АПРИЛско бебченце расте, а мама прави му пюре!

• 9 560
  • 282
  •   1
Отговори
# 150
  • София
.....
Стефинка лелеее каквъв аватар  newsm10
....

Явно си е изпълнила заканата "Пак ще бъда слаба мацка" от линийката за отслабване, която доскоро носеше в подписа си  smile3521

# 151
Понеже Стефинка поднесе много тайнствен подарък на Ваня аз искам да й подаря ето този

След толкова години с мъжа си има нужда от разнообразяване WinkЦелия е твой Mr. Green
Знаеш ли колко съм го търсила,докато го намеря подходящия за теб Wink Нарочно е без глава....тя не е толкова важна... Mr. Green

# 152
  • София
Ох, леле майко  Shocked Crazy Shocked Crazy...Обаче очи пълни, ръце празни ...
Но и по-добре, че иначе с тоя ми ревнив мъж....децата ми щяха да останат сираци  Stop

Но оцених жеста ти, де Hug  И ще ти го върна при подходящ случай   Peace

# 153
Нарочно е без глава....тя не е толкова важна... Mr. Green
newsm62

# 154

Знаеш ли колко съм го търсила,докато го намеря подходящия за теб Wink Нарочно е без глава....тя не е толкова важна... Mr. Green
  rotfImbo  Joy Ох с глас ме разсмя Сисе!  Hug Hug Hug

# 155
Привет и от мен! Днес пробвах Ивка с няколко лъжици карт. пюре.... и резултата беше повече от отчайващ  Sick Ама аз му сложих една идея масло , една идея захар и само с вода - доста гадно беше. Освен това лъжицата и беше доста странен уред и понеже беше гладна си искаше цокито с такъв хъс засука... не е иситина! Малее как ще ги вкарам тези пюрета  ooooh! С другите деца съм давала от плодово и си мислех че поради сладкия им вкус не щат зеленчуковите, ама ето и Ива не ги хареса! Освен това ми е голяма хамалогия приготвянето им!Но днес си взех един фризолак да ги бъркам с него! Ася20 , пишеш с моркови си почнала, харесва ли го? И млякото защо не го даваш във пюрето- аз съм разтваряла така адапте , а не по отделно!

# 156
Привет!

Честита месечинка на Габи ,Александър,Мартин и Виктор

Вана М честита ви годишнина Много години бееее....Искам и ние да я докараме на вашата  Wink
Стефинка лелеее каквъв аватар  newsm10
milenag при нас след 1-вия Пентаксим нямаше НИКАКВА реакция,след 2-рия обаче мястото се зачерви и поду леко /така за 2 дни/ но Т не е вдигал Peace Аз му давам след ваксината хомеопатично и може от него да не вдига Т Thinking
Ася 20 оправи ли се със смаляването на снимката?Ако не можеш и не ти се занимава да теглиш разни програми аз мога да я оправя....прати ми я PeaceТя и Ваня ти е предложила същото,така,че възползвай се от предложенията ни Grinning

И аз дадох на Косьо калпол , ама той и след него продължи да качва температура , та  я свалихме с мокри кърпи.

# 157
Понеже Стефинка поднесе много тайнствен подарък на Ваня аз искам да й подаря ето този

След толкова години с мъжа си има нужда от разнообразяване WinkЦелия е твой Mr. Green

ААААААА , искам и аз.....................

# 158
  • Пловдив
Привет и от мен! Днес пробвах Ивка с няколко лъжици карт. пюре.... и резултата беше повече от отчайващ  Sick Ама аз му сложих една идея масло , една идея захар и само с вода - доста гадно беше. Освен това лъжицата и беше доста странен уред и понеже беше гладна си искаше цокито с такъв хъс засука... не е иситина! Малее как ще ги вкарам тези пюрета  ooooh! С другите деца съм давала от плодово и си мислех че поради сладкия им вкус не щат зеленчуковите, ама ето и Ива не ги хареса! Освен това ми е голяма хамалогия приготвянето им!Но днес си взех един фризолак да ги бъркам с него! Ася20 , пишеш с моркови си почнала, харесва ли го? И млякото защо не го даваш във пюрето- аз съм разтваряла така адапте , а не по отделно!
И Ники не го ще пуст картоф  ooooh! Уж с морков, АМ и малко захар, ама голям зор, докато изяде две трети бурканче. Голямо бръмчене, пеене и жужене падна, от моя страна  Crazy После си изяде и 90 мл АМ. Пак е по-добре от вчера, де, когато беше неистов рев, докато не си й дадох млякото...Но ще продължа да упорствам. Днес ще и вземем други пюренца, дано й хареса някое...

# 159
Миленаг, колко вдигна Косьо? Сега гледам, че и Лидия ми вдигна Т. Имам 2 електронни термометри и единия мери 37.5, а другия 37.8! А, сега де! Мисля да дам панадол Thinking

# 160
  • София
Здравейте и от нас!

Честити месечинки на празнуващите днес бебчета!

ВаняМ, честита годишнина!

Sisee, преди малко гледахме заедно с Марти клипчетата ви и докато Дани дърдореше (много сладък!  Hug), моя синковец взе че му отговори на няколко пъти - май се разбраха!  Laughing

# 161
Миленаг, колко вдигна Косьо? Сега гледам, че и Лидия ми вдигна Т. Имам 2 електронни термометри и единия мери 37.5, а другия 37.8! А, сега де! Мисля да дам панадол Thinking

Косьо първо вдигна 37,7 С , дадох калпол и след 1 час я измерих - вече беше 38,1 С. И започнахме с мокри кърпи.

# 162
  • In someone's dreams
Вени б, защо не пробваш да дадеш картофеното пюре след като е яла. Така или иначе в началото е само за захранване, а не да се наяде с него. По принцип така е препоръчително да се започне захранването, около 30 мин след ядене, защото ако е много гладно бебчето и се изнервя. Особено ако лъжицата му е съвсем непозната. Моят личен опит е довел до същото заключение и с дъщеря ми и сега със сина ми  Peace

Аз да се оплача, че моя синковец съвсем ми отказва водата, и със захар и без захар - не иска и това е. А сока от ябълки го изпива на един дъх /давам 40 - 50 мл/. А сега де  newsm78

Ние до сега сме нямали реакция от ваксините, но му слагаме Инфанрикс. Педито ни каза, че е по-добра от Пентаксима и са я въвели задължително в страните от ЕС, само България и Румъния се ослушвали още.

# 163
Ние до сега сме нямали реакция от ваксините, но му слагаме Инфанрикс. Педито ни каза, че е по-добра от Пентаксима и са я въвели задължително в страните от ЕС, само България и Румъния се ослушвали още.

Сега проверих и нашата е Инфанрикс, но ето че има реакция newsm78 Зависи си от детето явно.

Честити месечинки на празнуващите днес бебоци!!!!
bigdance2 newsm18 Tada  Party Time

# 164
добрутро.честито на бебоците днес!моля ви дайте ми някаква страница за намаляне пикселите на снимките,че тия ме побъркаха,че снимката ми била голяма Crossing Arms-благодаря ви!аз захраних с пюре от морков-вчера си го хапна пак без проблем-като види лъжичката и отваря устата.и доста хапна,а после си яде и млякото.ама мисля,че до 1 год.не е хубаво да се замества ядене,но др.мес сме на лекар и сте питам.

Ася, става и с обикновенния Paint, който със сигурност имаш на компютъра (програмката за рисуване, намира се в  Аccessories).
Отваряш снимката с File, Open, a после я намаляваш с Image - Skretch/Skew, там където пише Horizontal и Vertical например с 50%, после ако трябва още и накрая запазваш с File - Save as. Лесно е, пробвай  Hug Aко има проблем, пиши на лични.

Общи условия

Активация на акаунт