LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 68 954
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Имам въпрос за т.н. продукти Mes Preferes. Знам къде са и имам продукти там от новата колекция. В последната фактура получих код, който ми дава 25% намаление на тези продукти. Дотук добре, влязох и отворих оттам продуктите и ги сложих в кошницата. Въведох кода - намаление "нъц". Махнах всички prix vert и prix mini и оставих само ненамалените - пак нищо. Не отхвърля кода, но не намалява сумата. Не че не мога да ползвам някой друг код и да сваля напр. 20 евро, но просто ми стана любопитно защо не действа и къде бъркам. Някой от Вас успял ли е да свали нещата на тази основа?

# 1 051
Благодаря на 450 за поръчката Hug

Искам да попитам дали някой няма излишни ето такива , номер 27, или дори 26, ако да, нека ми пише на лични:) Аз взех 28, но са доста големи Mr. Green А може ли линк към албанците, може пък там да имат номера , да поръчам пак ooooh!

# 1 052
Инфо за мамите от Варна - днес естествено моите ги няма пак ,но пък има около 30 колета на Ларедут - така че момичета утре не изпускайте работното време на митницата  Laughing а и да се похвалите  Mr. Green Аз продължавам да чакам  Rolling Eyes

днес цял ден не даваха инфо,накрая даже не вдигаха и телефона Twisted Evil,...ше видят те утре........... Joy

# 1 053
  • Перник
Небесна  http://www.laredoute.fr/vente-bottines-a-lacets.aspx?productid=3 … tegoryid=48241254 но няма 26 и 27 от нито един от цветовете.

# 1 054
Племеницата ми е взела колет от 16-ти и аз имам известие днес за митница ,но не знам точно за коя дата е .Неприятната част е ,че до последно нямаше нищо в отказани артикули ,но се оказа че ще ни връщат пари,да видим дали съм написала разбрано писмо с молба за ваучери  Praynig а не чекове...

# 1 055

Това линк към албанците ли е newsm78, оф, ако да, и тук ги няма, тюх, как можах толкова големи да взема, всъщност май доста са уголемени Cry

# 1 056
Никой ли не е поръчвал обувки Anne Weyburn?  Rolling Eyes

Получих едни бели мокасини. Отговарят си. Но кожата им не е много добро качество, изглеждат като евтини. Ако ги бях видяла на живо не бих ги взела. Няма ги в сайта за да ти ги покажа.

# 1 057
  • Перник
Небесна това в горния пост е линк към самите обувчици. А това към албанците http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines.aspx?categoryid=23107224

# 1 058
Nadia79, много благодаря Hug

# 1 059
на мен днес ми пристигна първата поръчка, която правя от този сайт  newsm44
от 19 юли е
мноооого скромна, но не исках да се набутвам от първи път  Mr. Green исках да видя първо какво представляват стоките  Rolling Eyes
като за проба - доволна съм много от поръчаното, според очакванията ми е, размерите също съм уцелила в десятката  Sunglasses

тези джинси цък

и тези адидаски  цък 

пристигнаха с плюшеното топче за безумна радост на дъщеря ми  Mr. Green

тук има и реални снимки цък

п.с. сега чакам от 29 юли, този път почти всичко е за мен  newsm56

# 1 060
Никой ли не е поръчвал обувки Anne Weyburn?  Rolling Eyes

Получих едни бели мокасини. Отговарят си. Но кожата им не е много добро качество, изглеждат като евтини. Ако ги бях видяла на живо не бих ги взела. Няма ги в сайта за да ти ги покажа.

Благодаря ти!   bouquet Аз съм си харесала тези: http://www.laredoute.fr/vente-bottes-talon-compense-anne-weyburn … tegoryid=32411661

# 1 061
  • София
Някой купувал ли си е обувки Kickers, отговарят ли си на номера? Hug
аз да се самоцитирам, по-специално за тези се интересувам http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8287384& … ue&ksource=-1

# 1 062
кокошчица, много са ви хубави нещата, от първия път си уцелила като гледам. Аз също чакам джинсите, а тези маратончици не се престраших да ги взема, защото хич не ми е ясна номерацията. Дъщеря ми тук носи номер 2 и нямам идея това на какво отговаря. Би ли ми казала, кой номер си взела ти и колко е дълга стелката.  

# 1 063
Здравейте мами! Бих искала да ме ориентирате, кой номер обувки да поръчам за момиченце на около 1 годинка.....  smile3525

# 1 064
Velesa, стелката е 13см, номера на обущетата - 20   Peace
аз се престраших за тях, защото адидас си е адидас - мерихме тука в един от магазините на адидас маратончета, видяхме номера, а ги поръчахме от ЛаРедут  Joy нямаше начин да не паснат  Peace

Общи условия

Активация на акаунт