АПРИЛско бебченце расте, а мама прави му пюре!

• 9 584
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
  • в илюзия
Честити месечинки на бебоците , да ви радват мнооооого
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Лурдес аз раждам за първи път и съм на 21 Embarassed малка още на години
За течностите изпива към 40мл. сок от моркови и ябълки и около 50 гр. вода

# 91
Здравейте , момичета !!!

Честити месечинки на бебоците , които празнуват днес !!!

Ние се върнахме от консултация , за последните 3 седмици Косьо е качил само 320 гр. А иначе - 6400 гр и 65 см.
Започвам и плодови пюренца да давам. В четвъртък сме пак на ортопед.

Ваням , питах педито за морето и тя категорично каза да не ходим и аз съм склонна да и вярвам. Каза , че адаптацията на такова малко  бебе е 1 седмица. Докато свикне с климата и чуждото място , то дошло време за прибиране и още 1 седмица , за да си свикне отново на старото място. То ние дето сме възрастни ни трябва няколко дни за адаптация и свикване с чуждо легло , пък какво остава за малките дребосъци.Каза , че след 10-тия месец - може.Това става въпрос не само за море , а по принцип за друго място извън къщи.
Така , че - догодина на море.

Последна редакция: вт, 05 авг 2008, 13:10 от milenag

# 92
Здравейте   bouquet
честити месечинки на сладките бебчета !!! Да са здрави и щастливи !!!  bigdance2 newsm18  Party Time Tada

олелеееееееее аз не си хвала детето от суеверия ама сега ще се оплачаааааааа   smile3511 smile3511 smile3511 от неделя не е спирал да плачкаааа  smile3518 така жално плаче къса ми сърцето .......венеца му прилича на пуканки така е набъбнал и отдолу си личи къде е тръгнало да пробива зъбчето ама докато излезе .....вчера се видях в чудо мислех ,че кърма няма направих АМ неще и да го помирише на 2 пъти правих и хвърлях от гърдата суче малко и изведнъж като ревнеееееее направо ме плаши и нощем е така и денем ,като го намажа с КАЛГЕЛ е доволен и само гледа в точка ама не може постоянно да го мажа  newsm12 направо се побърках той винаги  е бил спокоен !!!

МИлена 1976 разплака ме бе а на снимките сте толкова сладки  Hug
Пете видях за Правец ама късно а и Жоро в събота работи целия ден и нямаше как .
Милена Г Стефи досега има навъртяни ......да не кажа голяма дума ама хиляди километри и преспивания на много места  Mr. Green за моето дете не важи таз работа с адаптацията   Crazy  travel само като подуши ароматизатора в колата и е заспал на секундата много му харесва да се вози  newsm10 а за спането досега проблеми не сме имали дано и за в бъдеще да нямаме  Praynig

ох много дълго стана  Embarassed лек ден и целувки след малко пак  Joy

# 93
  • София
......
Ваням , питах педито за морето и тя категорично каза да не ходим и аз съм склонна да и вярвам. Каза , че адаптацията на такова малко  бебе е 1 седмица. Докато свикне с климата и чуждото място , то дошло време за прибиране и още 1 седмица , за да си свикне отново на старото място. То ние дето сме възрастни ни трябва няколко дни за адаптация и свикване с чуждо легло , пък какво остава за малките дребосъци.Каза , че след 10-тия месец - може.Това става въпрос не само за море , а по принцип за друго място извън къщи.
Така , че - догодина на море.

Milenag, аз за това ти казах, че ако искаш да ходиш на море, по-добре НЕ питай педито си.  Wink
А сега сериозно - знам, че е права, ето и тук го пише: http://www.d-rmario.com/statii_detail.php?id=33 (Аз на д-р Марио много вярвам, водила съм си кореспонденция с него даже...)
Но ние нали сме дървени глави...ще пробваме все пак. На плаж едва ли ще ходим аз и Косьо обаче ...и без това физиката ми не е за показ  Embarassed.

Добре дошли на новичките в отбора  Hug Попълнения приемаме постоянно и то с удоволствие Wink

# 94
Калли, май и двете си имаме по две Овенчета с еднаква разлика. Grinning

# 95
Калли, май и двете си имаме по две Овенчета с еднаква разлика. Grinning
и аз и аз  Mr. Green
само ,че ние сме 3 в къщи аз и децата ,Сашко е на 19 април 2004 а ние с малкия на 28март  Crazy да му мисли Жоро  Joy

# 96
здравийте и от нас.
ние сме болни Sad снощи имаше температура ,дадох панадол и я свалихме.днес бяхме при док и сме с червено гърло.толкова ме е яд ,че простудихме детето.бяхме на балкан и там беше доста хладно .пък и на връщане пускахме климатика .на всичкото отгоре му видяха и две афти на края на езика Sad много плака вчера детето ,а аз си мисля ,че се е разглезил и иска на ръце.а то милото не му е било добре Cry
та сега се лекуваме със проспан и капки за нос и дактарин за афтите.дано по-бързо премине  Praynig
мислех от днес да почна първо с картоф ,но при създалата се ситуация ще изчакам още малко.

# 97
питах педито за морето и тя категорично каза да не ходим и аз съм склонна да и вярвам. Каза , че адаптацията на такова малко  бебе е 1 седмица. Докато свикне с климата и чуждото място , то дошло време за прибиране и още 1 седмица , за да си свикне отново на старото място. То ние дето сме възрастни ни трябва няколко дни за адаптация и свикване с чуждо легло , пък какво остава за малките дребосъци.Каза , че след 10-тия месец - може.Това става въпрос не само за море , а по принцип за друго място извън къщи.
Само да кажа, че и баткото съм го водила на море на 4 месеца, Мишо-също. Нямаше никакъв адаптационен период. Още от първата минута си се държеше като в София, даже беше по-спокоен  Peace
Освен това пътуваме много-ходим на вилата, на други места изън София с преспиване и никъде не е имал проблем. И той, и баткото  Peace
Само споделям опит  Hug
Тази година на морето имаше доста малки бебета-всички се чувстваха отлично  Peace

# 98
Здравейте!  Hug
kalli Добре дошла!  Hug Скоро се чудихме къде изчезна...Радвам се, че сте добре и сте си изкарали приятно на морето... А като казваш на къмпинг... Че те останаха ли такива китни места по нашто Черноморие??!?  Crossing Arms Скоро един приятел ходил на Каваци-те, всичко било застроено с нови хотели  #Cussing out Аман значи!! Едно хубаво нещо да имаме и ще го унищожим от лакомия еййййййййййй!!! Close
За софийските срещи, за които пита, мамите Lassi, Awake, Vanyivan, Helenblondy и моя милост последните седмици си спретвахме срещи в Южния парк и много весело си изкарвахме  Peace Само, че сега Lassi и Awake са на море. Vanyivan и тя, и за мое най-голямо съжаление май ще остане в Бургас за постоянно  Sad Vanyivan двамата с Боянчо много ни липсвате!   love001 А Helenblondy замина за родния Сливен, та сега си кукувам сама... smile3506 Ако обаче има останали мами с бебчовци в София, на които им е удобно да се разхождат в Южния, да свиркат, аз всеки ден съм там и ще се радвам да се видим!  Hug

Sisee ама Дани е голям образ, маминия, пу-пу   love001 Като го гледам направо е проговорил всеки момент  Crazy
В отговор на твоята молба и аз пускам едно клипче на Алекс  Peace И той като Дани много обича да бърбори  Heart Eyes Дано да се получи, че за първи път качвам клип в нета ... http://www.vbox7.com/play:597d3764

Ех, Емма, Емма къде изчезна бе жена... Липсват ми постовете ти...  Wink Дано в Ямболско всичко върви добре и да не си извадила томахавка на свекитата  Mr. Green

# 99
cenitelkata , Косьо явно е много чувствителен. Отидохме на вилата в събота за няколко часа и се видяхме в чудо. 3 часа не можахме да го приспим . Аз го приспивах 2 пъти и дъщеря ми 2 пъти и нищо. Най-накрая викам на мъжа ми да пали колата да го друсне малко и той на 2-рия завой заспал.Така , че това с чуждото място важи с пълна сила за Косьо.

Ваням , много добре го е казал д-р Марио - беше ми полезно  Hug Hug

Криси , дано се оправите по-бързо.

# 100
galivo, с удоволствие бих дошла, но с баткото ми е просто невъзможно да се помъкнем  Rolling Eyes след септември ще се включа и аз  Hug
за къмпинзите: ние ходим на Градина. Самият къмпинг не е застроен, строи се само отвън  Peace

# 101
      Петя и аз купих калгел и го мазах .докато се сетя да му премеря температурата незнаех защо плаче.но после разбрах за много по-добро кремче казва се пансорал и е безвреден да се маже и повече ,а в калгела има алкохол Peace
milenag   bouquet чул те господ.
та като стана въпрос за господ и аз да съм с хората си взех светена вода от дряновския манастир и напръсках във нас.и ей го сега сме болни #Crazy

# 102
  • София
Ако знаете как съм се ошашкала - днес в акото на Велин имаше 1 жилка кръв  Shocked. Просто не знам какво да правя. Последните дни особено вечер нещо явно го болеше, защото заспивайки стенеше или направо се събуждаше. Аз си мислех, че са колики, защото и коремчето му бълбукаше от време на време и давах капки, а и акото му си е слузесто. Но с тая кървава жилка днес.... Мисля да изчакам да видя как ще са следващите 1-2 изхождания и тогава да ходя на лекар. Вие какво ще кажете?

А как ме е яд, че не мога да ви гледам клипчетата, защото тъпия ми компютър има някакви защити  ooooh!

# 103
Криси мерси за гелчето ще го търся аз тук съм виждала само калгел и дентинокс . Поздрави на моя роден град  Hug
коалката и ние имахме един път и аз така като теб изчаках на следващите нямаше обаче след 4 дни пак имаше и вчера се обадих да запазя час при гастроентеролог за сряда . дано да нямате нищо и ние също  Praynig
Миленче може настроението на Косето да е било моментно  Thinking дано да е така де ,защото иначе само ще се притесняваш
галиво аз с най-голямо удоволствие бих дошла ама от Люлин до Южния ..... Crazy после ще трябва да спим у вас  Joy

# 104
питах педито за морето и тя категорично каза да не ходим и аз съм склонна да и вярвам. Каза , че адаптацията на такова малко  бебе е 1 седмица. Докато свикне с климата и чуждото място , то дошло време за прибиране и още 1 седмица , за да си свикне отново на старото място. То ние дето сме възрастни ни трябва няколко дни за адаптация и свикване с чуждо легло , пък какво остава за малките дребосъци.Каза , че след 10-тия месец - може.Това става въпрос не само за море , а по принцип за друго място извън къщи.
Само да кажа, че и баткото съм го водила на море на 4 месеца, Мишо-също. Нямаше никакъв адаптационен период. Още от първата минута си се държеше като в София, даже беше по-спокоен  Peace
Освен това пътуваме много-ходим на вилата, на други места изън София с преспиване и никъде не е имал проблем. И той, и баткото  Peace
Само споделям опит  Hug
Тази година на морето имаше доста малки бебета-всички се чувстваха отлично  Peace

Кали , радвам се , че при вас са се стекли така нещата , но аз не смея да рискувам. Косьо по-принцип е много кисел и започне ли да реве - посинява , захласва се и никой и нищо не може да го успокои. Даже не смея и на кръчма да седна с него.Вечер вечеряме на порции , все някой се занимава с него.

koalkata , и при нас беше така и ни откриха алергия към мл.продукти.Не се шашкай толкова.

Общи условия

Активация на акаунт