.../ Накрая променената инфо потвърждаваш като си вкараш паролата.
Оффф дано си ме разбрала  newsm78 Стискам палци да се справиш, ако не пиши ми пак- ще помагам  Hug
Отивам да опъна кокалите докато още имам тази възможност  Simple Smile

# 168
 Здравейте и от нас!  Hug

Нас пак ни хвана липсата, но май никой не е разбрал.  Mr. Green 

Честита месечинка на всички празнуващи бебета днес!  nbirthday     И честита годишнина на ВаняМ! Много да се обичате и слушате.   txtloves

Ние бяхме при свекитата. Ходихме с тях на планина за един ден и ни хареса много и в петък пак ще се качваме, но за седмица най-вероятно. На 16-ти сме на сватба на моята приятелка и сега се сещам, че една от АПРИЛките щеше да прави сватба точно тогава. Коя беше?  newsm78

Четох, че сте коментирали ваксините. Аз също съм на мнение, че си е до организъма на детето. На последната ваксина Кръсти ми вдигна 39 градуса Т, к'во като сме правили Пентаксим-а. Моя позната правеха на бебето й тези по ЗК и детето много добре ги прие. Изобщо не вдигна никаква Т, само на първата ваксина и е било неспокойно...

# 169
здравейте мами ,много съм притеснена Стефито вече трета седмица  поддържа температура.Обиколихме всички доктори и немогат да разберат откъде е .Изследванията са и добри от кръв и уринарна ехограф и гледаха всички органи и там излезна ,че има много леко възпаление на бъбреците-но доктора каза ,че било незначително и не е сигурно ,че температурата е от там.Пихме антибиотик 5дни и никакво подобрение.А иначе си суче както преди има апетит и е веселичка,а от какво е тази температура незнам

# 170
Малииии момичета кви са тия подаръци кво е това чудо ,салфетките не ми стигат да си обърша лигите....... направо като го видях иииии пъпеша дето го гриза ми се стопи в устата,то не бе смучене ,то не бе чудо...
 честити месечинки на всички бебешори  bouquet  bouquet  bouquet
Stefinka dude  многоооооо як аватар си си турнала и с тия въжета голяма работа ша става...
 Ваня М честита ви годишнина   bouquetи като Шишо бакшишо - днес 17 утре 77
 Леле Елена дано да се оправите скоро,за температурата обаче трябва да има причина,ама незнам какво да те посъветвам къде да отидете
 Лара винаги съм се чудела какво значи това под аватара ти
 Хайде до после

Последна редакция: ср, 06 авг 2008, 15:54 от didimora

# 171
  • Пловдив
здравейте мами ,много съм притеснена Стефито вече трета седмица  поддържа температура.Обиколихме всички доктори и немогат да разберат откъде е .Изследванията са и добри от кръв и уринарна ехограф и гледаха всички органи и там излезна ,че има много леко възпаление на бъбреците-но доктора каза ,че било незначително и не е сигурно ,че температурата е от там.Пихме антибиотик 5дни и никакво подобрение.А иначе си суче както преди има апетит и е веселичка,а от какво е тази температура незнам
Каква е температурата? Дали не е от зъбки, от ваксина, знам ли...Какви лекари сте посетили? Може някое от момичетата да те насочи и към друг специалист. Дано скоро се оправи детенце!  Praynig

# 172
здравейте мами ,много съм притеснена Стефито вече трета седмица  поддържа температура.Обиколихме всички доктори и немогат да разберат откъде е .Изследванията са и добри от кръв и уринарна ехограф и гледаха всички органи и там излезна ,че има много леко възпаление на бъбреците-но доктора каза ,че било незначително и не е сигурно ,че температурата е от там.Пихме антибиотик 5дни и никакво подобрение.А иначе си суче както преди има апетит и е веселичка,а от какво е тази температура незнам

При нас след едноседмично вдигане на температура и откриха бъбречна инфекция. Но пък и резултатите кръв и урина не бяха добри. Не знам какво да ти кажа. Пускахте ли 2 поредни дни урина? Защо още някой доктор не го погледне на ехограф просто за още едно мнение.
Стискам палци детенце да се оправи бързо  fingerscrossed

# 173
температурата стига до 38,вдига се и си спада сама без панадолл И аз се надявах да са зъбки но не са лОт стандартното изследване на урина е добро,но днес занесохме пак урина за урокултура. А за докторите почти всички ги обиколихме ,аз съм акушерка,а мъжът ми е лекар и доло-горе знаем кои лекари са добри ,та се спряхме на Д-р Големанова.И сега чакаме утре резултата от урокултурата.А Сисе за Дани нямям думи, това ми е любимото момченце.

# 174
 elena draganova има хора които нямат много потни жлези и това води до проблем с терморегулацията. И вдигат темп. без да са болни или да има възпаление! Може в жегите бебка да реагира така, дръжте я по на хладно и не а обличай да не прегрява!

# 175
  • Стара Загора
Здравейте мами и бебоци!

Елена, това с температурата е наистина лошо, дано се оправя бързо детенцето Praynig

Аз май най-накрая упях да сложа снимка в аватара Crazy
На тези които отиват на море пожелавам безаварийно изкарване и после да разказвате как е било, че имам нужда от обмяна на опит. Ние също мислим да ходим и се оказа, че трябва да е през една от следващите 2 седмици #Crazy, щото иначе се засичаме с колежките. Ще я мислим
Честити месечинки на всички малчовци! Честита годишнина и на Ваня!

# 176
Ванче, Ванче, Ванче - жестоко се лъжеш моме - свалила съм само 3 кила и още приличам на синия кит - моят приятел...
Аватарът е само за заблуда на врага!!!
Щях да ти покажа сега  какво има в подаръка, ама Сисето като ме разби с туй парче и вече моят ми се струва недостоен за теб!!!
 Joy Joy Joy

# 177
  • София
Здравейте Simple Smile

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС СЛАДУРКОВЦИ    bouquet

ВАНЯ М ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА!   bouquet

Аз първо да се оплача, че тая седмица ми е просто кошмар  #Cussing out Първо понеделник прекарах преди обеда в тоялетната Sad и уж се бях оправила и от вчера пак разтройство и с температура даже  #Cussing out
И на всичкото отгоре Ради както беше проял що-годе някой неща и от вчера нищо не иска да яде на обяд, ама нито пюре нито мляко нищо! и му се събира към 8-9 часа пауза и направо незнам какво да правя  #Crazy Пробвах да давам пюрето след ядене и пак неще, то той неще да си изпие млякото та какво остава за пюре, и то му давах морков днес защото той него си го яде попринцип, ужас направо взех да се шашкам пак  Shocked И за сметка на това като се събуди към 17-17,30 такова плюскане пада че немога да го озъбтя и като свърши шишето и рев.... Sad

Ние за сега не сме имали реакция от двата пентаксима, дано и от третия този месец да няма Simple Smile

И на всичкото отгоре аз трябва да почвам пак да уча, то верно че който си се е хванал на хорото ще си го играе ама МНОГО МИ ПИСНА ВЕЧЕ! А как само ме мързи да не ви говоря Sad

Ох оплаках се, извинявайте за отрицателия пост, на фона на тези хубави настроения днес във форума ама ми иде да се метна от балкона, нещо много ми избиха бушоните  #Cussing out

# 178
  • Бургас
Добър вечер Hug
Минавам набързо да се разпиша, че тази вечер мисля да къпя Дима по-рано.
Дима и след двата Пентаксима не е имала проблем Thinking Първия път се опитах да и дам Панадол профилактично, но го повърна; втория път не и дадох нищо.
Моят мъж днес пак се влоши Sad До събота ще е на Урбазон, пък после ще видим Tired Според лекарите се дължи на силен стрес, но мен нещо ме съмнява. Вярно е, че е доста натоварен и има доста проблеми, но кой ли ги няма, чак пък такава реакция, не знам newsm78 Ще ходи всяка сутрин да му слагат инжекции.
Вени, картофеното пюре си е блудкаво, особено пък без сол Confused Защо не опиташ с тиква, нея всички бебета я харесват Thinking
Аз правих на Дима вчера картоф, тиквичка и морков с малко масло, за пръв с удоволствие ми изяде цяло бурканче пюре Sunglasses
Аз да се похваля днес бях на фризьор, най-после успях като се уговорих със сестра ми да има дупка в часовете, докато съм на фризьор. Да, обаче я помолиха за ноктопластика и клиентките, които чакаха ред, се редуваха да ми гледат децата Embarassed Както и да е, с нова глава съм Flutter
Честита месечинка на празнуващите днес бебоци  bouquet  bouquet  bouquet
Бягам засега, ако имам сили по-късно ще се включа пак Wink

# 179
  • София
Момичета,тиквата е плод!За това ме светна алерголожката.Имайте го предвид!
Голди,тая работа с урбазона ми мяза на алергия...Уф,да му минава на мъж ти по бързо!

Общи условия

Активация на акаунт