LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 68 991
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 1 170

I do my best in order to send it to you as quickly as possible.
I wish you good receipt.
Best regards.[/i]

Ot polovin chas se tyrkaliam ot maitap, no sega razbrah.
preveli sa bukvalno "Bonne reception". Joy hahaha

# 1 171
  • София
Девойки, единият от двата ми единствени акаунта Laughing все така не работи вече над 3 седмици. Има ли други каръци и какво може да се направи?
Просто пишеш писмо, Бу, друг начин няма ,според мене.

Направих поръчка на дребен току-що , страшно много сладурски неща на никакви цени.
Предупредиха ме, че за градината нямало смисъл да носи хубави и скъпи дрехи, защото пораженията бивали чести и понякога-сериозни(като например петна от белина).
Малко офтопик, ама как белина??? Shocked То ако се предположи, че ще се залее с нея,каква е гаранцията, че няма и да я пробва...тия в детските градини съвсем изтрещяха!!! Не че в нашата стаята с препатарите не стои широко отворена, ама някакси да ти го кажат в очите...Уф!

Мият с белина / препарат с белина/ и не минават след това с вода и от там и дрехите с петна.

# 1 172
И аз оффтопик-Клеми, сори, че не дообясних, ама точно за това говорех, дето е писала Персия.

# 1 173
  • До хладилника, който обичам
Бу, какво съобщение ти изписва като не те пуска в акаунта?

клик

# 1 174
  • София

I do my best in order to send it to you as quickly as possible.
I wish you good receipt.
Best regards.[/i]

Ot polovin chas se tyrkaliam ot maitap, no sega razbrah.
preveli sa bukvalno "Bonne reception". Joy hahaha
Не е рецепта бе хора, receipt е получаване, в смисъл на поръчката, предполагам. Че са неграмотни понякога, неграмотни са, но в случая е смислено написано.

# 1 175
На бъг в системата ми прилича, има надежда да диша отново акаунта си мисля Wink Поне при мен беше различно съобщението, но пък 3 месеца бъг... Rolling Eyes

# 1 176

Не е рецепта бе хора, receipt е получаване, в смисъл на поръчката, предполагам. Че са неграмотни понякога, неграмотни са, но в случая е смислено написано.
Да де, но казва ли се на английски "Гуд рисийпт"?
В това е въпросът? newsm78
Нека кажат специалистите....аз не съм срещала, но е възможно.

# 1 177
  • София

Като пожелание не е граматически издържано. Има термин Good Receipt, но той се използва в банкирането и счетоводството и не мисля, че тук него са имали предвид. Но е смислено и разбираемо, макар и да не е вярно. Няма какво да им се сърдим - кой знае колко се мъчат "да дешифрират" нашите мейли.  Mr. Green

# 1 178

Не се казва, поне аз не съм го срещала никога. Превели са го от френски с надеждата, че е така на английски Simple Smile Все едно - да си customer support е достатъчно гадно, за да се изявяваш и като дълбокомислещ по подобни лингвистични въпроси Mr. Green

# 1 179

Не се казва, поне аз не съм го срещала никога. Превели са го от френски с надеждата, че е така на английски Simple Smile Все едно - да си customer support е достатъчно гадно, за да се изявяваш и като дълбокомислещ по подобни лингвистични въпроси Mr. Green
Това, болднатото, го потвърждавам. Mr. Green
Особено когато трябва да търсиш и разбереш Уиндъус термини на френски.
Сори за офф-а.  bouquet

# 1 180
Здравейте,момичета Simple Smile
Тези обувки мисля бяха коментирани в някоя от предните теми,но сега не мога да ги намеря,в сайта също ги няма и се чудя ако купя тези от Продавалник-а дали няма да се набутам много newsm78
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=275749&cat=fav
Много ми харесват и ще ми станат ,но се чудя още. Thinking

Иначе аз си получих поръчката от 19.07. миналата седмица,ако някой има интерес ще меря.

# 1 181
Здравейте,момичета Simple Smile
Тези обувки мисля бяха коментирани в някоя от предните теми,но сега не мога да ги намеря,в сайта също ги няма и се чудя ако купя тези от Продавалник-а дали няма да се набутам много newsm78
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=275749&cat=fav
Много ми харесват и ще ми станат ,но се чудя още. Thinking

Иначе аз си получих поръчката от 19.07. миналата седмица,ако някой има интерес ще меря.

ам и последно ги продаваха за 1Е,така че сама си прецени,дано някой даде отзиви за качеството Hug

# 1 182
  • Варна
Момичета, как мислите, дали ще си отговарят на номерата?
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-la-redoute-creation.asp … tegoryid=30355138

Sun, тези ги поръчах на 2-ри август (моя си номер), ако ти се чака, ще пиша отзиви, като ги получа. Аз ги намалих с оня код 30/59 Е (май беше 69507), като добавих още нещо до 59 Е и ми излязоха 22-23 Е.

mama avi, аз ги купих за 20 Е, според мен си заслужават. Peace

# 1 183
Момичета, как мислите, дали ще си отговарят на номерата?
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-la-redoute-creation.asp … tegoryid=30355138

Sun, тези ги поръчах на 2-ри август (моя си номер), ако ти се чака, ще пиша отзиви, като ги получа. Аз ги намалих с оня код 30/59 Е (май беше 69507), като добавих още нещо до 59 Е и ми излязоха 22-23 Е.

........

Точно този код използвам.  Grinning Но ще е валиден само до 31.08 и не знам дали ще ги получиш до тогава.  newsm78

# 1 184
Аз май в предната тема бях писала за подобен проблем с влизането в акаунта ми.......и няма да ви кажа какви са ги сътворили..... ooooh!Писах им и ми отговориха че понеже имам няколко регистрации/това как го разбраха не знам/ са ми слели всичките в един акаунт.И сега са ми събрали всички поръчки/от различните акаунти/ в един и само от него мога да поръчвам и вообще само от него влизам.И в момента ме засипват с реклами кодове и други глупости дет преди вообще не ми ги пращаха....... Peace

Общи условия

Активация на акаунт