LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 69 232
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 240
И аз да се отчета, днес си взех поръчката от 20ти.  Simple Smile Още в петък имах известие, но едва днес успях да си я взема. Много съм доволна, всичко е коментирано. Направо съм впечатлена от жълтото сако, поръчах няколко броя, да раздавам. И подарък бялата чанта с бижуто, която също мн ми харесва. Остоналото са 4 чифта обувки.  Simple Smile
Чакаме снимки  Flutter
ОК. Но утре, че предният път ги снимах вечер и нищо не се различаваше. Утре на светло  Laughing

# 241
  • Варна
elku - elena , мерси
За първи път не мога да отворя сайта - като ми се зареди, windows-а ме оплюва, че не мож да се отвори страницата и така
П.С. Пак да питам -някой случайно да е топнал в белина жълтото сако?
и при мен така с експлоръра... явно не съм сама, а мислех че нещо пак се скапа ...

# 242
Здравейте момичета. Може ли някой да ми каже, на кой адрес да си върна чека от ларедут, за да получа ваучер за online пазаруване? На гърба на чека, както пише в първия пост, адрес няма. На самия чек и на писмото прикрепено към чека има някакви адреси, но първо те са различни и второ не пише кой е градът. Писах и на Сабине, но вече мина повече от седмица , а отговор не съм получила. Във вас ми е надеждата. Моля помогнете  Praynig

# 243
  • София - Бургас
Здравейте ,
това получих днес на пощата , както го преведе чичо гугъл разбирам че ми отказват поръчката от 17-ти.
Но в суивито ми нямам отказани артикули в Мes remboursements също няма нищо .
Sad кажете какво става Sad

Bonjour,
Vous nous avez confié une commande le 17 juillet et je vous en remercie.
Cependant, je suis désolée de ne pouvoir l'expédier.
En effet, la transaction bancaire a été refusée car le montant est inférieur à 16 E.
C'est pourquoi, je me vois obligée d'annuler la commande. 
En cas de problème, veuillez nous appeler au : 0033 810 002 047  car cette adresse E-mail est réservée exclusivement aux réponses.
Comptant sur votre compréhension.
Cordialement,
Michèle Romik
Relation Client

превеждам буквално и набързо, извинявай за негладкия превод:
"Здравейте, вие направихте поръчка при нас на 17.07 и аз ви благодаря за това!
Съжалявам, но поръчката не може да бъде изпратена. Всъщност, банковата транзакция е отказана, защото сумата ( аз го разбирам като наличността по картата) е по-малка от 16 е. Ето защо съм принуден да анулирам поръчката. В случай на проблем, свържете се с нас на......, тъй като този мейл е специално предназначен за въпроси. Надяваме се на разбиране от ваша страна. С уважение........, връзка клиенти
Мерси и аз си го преведох сама (с гугъл де ) но налчноста на картата е 250 лв. не мисля че това е проблема , утре отивам в банката да питам дали има някакъв проблем .

# 244
Момичета как бяха пердетата?L и  H?
L е ширина и H е  височина.
Много благодаря.И аз чакам от 9.07 и т.н но нямааа. CryИ да се оплача -чакам чек от 15.05 и още не съм го получила #Cussing out.А си мислех че ще го използвам на намаленията

# 245
И при мен се държи много странно Интернет Експлорър - току ми показва надписи, че не може да отвори страницата или че изпълняването на някакъв скрипт много го забавя ... Thinking

# 246
  • София
Спарк аз съм си избрала от 200 гр., защото има от 350 и от 500. Дали ще стават за зимата newsm78

Моите завивки са от 350 гр. и ще са ми идеални за зимата.....за тези, на които ти си се спряла незнам  Confused

# 247
Едната ми поръчка от 18-ти : Първия път обърках номера и освен това се оказа че "каки-жълто" не е като на снимката а е мнооооого тъмно и определено момчешко. Много са хубави и ги пуснах втори път с правилния номер, но от бързане пак обърках цвета. Трета поръчка - правилния цвят и размер Whistling Днес ги получхме супер са  Peace...малката няма търпение да ги сложи....
Кой номер?И за ориентир ако може да ми измериш стелката Praynig

# 248
Здравейте!
И аз имам получена поръчка от 9 юли,два комплекта от форумските чаршафи в синьо,за майка ми и брат ми,но какво ми беше изумлението когато разбрах че съм поръчала пликовете сиви Shocked та ако някой иска да ги сменим... моите са 200-200 размер,такива ми трябват.

# 249
  • в страната на абсурдите
и при мен интернет екслорера не иска да ми отваря страницата,но през мозила нямам проблем!

# 250
Здравейте!
И аз имам получена поръчка от 9 юли,два комплекта от форумските чаршафи в синьо,за майка ми и брат ми,но какво ми беше изумлението когато разбрах че съм поръчала пликовете сиви Shocked та ако някой иска да ги сменим... моите са 200-200 размер,такива ми трябват.
Кога я получи? И аз чакам от 9-ти, но няма CryИ на митница ли я получи или в пощенска станция? В нашата поща ми казаха че някой път ги пращали при тях, някой път в Старата поща...иди ги разбери ooooh!

# 251
  • София
Тъй, тъй....май проблема с интернет експлоуъра е всеобщ /и аз съм в това число/......и да вметна м/удругото, че днес си получих поръчката от 11.07 тръгнала чак на 21 от Франция, така че има светлина в тунела за чакащите около тази дата  Whistling

# 252
  • Варна
И аз да ви споделя ,че известието ми е било за поръчка, която вече съм получила. Толкова са се сдухали в митницата жените покрай тези намаления,че са се объркали и ми стои известието при тях за неполучен колет, а в книгата са написали, че е изпратен до пощата на работното ми място. Ами хвана ме яд, защото се затътрих с колата в най-голямото задръстване. Служителката ме пита дали е свършила офанзивата, че да си починели малко.  Mr. Green

# 253
  • София
Спокойно бе хора, ще получите всичко. Днес взех от 8 и 18 юли, както писах вече, пък междинните няма все още.

Мама му, видях, че имаш вече линк на блузата. Много е хубава. Взех я на 2 евро, но мисля , че и тази цена заслужава Peace

40 размер
Долнището - дълбочина 22, горната линия отпред-27, отзад-33. Доста са дълги връзките и може да се регулира.
Горнището - долната линия на триъгълника - 22-23 в най-опънато състояние, височина - 7.5
Ако бях взела 38, пак нямаше да ми стане, защото е плитък. Този е добре и много хубаво стои на тяло с тен Peace

може ли линк към бялата чанта
Не я намирам вече, ако става въпрос за една чанта от по-предишните ми покупки.

# 254
Pepsilight, ето това се казва гадория.
Аз не се втурнах както обикновено, с надежда за още едно известие, но уви.............
sparkk , за съжаление няма много логика  при изпращането. Полученото от 12.07 е тръгнало на 24 от ФР, а тук е било на 02.08  Peace Иначе и аз чакам 11.07 - с готините дънки на Типстер

Общи условия

Активация на акаунт