АПРИЛско бебченце расте, а мама прави му пюре!

• 9 565
  • 282
  •   1
Отговори
# 135
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА СЛАДКИТЕ БЕБЧЕНЦА!  bigdance2 dazzler1  ura newsm18 Tada

Уааууу ми то тая сутрин много почерпки - отиде ми снажната фигура,Aquariel  Laughing Да ти е жива и здрава и само радост да ти носи сладката Габи!
И поздравиии олеле бравоо!  Heart Eyes Hug
Дороти  Hug Няма вече ранно ставане  Sad Малкият бандит не ме оставя вече да се наспивам бързо  Mr. Green От миналата седмица се буди по 3-4 пъти през нощта да яде и ужасс. Преди малко се излюпихме  newsm09 И като се оправм ей сега поемаме на разходки, че на обяд големи жеги....
Ако зверко спи следобед ще ви чета тогава, че много се е насъбрало  Embarassed
Айде лек и усмихнат ден на всички! Heart Eyes Hug Hug Hug

# 136
  • София
Добро утро !!!!

Като газена от валяк съм. Косьо вдигна висока температура след прехваления пентаксим. Не съм спала цяла нощ.Горкото дете.....    Тази сутрин е по-добре.

Честити месечинки на празнуващите бебоци !!!

Добро утро  Hug

Милена, а сигурна ли си, че е от Пентаксим-а  newsm78

А иначе и аз не мога да се похваля с непробудна нощ Sad Мойто келеме имам чувството, че цяла нощ ми вися на цицата Sad Сещам се за илюстрация в една моя детска книжка - на Пиф и Еркюл им беше възложено да гледат бебето на стопаните си и за да не се затрудняват много бяха пуснали един маркуч от вимето на кравата до устата на бебето....

Честити месечинки на 6-тоаприлчетата !  bigdance2 newsm18  Party Time Tada  ura

Aquariel, по-леко с почерпките, моля те...някои сме тръгнали на море  hahaha

П.С. След като публикувах видях, че почерпката ти е предизвикала възмущението и на други другарки по килца  Simple Smile  Единомислие цари днес между нас Simple Smile

Лек и спокоен ден на всички  Hug

# 137
Абе хапвайте бе момичета-после ще му ударим по един Дюкан и сме готови  Joy Mr. Green

# 138
  • София
Абе хапвайте бе момичета-после ще му ударим по един Дюкан и сме готови  Joy Mr. Green

Едвам ме нави  Joy Joy Joy

'Ми щом така и така сме си развалили диетите, викам да пийнем по едно Мохито.

И за да не кажете, че пиенето от сутринта си е чист алкохолизъм, веднага ви намирам и повод - на 6.08 преди 17 години с мъжа ми се гаджосахме Simple Smile Боже...колко време е минало...

# 139
  • София
Мерси за мохитото ! newsm24
Да ви е честит празника!Още много години заедно и щастливи ,разбира се!!!5:!
И кат зачекна темата за годините-нашите с мъжо са 19 Laughing Shocked!

# 140
Добро утро !!!!

Като газена от валяк съм. Косьо вдигна висока температура след прехваления пентаксим. Не съм спала цяла нощ.Горкото дете.....    Тази сутрин е по-добре.

Честити месечинки на празнуващите бебоци !!!

Добро утро  Hug

Милена, а сигурна ли си, че е от Пентаксим-а  newsm78

А иначе и аз не мога да се похваля с непробудна нощ Sad Мойто келеме имам чувството, че цяла нощ ми вися на цицата Sad Сещам се за илюстрация в една моя детска книжка - на Пиф и Еркюл им беше възложено да гледат бебето на стопаните си и за да не се затрудняват много бяха пуснали един маркуч от вимето на кравата до устата на бебето....

Честити месечинки на 6-тоаприлчетата !  bigdance2 newsm18  Party Time Tada  ura

Aquariel, по-леко с почерпките, моля те...някои сме тръгнали на море  hahaha

П.С. След като публикувах видях, че почерпката ти е предизвикала възмущението и на други другарки по килца  Simple Smile  Единомислие цари днес между нас Simple Smile

Лек и спокоен ден на всички  Hug

Ами ,от пентаксима е.Тази сутрин вече е добре.А иначе педито вчера го прегледа преди да му сложи ваксината.Всичко е наред.

cayman , това ни е втория пентаксим , при първия нямаше реакция.

# 141
добрутро.честито на бебоците днес!моля ви дайте ми някаква страница за намаляне пикселите на снимките,че тия ме побъркаха,че снимката ми била голяма Crossing Arms-благодаря ви!аз захраних с пюре от морков-вчера си го хапна пак без проблем-като види лъжичката и отваря устата.и доста хапна,а после си яде и млякото.ама мисля,че до 1 год.не е хубаво да се замества ядене,но др.мес сме на лекар и сте питам.

# 142

Едвам ме нави  Joy Joy Joy

'Ми щом така и така сме си развалили диетите, викам да пийнем по едно Мохито.

И за да не кажете, че пиенето от сутринта си е чист алкохолизъм, веднага ви намирам и повод - на 6.08 преди 17 години с мъжа ми се гаджосахме Simple Smile Боже...колко време е минало...

Ооооо гаврътнах го тоя мохито.Да сте живи и здрави и много да се разбирате .

# 143
  • София
добрутро.честито на бебоците днес!моля ви дайте ми някаква страница за намаляне пикселите на снимките,че тия ме побъркаха,че снимката ми била голяма Crossing Arms-благодаря ви!аз захраних с пюре от морков-вчера си го хапна пак без проблем-като види лъжичката и отваря устата.и доста хапна,а после си яде и млякото.ама мисля,че до 1 год.не е хубаво да се замества ядене,но др.мес сме на лекар и сте питам.

Ася, аз ги намалявам/увеличавам с Фотошоп. Ако искаш питай модераторките те да те посъветват, но трябва да направиш нещо, защото ще ти забранят и потребителя, и IP-то във форума за известно време. Една от мартенките я бяха наказали така...

П.С. Ако искаш изпрати ми снимката, аз ще ти я намаля.

# 144
Абе много съм куха ! bash  забравих да честитя месечинковците !
Да са ни живи и здрави и много да бъдат обичани !   bouquet Heart Eyes

Ваня М,честита годишнина ! Още 5 пъти по толкова време да сте заедно и да се обичате !

Ние с моя мъж сме заедно вече от 16 години и Едва Simple Smile от 8 сме женени Simple Smile
Млада бях тогава нямах 16 ,ама пак го съборих и си го взех. Той се дърпаше в началото ,ама аз си знаех,че за него ще се омъжа !

# 145
Ася 20 - можеш да си изтеглиш тази програма и с нея да си обработваш снимките:
 http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=109615
Ваня - а Честито от мене!!!
Даже и подарък имам за теб, ама не  казвам какво има вътре:       Joy Joy Joy

А с туй мохито ще ви бия вече - ей, кака ви се кани да ходи на море и ми миришееееееееее вече, ама още 2 - 3 седмици ще ми се увидят - и аз като бял човек ще си лежа на плажа с коктейлче в ръка - майкооооооооооооооо!!!
Щях да ви казвам за новото умение на Филип - казва се:
"търкул гърнето"

Два пъти вече пада и незнам сега не го оставям никъде без надзор само на земята или в кошарата, на която вече смъкнахме матрака долу.
НЕ си оставяйте децата без надзор!!!
Вторият път падна от леглото и аз бях до него - бях се пресегнала да му взема биберона и само чух "Туп" и той се беше изтърсил!!!

Hug Hug Hug
  bouquet  bouquet  bouquet
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Честито на всички месечинковци!!!

# 146
  • София
.....
Даже и подарък имам за теб, ама не  казвам какво има вътре:       Joy Joy Joy

.....

Абе то и аз знам нещо, ама няма да ти го кажа   hahaha hahaha hahaha

Очевидно и ти знаеш кой е най-сигурния начин да държиш една жена в напрежение Wink  Да й кажеш "Ще ти кажа утре", "Ще ти кажа друг път" и такива от сорта 

# 147
Привет!

Честита месечинка на Габи ,Александър,Мартин и Виктор

Вана М честита ви годишнина Много години бееее....Искам и ние да я докараме на вашата  Wink
Стефинка лелеее каквъв аватар  newsm10
milenag при нас след 1-вия Пентаксим нямаше НИКАКВА реакция,след 2-рия обаче мястото се зачерви и поду леко /така за 2 дни/ но Т не е вдигал Peace Аз му давам след ваксината хомеопатично и може от него да не вдига Т Thinking
Ася 20 оправи ли се със смаляването на снимката?Ако не можеш и не ти се занимава да теглиш разни програми аз мога да я оправя....прати ми я PeaceТя и Ваня ти е предложила същото,така,че възползвай се от предложенията ни Grinning

# 148
  • Пловдив
Айде да се появим пак  Blush
Честито на месечинковците и на Ваня!   bouquet
Ние пообиколихме пак родината, а тази събота и кумувахме извън града, та почти не се довреждам до форума  Crazy Ама пък беше весело  Whistling
Аз досега пробвах Ники с различни пюренца /плодови, зеленчукови, а после и смесени/, за да видя кои й харесват. Давах й и каша /на Хип или Милупа/ към 16-17 часа. От вчерашната консултация ще пробваме да обядваме /поне частично, че бързо й омръзва/ със зеленчуково домашно пюре с АМ...
Иначе сме порастнали с 3 см и само 420 гр., та сме 6290. Ама ще наваксваме на килца. Heart Eyes След третия пентаксим давам панадол, че е кисело детенце и е леко топличко...
Хубав ден от нас  Hug

# 149
Ася 20 - можеш да си изтеглиш тази програма и с нея да си обработваш снимките:
 http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=109615
Даже и подарък имам за теб, ама не  казвам какво има вътре:       Joy Joy Joy

А с туй мохито ще ви бия вече - ей, кака ви се кани да ходи на море и ми миришееееееееее вече, ама още 2 - 3 седмици ще ми се увидят - и аз като бял човек ще си лежа на плажа с коктейлче в ръка - майкооооооооооооооо!!!
Щях да ви казвам за новото умение на Филип - казва се:
"търкул гърнето"

Два пъти вече пада и незнам сега не го оставям никъде без надзор само на земята или в кошарата, на която вече смъкнахме матрака долу.
НЕ си оставяйте децата без надзор!!!
Вторият път падна от леглото и аз бях до него - бях се пресегнала да му взема биберона и само чух "Туп" и той се беше изтърсил!!!

Hug Hug Hug
  bouquet  bouquet  bouquet
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Честито на всички месечинковци!!!
благодаря ти.ще се регистрирам и ще пробвам!

Общи условия

Активация на акаунт