LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 69 045
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 75
МерСедес, ВечеПетя, kaloqnis2007, много ви благодаря!   bouquet

А за това някакви отзиви?

# 76
nelly6900 , кофти наистина
На мен също албанците ми са окупирани от мацката с питанките.
Започна новата седмица и желая на всички колето-валеж  Peace
Аз се надявам да дойдат и моите за да не си остана само със саката от1 Е

# 77
Оф, с триста зора разбрах кои са ми липсващите артикули- две тениски  за баткото на Окау/ които бяха без снимка в кошницата ми при самото поръчване, т.к. при кръглите цени бяха по-скъпи/ и две комплектчета за малкия на Кокун къси гащета с потник и тениска- от кръглите цени. Направо съм бясна, а детето ужасно разочаровано, т. к. си чакаше тениските #Cussing out Сумата, която ми е в рембурса, е без 5-те процента естествено, не че е нещо фрапиращо де Sad

# 78
Любимите на всички чаршафи май пак са налични в някои цветове и размери http://www.laredoute.fr/vente-drap-housse-la-redoute-creation.as … tegoryid=49492926. За съжаление на мен ми трябваше голям чаршаф в сиво и естествено няма Confused

# 79
И аз в новата тема, но все още си чакам поръчката  Confused Няма и следа от нея, надявам се вече тази седмица да си я взема  Praynig
Хубав и успешен ден момичета  Hug

# 80
аз понеже имам 4 неполучени поръчки (40% от поръчките ми Sad ), да ви кажа как седят нещата с боновете
също така имам и отказани артикули по 2 поръчки
за неполучените, след кореспонденция, в ме рембурсон се появява сумата на поръчката, с/у нея бон д'ашат и номера на поръчката
аз си искам номера на ваучера по мейла, но за 2 поръчки ми ги изпратиха и по обикновената поща
за липсващите артикули, първо се появи нот д'авоар със сумата на артикула без 5%, а после (след 10на дни) и бон д'ашат с вкл. 5% и пак номера на поръчката. тук нямаше кореспонденция, получих си номерата на ваучерите по обикновената поща и то в първия случай преди да ми пристигне самата поръчка (от 02.07).
не мисля, че в мес рембурсон някога изписват номера на ваучера, но може да настоявате да ви го пратят по мейл

аз получих от 02.07 в четвъртък, сега чакам от 09.07
  и аз искам да питам за тези ваучери
значи и при мен случая е същия но ми се разминават номерата
в суивито имам различен от номера в писмото от пощата?!
Някой ако може даме светне кой от двата трябва да вкарам!?
 newsm78

# 81
Здравейте!Аз вече като тикосана само си проверявам да не са ми отказали още нещо  Mr. Green Иначе водя вече трети ден неистова ,люта битка с ОО-кащата дама ,която е обсебила кошницата ми и не се поддава на преговори  Whistling .Чакам да ми отоговрят любезните хора от Ларедут,както си чакам и поръчките.....Ох да се оплача,че да ми поолекне. Sad
ema_alex а ти имаш ли номер на ваучер в Mes remboursement?Или ти е изписан само номера на поръчката от която ти е отказания артикул ?

# 82
Сумата, която ми е в рембурса, е без 5-те процента естествено, не че е нещо фрапиращо де Sad
5-те % се появяват малко по-късно в рембурса.Може би след ден-два.Поне при мен винаги е било така.
Има чувството,че все ни отказват по нещо,за да можем после да поръчваме отново и отново за да си използваме ваучерите Laughing

# 83
Любимите на всички чаршафи май пак са налични в някои цветове и размери http://www.laredoute.fr/vente-drap-housse-la-redoute-creation.as … tegoryid=49492926. За съжаление на мен ми трябваше голям чаршаф в сиво и естествено няма Confused
Ееее тъкмо се зарадвах, но и при мен това което ми е нужно липсва. А иначе чаршаф с ластик 160х200, ще може ли да стане на матрак 160х200, на който височината е към 20 см.

# 84
  • в страната на абсурдите
Délai d'attente annoncé à la commande : 2 semaines
 Voir article similaire
 Annuler cet article-моля някоя от френскоговорящите мами да ми помогне,това че ми е отказан артикула,ми е ясно и без преводач.но другото преводача не го превежда смислено newsm78

# 85
получих и аз известие -замалък пакет.Все пак е нещо

# 86
# 87
Здравейте!Аз вече като тикосана само си проверявам да не са ми отказали още нещо  Mr. Green Иначе водя вече трети ден неистова ,люта битка с ОО-кащата дама ,която е обсебила кошницата ми и не се поддава на преговори  Whistling .Чакам да ми отоговрят любезните хора от Ларедут,както си чакам и поръчките.....Ох да се оплача,че да ми поолекне. Sad
ema_alex а ти имаш ли номер на ваучер в Mes remboursement?Или ти е изписан само номера на поръчката от която ти е отказания артикул ?
 честно казано незнам,но ето какво имам в суивито
pour chacun d'entre eux.
 BESOIN D'AIDE ?

Date de remboursement Type de remboursement Montant du remboursement Mode de remboursement Commande
le 30/07/2008  Remboursement somme due  
6,55 ?  Bon d'achat   N° 20081970765693
du 12/07/2008  
le 23/07/2008  ARTICLE MANQUANT  
6,22 ?  Note d'avoir   N° 20081970765693
du 12/07/2008  
le 18/07/2008  Remboursement somme due  
18,90 ?  Bon d'achat   N° 20081841111610
du 02/07/2008  
le 10/07/2008  ARTICLE MANQUANT  
18,00 ?  REMBOURSE PAR LETTRE-CHEQUE  N° 20081841111610
du 02/07/2008  

# 88
И аз имам известие-или е от 11, или от 18юли, ще разбера след малко.

# 89
  • Пловдив
Sun, и аз имам второто от двете якета, цвят violine. Удобно е и топли. Сравнително късичко е, но моето е размер 156(аз съм висока 160, но взех 156, за да не ми е широко, иначе поръчвам 38/40) Материята е леко промазана, както е на снимката. А първото съм го поръчала на 17-ти юли и като го получа ще пиша и за него.
Да се оплача и аз от забавянето на колетите.   Animal Snail Не съм получила нито пратката си от 12-ти юли, нито тази от 17-ти. Отказани артикули за сега нямам.

Общи условия

Активация на акаунт