LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 69 000
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Разпиляна във въображението

Да не закриха Ла Редут???  newsm78
Повече от час и половина никой не е писал в темата...

След като пуснах три поръчки реших да дам почивка на картите ми. За сега само чета, разглеждам и пъхам в кошницата без да минавам на следващите стъпки Wink

# 1 156
Здравейте, предварително се извинявам ако въпросът, който ще ви задам вече е дискутиран, но не разполагам с време да прочета всички теми. В последната ми поръчка не получих един от артикулите, които бях поръчала. На фактурата е задраскан на ръка и сумата е коригирана също, но нищо друго не е разяснено. Когато се логна в поръчката ми, в страницата за недоставени стоки, продукта го има описан, като недоставен и това е, няма никакви обяснения как ще ми бъде възстановена сумата. Моля, ако някой е имал подобен проблем или има представа как става възстановяването, нека сподели. Благодаря предварително  bouquet

Имах така един продукт, описан, но над него пишеше, че не е фактуриран ... предполагам, че дори не са теглили пари за него.

# 1 157
  • София
Иначе в получените имам супер попадения - най-щастлива съм от дънките на On n'est pas des anges  Mr. Green Лепнаха ми и се харесах даже  Blush

Твоя номер ли поръча или -1? Че аз докато се наканя 38 е свършил, чудя се дали да пусна 36...

# 1 158
Момичета, как мислите, дали ще си отговарят на номерата?

http://www.laredoute.fr/vente-escarpins-prix-mini.aspx?productid … tegoryid=22907261

http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-la-redoute-creation.asp … tegoryid=30355138

С персоналния код за новата колекция ми ги намаля с около 35% и ми дава БД и много им се чудя.  Thinking

# 1 159
Ето снимки реални, линкове не ми се търсеха, че нямам време сега.
http://www.mimm.snimka.bg/album.php?album_id=267138&pid=6818833&lp=-1370
http://www.mimm.snimka.bg/album.php?album_id=267138&pid=6818839&lp=-1370 - Написала си, че прозира малко. Аз също я чакам, но може ли да се носи така, без панталон или клин отдолу?
някой има ли линк  Praynig

# 1 160
  • До хладилника, който обичам
Девойки, единият от двата ми единствени акаунта Laughing все така не работи вече над 3 седмици. Има ли други каръци и какво може да се направи?

# 1 161
Девойки, единият от двата ми единствени акаунта Laughing все така не работи вече над 3 седмици. Има ли други каръци и какво може да се направи?
Просто пишеш писмо, Бу, друг начин няма ,според мене.

Направих поръчка на дребен току-що , страшно много сладурски неща на никакви цени.
Предупредиха ме, че за градината нямало смисъл да носи хубави и скъпи дрехи, защото пораженията бивали чести и понякога-сериозни(като например петна от белина).

# 1 162
  • Бургас
Извинете ме за тъпия въпрос. Praynig Embarassed
Какво означава Taile descendue - Смъкната талия? newsm78 Не го разбирам пък съм си харесала едни дънки и се чудя . newsm78
Ще ви бъда благодарна за малко разяснение да знам дали да слагам в кошницата.  bouquet

# 1 163
Извинете ме за тъпия въпрос. Praynig Embarassed
Какво означава Taile descendue - Смъкната талия? newsm78 Не го разбирам пък съм си харесала едни дънки и се чудя . newsm78
Ще ви бъда благодарна за малко разяснение да знам дали да слагам в кошницата.  bouquet
Точно смъкната си е. Тай Бас е ниска, аз лично не виждам голяма разлика.

# 1 164
  • София

Направих поръчка на дребен току-що , страшно много сладурски неща на никакви цени.
Предупредиха ме, че за градината нямало смисъл да носи хубави и скъпи дрехи, защото пораженията бивали чести и понякога-сериозни(като например петна от белина).
Малко офтопик, ама как белина??? Shocked То ако се предположи, че ще се залее с нея,каква е гаранцията, че няма и да я пробва...тия в детските градини съвсем изтрещяха!!! Не че в нашата стаята с препатарите не стои широко отворена, ама някакси да ти го кажат в очите...Уф!

# 1 165
Проблемът, Жоз, е че аз вече съм им писала. Никаква реакция. Разгневих се и току-що им писах отново:

Hello,
I cannot access my account for more than THREE WEEKS now. This is more than unsatisfactory and I'm truly unhappy about it.
Whenever I try to access my account, a picture of a lady shows up and assures me that your technicians work to eliminate the problem, but please, what kind of a problem that is, that takes more than three weeks to dissapear!
Please do contact me immediately about this problem and solutions for it, as it is most unpleasant and I'm really dissatisfied.
Regards,
...

Тъй де Crossing Arms Никакъвци. Толкова пари оставям при тях, а никакво разрешение.

# 1 166
[
Тъй де Crossing Arms Никакъвци. Толкова пари оставям при тях, а никакво разрешение.
Ахххахахахааааахааа, позволи ми да се хиля реално Simple Smile)))))
Слънцеееее, това са девойки от Северна Африка, все пак, кореспонденция на английски си им пратила !!!!
Обади ми се на Скайпа. Laughing

# 1 167
Няма пък Grinning Досега на английски си комуникираме с тях (това не ми е първото оплаквателно писмо, за едни подаръци спорехме, нали) и се разбираме общо взето, с изключение на едно тяхно пожелание на последния им отговор, където ми пожелаха в края "добри рецепти" и дълго се чудех какво са искали да кажат...

I'm sorry for the mistake we made.
I do my best in order to send it to you as quickly as possible.
I wish you good receipt.
Best regards.

# 1 168
Бу - днес е неделя и съвсем няма да ти отговорят/освен автоматичния отговор/.Аз от седмица не мога да си вляза в двете кошници и си пиша с тях.И последно ми дадоха тел.номер ама не съм сигурна,че ще успеем да се разберем.wb има същия проблем....явно напоследък сайта им съвсем полудя ама ние пък каква вина имаме  Crossing Arms Иначе Сабине ми писа ,че компютърните им учени/Our computer scientists are doing their best to resolve problems as quickly as possible./правят всичко възможно,на 450 й обясняваха че ще й върнат рестото в леглото  hahaha доколкото помня  Rolling Eyes

# 1 169
Бу, какво съобщение ти изписва като не те пуска в акаунта?

При мен (имам 2 акаунта) преди няколко месеца главният (този, от който поръчвах основно) отказа - изписа ми "Не можем да намерим такъв акаунт" (не се сещам как беше на френски). Във всички останали случаи (при бъг в системата) ми е изписвало, че паролата или потребителското ми име е грешно. Пробвах няколко пъти да вляза в този злополучен акаунт, не успях и предположих, че може би е изтрит от тях. В крайна сметка, ако има няколко акаунта с един и същ получател и адрес, е възможно да се трие, предполагам. Не знам дали е било частен случай или просто лош късмет да блокират точно моя акаунт. Та така - пазарувам си доволно от втория акаунт.

Общи условия

Активация на акаунт