LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 68 986
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 60
ПО-добре 94. Ако е по-едро 86 може да е малко.

# 61
  • София
Добро утро! Отварят ли ви се намаленията от Aubaines?

За протокола чакам от 13.07 за митница, дано тези дни дойде.

Добро утро, да, при мен всичко се отваря без проблем  Peace

# 62
Благодаря   bouquet

# 63
Момичета, на дете на 2г. и няколко месеца според вас 86 ли се взема, или 94 ?

Моят син е на 2,8 месеца и му взимам 94.

# 64
Еее при мен е само госпожата с  въпросителните. Би ли пуснала линк за намалемията на обувките Hug

# 65
  • София
Еее при мен е само госпожата с  въпросителните. Би ли пуснала линк за намалемията на обувките Hug

Разбира се, ето: http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-aubaines-femme-chauss … tegoryid=32411212

# 66
момичета  -лелките от пощите не ви ли гледат накриво вече  Joy Joy Joy Joy
като ви виждат  всяка седмица Mr. Green

Ами в началото да, но вече колкото по-голям ми става корема , толкова по-любезни стават. Даже като отида само с едноизвестие започват да търсят да няма и нещо друго за мен без да ги моля. А пък понеже мъжо ми постоянно си поръчва разни неща от Ибей - та и за него търсят и ми ги дават. Ноооо, това е след едногодишно досаждане все пак  Laughing И то при положение, че вече всеки ден ходя да си проверявам...

Получих си нещата от 10.07.Бърз отчет , че нямам време сега да снимам.
Тези дънки: http://laredoute.fr/vente-pantalon-femme-la-redoute-creation-den … tegoryid=22905222
Много са хубави, тънички, за лятото или най-много пролет есен. Отговарят си на размера.
Този пуловер за мъжо: http://laredoute.fr/vente-pull-raye-homme-freeman-t-porter.aspx? … tegoryid=22898636
Също мнооооого ми харесва и мисля че си отговаря на номера. Мекичък е.
Една бебешка пижама на Кокун, която вече не я намирам.
И едно лелено сако от албанците, което също вече не намирам.

Последна редакция: пн, 04 авг 2008, 09:32 от galadrielka

# 67
Момичета, колебая се между тези двете. Вие кое бихте избрали?  Thinking

# 68
аз понеже имам 4 неполучени поръчки (40% от поръчките ми Sad ), да ви кажа как седят нещата с боновете
също така имам и отказани артикули по 2 поръчки
за неполучените, след кореспонденция, в ме рембурсон се появява сумата на поръчката, с/у нея бон д'ашат и номера на поръчката
аз си искам номера на ваучера по мейла, но за 2 поръчки ми ги изпратиха и по обикновената поща
за липсващите артикули, първо се появи нот д'авоар със сумата на артикула без 5%, а после (след 10на дни) и бон д'ашат с вкл. 5% и пак номера на поръчката. тук нямаше кореспонденция, получих си номерата на ваучерите по обикновената поща и то в първия случай преди да ми пристигне самата поръчка (от 02.07).
не мисля, че в мес рембурсон някога изписват номера на ваучера, но може да настоявате да ви го пратят по мейл

аз получих от 02.07 в четвъртък, сега чакам от 09.07

# 69
Хайде и аз в кюпа с липсващи артикули, сега проверих, в поръчката ми от 18 юли, уф......сега трябва да занимавам с ваучери. Яд ме, че в тази поръчка наслагах едни комплектчета за децата, идея си нямам какво се е изчерпало.
И аз с изчерпан от 18.07. Как си нямаш идея, при мен има само един на тази цена, за която е изчерпаният...
Аз също не знам кое липсва.Кошниците са ми от 25 артикула,а сумата не отговаря на стойността на нито един.Явно е сбор от няколко,но не ми се занимава да смятам.Мойте са от 14,17 и 18

Ами не знам какво се е изчерпало, т.к. сумата е 11 евро и нещо, вероятно е сбор. Нещата бяха и от кръглите цени, идея си нямам просто.

Имам второто, в черно, късичко е, взех си 168, висока съм 163, добре ми е, само ръкавите са ми малко дълги. Първото е малко по-дълго, виждала съм го в оранжево.

# 70
Sun, имам второто в сиво. Не е лошо, доста топли. Моето е 174 - широко ми е и ръкавите са ми малко дълги, но си го нося  Grinning Ето реална снимка: http://www.pam219.snimka.bg/album.php?album_id=187575&pid=51 … 6779&lp=-1680  Peace

# 71

първото е супер,стига да носиш такъв цвят Wink

# 72
  • София

Разбира се, ето: http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-aubaines-femme-chauss … tegoryid=32411212

Ама, то такива "намаления", чеее нямам думи!

# 73
lucyakar, благодаря, но си мисля, че това не са намаленията от 75%. Май още ще си почакаме за тях.

# 74
  • в страната на абсурдите
моята поръчка от 02.08 мисля че цялата е анулирана,не знам защо!влизам тази сутрин в суивито,като се надявам да я видя фактурирана,а нея въобще я няма.влизам  в командите си и там срещу всеки артикул-annules cet article.някой да има идея защо са анулирани?код за бд не съм ползвала,то нищо не захапваше и за да не бъда без нищо пуснах шалтето.не искам да се ядосвам,но ми стана много неприятно!

Общи условия

Активация на акаунт