LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 69 232
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 270
Ето ги моите 2 поръчки - от 5-ти и от 20-ти Юли  Grinning:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=269150&pid=6776773&lp=-1940

# 271
  • София
Направо ме уби  Confused Кво чакалене им дръпнах, не е истина - откак се появиха ги дебна.... Най-накрая успях да ги поръчам 86 (нямаше 94), с надеждата че евентуално може и догодина да й стават на Мона, щото тя си е слабичка по принцип, пък все пак са 7/8...Някой, ако ги е получил, да сподели  Peace
Вики е на 1 година и близо 4 месеца, едва и станаха на корема, а определено не е от най-дебелите, 10кг е. Момиченцето за което бяха поръчани е на година и 8 месеца, е тя изобщо не е успяла да й ги закопчее, то и ние с мъка успяхме. Единствената надежда ми е, че са сбъркали етикета, че с този номер 94 ойто поръчах, май ще си ги бия в главата  ooooh!

# 272
  • София
Днес получих поръчка от 19.07.Вярно,че беше малка-3-4 парцалки и за поща,но пък не й се зарадвах много,защото не нея очаквах Tired ooooh!
Имам две поръчки от 9-ти,една от 18-ти-още никакви ги няма.А там имам доста нещица,които много искам,вкл.форумските чаршафи Laughing

В днешната поръчка имам една малка приятна изненада.Вместо една мушама на цвеят,която бях поръчала за 3 евро и нещо,за да ми се задейства код за БД,са ми пратили ето това сладурско бебешко комплектче на Кокон.наистина останах доволна,защото със сигурност е много по-хубаво от мушамата Mr. Green
А да не говорим,че гащичките са доста широки в кръста и станаха на Калоян/който е на 3 г,а комплектчето е за съвсем малко бебе/ Mr. Green hahaha.Направихме страхотно комплектче с една нова тениска Joy Joy Joy

Ето ги нещата-бански,риза за мъжо,тениска за детето и въпросното бебешко комплектче Laughing.Мъжа ми чак не повярва,че имам толкова малко работи този път hahaha

# 273
  • Пловдив
Sun, браво,  страхотни неща!  newsm81
Ками, и твоите покупки са супер!

Последна редакция: вт, 05 авг 2008, 01:05 от marzeliva

# 274
  • Пловдив
Reason аз лично доколкото разбирам е не защото е нямало налични достатъчно пари в картата,а защото поръчката ти е била 16/или под 16 евро/ и са отказали плащането  Thinking

Поглеждам в Суивито добавили са ми 5% и ,че с ваучер и здраве да си ги похарча.Дано само ми разблокират кошницата,че накрая ще им вдигна червен картон.....Като че ли има значение за тях и като че ли си вярвам  Crazy ама поне ваучера да мога да си изхарча  Laughing

Дали това значи, че и това , което се каня да пусна за 12 е, няма да дойде  newsm78

Как вървят нещата в митница Пловдив? Някой с инфо..... Чакам 2 поръчки - от 15 и една от 27.07
Днес ходих да проверявам за поръчка от 16.07., но още я нямаше. Иначе се виждаха няколко ларедутски кашона...

# 275
  • Някъде в Европа...
Днес получих поръчка от 19.07.Вярно,че беше малка-3-4 парцалки и за поща,но пък не й се зарадвах много,защото не нея очаквах Tired ooooh!
Имам две поръчки от 9-ти,една от 18-ти-още никакви ги няма.А там имам доста нещица,които много искам,вкл.форумските чаршафи Laughing

В днешната поръчка имам една малка приятна изненада.Вместо една мушама на цвеят,която бях поръчала за 3 евро и нещо,за да ми се задейства код за БД,са ми пратили ето това сладурско бебешко комплектче на Кокон.наистина останах доволна,защото със сигурност е много по-хубаво от мушамата Mr. Green
А да не говорим,че гащичките са доста широки в кръста и станаха на Калоян/който е на 3 г,а комплектчето е за съвсем малко бебе/ Mr. Green hahaha.Направихме страхотно комплектче с една нова тениска Joy Joy Joy

Ето ги нещата-бански,риза за мъжо,тениска за детето и въпросното бебешко комплектче Laughing.Мъжа ми чак не повярва,че имам толкова малко работи този път hahaha

Ех, аз го изтървах това комплектче - беше 7 евро, но като гледам от снимките май не е дебело, а и комбинация с потник.. newsm78, очаквах, че е по-дебеличък анцунг с блузка с дълъг ръкав

# 276
Sun, когато имаш време, може ли да намериш линк за велуреното яке и за ножа за подправки.  Praynig
Какво ще кажеш за чантата на Ан Уейбърн, някакъв отзив?
Всичките ти неща са прекрасни, със здраве да си ги ползвате!   bouquet

# 277
mimi blanco  Heart Eyes    bouquet   Heart Eyes

# 278
marzeliva, благодаря ти, мила!  Hug    bouquet

mimi_blanco, чантата е разкошна! На живо е още по-хубава. Днес съм с нея.  Sunglasses Вътре е само 1 отделение, има малко джобче с цип и джобче за телефон. "Торбата" с стяга с връв отгоре. Подплатата е много стабилна. Чантата е мека и гъвкава. Очаквах, че може да се троши, но не.
Ето линк към якето: http://www.laredoute.fr/vente-blouson-court-style-aviateur.aspx? … tegoryid=37923037
Ножа нещо не го откривам, но ще се поровя още малко днес.  Peace

Последна редакция: вт, 05 авг 2008, 08:48 от Sun

# 279
Момичета, да попитам, в мес ремб. имам отбелязани две неща /за първи път ми се случва/, та едното е с дата 28.07 и явно е чек, а другото от 01.08 и е ваучер /по написаното от вас съдя за това/. Поръчката е от 13.07, означава ли, че щом имам ваучер с дата 01.08 все още не са пуснали поръчката към нея дата?
Тъпото е, че поръчката не е за мен, винаги се случва така, колкото пъти съм поръчвала за някой, все се случва по нещо.  Tired

# 280
  • София

Sun, якето дебело ли е?
Как върви номерацията - с един номер по-голямо ли се поръчва или като номера на тениските, които носиш?  Hug

Последна редакция: вт, 05 авг 2008, 08:37 от sophsan

# 281

Sun, якето дебело ли е?
Как върви номерацията - с един номер по-голямо ли се поръчва или като номера на тениските, които носиш?  Hug

sophsan, якето е доста плътно. Става и за късна есен дори, според мен. Поръчах си го точно както си поръчвам сака и ризи - 40 номер и ми залепна. Отговаря си точно.  Peace

.........

mimi_blanco, .......
Ножa нещо не го откривам, но ще се поровя още малко днес.  Peace

mimi_blanco, открих и ножа за подправки.  Grinning Ето го: http://www.laredoute.fr/vente-hachoir-planche-a-decouper.aspx?pr … tegoryid=36851147

# 282
  • София

Ех, аз го изтървах това комплектче - беше 7 евро, но като гледам от снимките май не е дебело, а и комбинация с потник.. newsm78, очаквах, че е по-дебеличък анцунг с блузка с дълъг ръкав

AIR,анцунга е много хубав.Не е тънък-от хубаво и доста плътно трико е.Потничето също е много приятно и то не е тънко.Само не знам защо са направили долнището с толкова широк ластик,но сигурно заради памперса на дупето Mr. Green
Горнището става за по-хладничко време,с подплатена качулка е.

# 283
  • София
Sun, благодаря ти!   bouquet
И един последен въпрос - колко см. е дълго якето?  Simple Smile

# 284
Това ли са    [http://www.laredoute.fr/vente-le-jean-entrej-80-cm.aspx?productid=324095104&documentid=207608&single=false&categoryid=22905201]форумските дънки[/url] , може ли размери на No42 или  +/- 1номер     bouquet

Общи условия

Активация на акаунт