LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 69 376
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 120
Днес са ми дръпнали парите за поръчката от 28.07, с вальор 31.07  Peace
на мен за поръчката ми от 28.07 ми бяха дръпнали парите още миналата седмица.А какво е вальор?

Това е датата, на която реално са изтеглени парите. Иначе операцията е извършена днес.
ахам ясно а това къде го пише .Извинявам се за въпросите но досега не съм знаела Embarassed

# 121
Някакво мнение за този бански http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4483413& … ue&ksource=-1, отговаря ли си на номера, чашката горе-долу колко е
И аз искам да питам за този бански?Четох назад добри отзиви за него,но дали някой може да деде някакви размери за 34 р-р,че само той е останал, а ми е малко малък Simple Smile Но като е с връзки отстрани и на бюста все се надявам да се напъхам в него.
И друго - за новите регистрации - могат ли да се правят на един и същ адрес или и мейла и адреса трябва да са различни?

# 122
наистина известието ми е било за поръчката от 20-ти Юли  Party

/до сега в обедната почивка разпределях и мерих, всичко съм си оцелила този път, само индийските ми сандалки са ми малко теснички.../

Силвето_85 , обади се в пощата, че на мен един път за малко да ми върнат колета за Фр пак . Не чакай само известия, че те понякога не идват...

# 123
Днес са ми дръпнали парите за поръчката от 28.07, с вальор 31.07  Peace
на мен за поръчката ми от 28.07 ми бяха дръпнали парите още миналата седмица.А какво е вальор?

Това е датата, на която реално са изтеглени парите. Иначе операцията е извършена днес.
ахам ясно а това къде го пише .Извинявам се за въпросите но досега не съм знаела Embarassed

Вальора го виждам в интернет банкирането. А го знам, защото работя в банка.

# 124
Amelia аз си получавам колетите в пощата в Славейков ,а там абсолютно всички ги познавам и съм ги предупредила че чакам колети и те направо ще ми се обадят като имам,но знам ли тези от старата поща дали не са го бутнали в някой ъгъл и да си стои там без да са го изпратили към нашия пощенски клон  newsm78

# 125
Дали ще може някой да ме просветли Taie d'oreiller е кълвка за траверсин, нали? А тя като обикновените калъвки ли е? Понеже фантазията ми работи повече от необходимото, искам да направя от 2 бр. плик, дали ще стане? Р-рите са 85Х185.   bouquet

Аз поръчах една 85/185 защото нямаше малки,  но реално е 43/185 см. Дано да съм ти била полезна, но няма да можеш да си направиш плик от 2

Последна редакция: пн, 04 авг 2008, 13:47 от Silvipl

# 126
Някакво мнение за този бански http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4483413& … ue&ksource=-1, отговаря ли си на номера, чашката горе-долу колко е
И аз искам да питам за този бански?Четох назад добри отзиви за него,но дали някой може да деде някакви размери за 34 р-р,че само той е останал, а ми е малко малък Simple Smile Но като е с връзки отстрани и на бюста все се надявам да се напъхам в него.
И друго - за новите регистрации - могат ли да се правят на един и същ адрес или и мейла и адреса трябва да са различни?
Този бански отдавна го гледам,но винаги е имало само 34 номер от него.Някой беше писал,че е мъничък,но това беше отдавна и не ми се рови да го търся.
Относно регистрациите-може нова регистрация,но на нов мейл,а иначе адресът за получаване няма значение.може да е същия,както и може в последствие да го променяш.

# 127
  • Някъде там...
Момичета получих си поръчката от 10.07, малка е 1.959 кг и пак са е мотали много и то от страна на французите. Обработили са е на 16.07, тогава ми бяха дръпнати и парите, тръгнала е от там на 23.07, почти 2 седмици те се мотат. Тука е пристигнала на 2.08 и днес си е взех.
После ще кача снимки. От всичко съм доволна , само един бански малко в Д-то ми се впиват връзките, но пак ще се носи Simple Smile , а и един колан трябваше да е кафяв , те са ми пратили златист, но пак си е хубав , но исках си кафявото ама карай..    

# 128
Аз отивам днес да проверя за поръчки от 8ми, 15ти и т.н. Днес на митница ме осведомиха, че международни колети пристигали във вторник и четвъртък, ама за 1г нямаше кой да ми каже до сега, че да не се разкарвам през останалото време.

# 129
  • София
Аз получих 34 номер, нося 38. Чашката ми е идеално, аз съм А  Embarassed обаче долнището ... вижда ми се белега от секциото чак и то като съм права и съм го нагласила. Представям си ако се наведа какво ще се види отзад  hahaha Ако искате размери ще меря триъгълници, защото иначе е с връзки и се регулира.
Roniboni може и да обясниш малко за този вальор. Аз също виждам 2 дати от интернет банкирането, но те са почти на датата на поръчката. Значи ли, че ларедута са си изтеглили парите преди 2 седмици, а от банката щак сега ми го показват?

Последна редакция: пн, 04 авг 2008, 13:57 от 450

# 130
наистина известието ми е било за поръчката от 20-ти Юли  Party

/до сега в обедната почивка разпределях и мерих, всичко съм си оцелила този път, само индийските ми сандалки са ми малко теснички.../

Силвето_85 , обади се в пощата, че на мен един път за малко да ми върнат колета за Фр пак . Не чакай само известия, че те понякога не идват...

Ками а мойта още я нямаааааааа, ни от 10-ти ни от 22-ри  Close

# 131
# 132
Извинявайте, момичета, чудя се когато не е посочен размер на долния чаршаф, като в този http://www.laredoute.fr/vente-drap-housse-libellules.aspx?produc … 492926#DescDetail случай, какъв трябва да приема, че е размерът?

# 133
Аз получих 34 номер, нося 38. Чашката ми е идеално, аз съм А  Embarassed обаче долнището ... вижда ми се белега от секциото чак и то като съм права и съм го нагласила. Представям си ако се наведа какво ще се види отзад  hahaha Ако искате размери ще меря триъгълници, защото иначе е с връзки и се регулира.

И аз го получих 34 номер (този номер нося по принцип). На мен горнището ми беше малко, а долнището голямо  Crazy Подарих го на племенницата - заспа й  Peace

# 134
Получих едната си поръчка от 12.07 - с код за БД с референтен номер за тривките. някой писа че получил две - моите са 4.В поръчката имах чорапки 19/22, които са огромни и якетата ми излеждат също огромни. Сега се надявам на другата си поръчка от 12 и 11р, а за последващите не се и надявам. Но тази е тръгнала на 24.07 от ФР

Общи условия

Активация на акаунт