АПРИЛско бебченце расте, а мама прави му пюре!

• 9 552
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Хайде и от мен ЧРД ,Голди nbirthday!Здраве,щастие и радост ти желая!А,мъж ти да се оправя,бързо!!!
Честито и на бебчетата с повод за празник днес newsm38  bigdance2!

# 196
добро утро.голди-честит рожден ден! честита 4-та месечинка на Яни,Габриела,Дария,Никола и София. аз да изпилзвам докато Оливия спи и да си изпия кафето с вас.нещо неможах да спя-може и защото съм сама.днес ще сме май в нас,че навън студеничко,но нали сте тук-ще ви досаждам. Laughing

# 197
ние от два дена нямаме температура ,но продължавам да капя капките и сиропа както е казала док.
Голди пожелавам ти много здраве ,което  е най важното Hugи на мъжа ти по-скоро да остановят от какво е алергията Peace
Ели температурата може да е и от афти.дано и при вас всичко се оправи Peace

# 198
лурдес-и тук ги има тези сладките картофи(големи са с тъмно червена кора)и наистина са сладки.на мен ми ги препоръчаха за захранването.

# 199
Добро утро!

Голди Честит Рожден Ден/цък/   bouquet
Много щастие, любов и сбъднати мечти!

Офф отиваме на консултация...  Rolling Eyes Като се върнем ще пиша  newsm78

# 200
Добро утро!
ЛУРДЕС то добре ама няма на кой да оставяме Габи (аз и за това не съм се отделяла от нея от както се е родила), иначе много обичам да ходя на кино, ама на сега ни е под носа, а не можем да идем  Flutter

Ох и ние сме днес на консултация от обяд, дано ни бият вече Пентаксима, че миналият път го отложихме заради дерматита  Confused После и аз ще се отчитам  Peace

# 201
Здравейте момичета HugИскам ако може един съвет от Вас Simple SmileСинът ми има проблеми със запека и единствено от Frizovom малко се пооправи.Напоследък обаче пак започна с твърдите,дебели и нацепени изпражнения и днес даже като се изходи имаше по повърхността на акото алено червени петънца кръв.Засега му давам сокче само от ябълка и морков,но мисля да включа и круша малко да го разхлаби.Трябва ли да га заведа на доктор за тази кръв или просто е драсната от твърдото ако лигавицата.На някоя случвало ли се е подобно нещо ooooh!

Последна редакция: чт, 07 авг 2008, 12:45 от eli_toshevska

# 202
Голди Честит рожден ден!Бъди жива и здрава,все така обичана!Подарявам ти /макар и виртуално/ една златна роза,защото нали ти си златото на мъжа ти Wink

Ася 20 не се притеснявай да досаждаш Wink Видях,че Олито вече я слагаш седнала в количката!Стои ли стабилно и не е ли още рано  newsm78
Aquariel ама как точи лиги Габито  smile3534 Чудех се на кое по напред да се смея...на нея ли ,на твоя смях ли Wink
eli_toshevska аз бих се обадила на педито да й кажа за какво става въпрос и ако тя прецени,че се налага преглед .... Peace

# 203
Здравейте момичета HugИскам ако може един съвет от Вас Simple SmileСинът ми има проблеми със запека и единствено от Frizovom малко се пооправи.Напоследък обаче пак започна с твърдите,дебели и нацепени изпражнения и днес даже като се изходи имаше по повърхността на акото алено червени петънца кръв.Засега му давам сокче само от ябълка и морков,но мисля да включа и круша малко да го разхлаби.Трябва ли да га заведа на доктор за тази кръв или просто е драсната от твърдото ако лигавицата.На някоя случвало ли се е подобно нещо ooooh!

Имай предвид , че моркова запича. Давай круша и сини сливи.

Голди Честит рожден ден !!!

# 204
Голди Честит рожден ден!Бъди жива и здрава,все така обичана!Подарявам ти /макар и виртуално/ една златна роза,защото нали ти си златото на мъжа ти Wink

Ася 20 не се притеснявай да досаждаш Wink Видях,че Олито вече я слагаш седнала в количката!Стои ли стабилно и не е ли още рано  newsm78
Aquariel ама как точи лиги Габито  smile3534 Чудех се на кое по напред да се смея...на нея ли ,на твоя смях ли Wink
eli_toshevska аз бих се обадила на педито да й кажа за какво става въпрос и ако тя прецени,че се налага преглед .... Peace

Сисе , онзи ден като гушнах Косьо , за да му сложат ваксината , го сложих седнал и педито много ми се скара. Каза - в седнало положение след 6-тия месец , заради тазобедрените стави ( което при момичетата е още по-опасно ).

А иначе днес бяхме за втори път на ортопед . Гледа ни на ехограф и всичко ни е наред.С този преглед каза , че приключваме с тези прегледи.

# 205
ели-аз като дадох круша и разхлаби,защото се беше запекла от моркова.ако искаш пробвай.сисе-аз я слагам малко седнала да стои,ами като я сложа легнала и се набира да се изправя,а така постои малко 15-20 мин и и омръзне,а аз вдигам облегалката на 45-60 градуса.и на мен педиатъра ми каз,че е рано да стои сама седнала(на дивана),но в скута-може.а в количката си стои доста стабилно.

# 206
Привет, момичета! Честито на всички празнуващи днес! newsm59 Голди, честит рожден ден!  newsm67.

Последна редакция: чт, 07 авг 2008, 14:31 от cow

# 207
  • In someone's dreams

Честито на всички празнуващи мами и бебета днес!   smile3525

# 208
Миленаг, как е Косьо днеска? Лидия вече няма Т (поне до момента), дано да няма вече Praynig Praynig Praynig

# 209
Привет.
Голди, Ч.Р.Д. много здраве,късмет и любов!

И честито на всички бебоци-месечинковци!

Общи условия

Активация на акаунт