LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 69 114
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 705
anji78,това е fuchsia:

# 706
мерси за цветовете за блузката. мисля за шоколадовото. но леко се замислих след снимките на sun, аз сега кърмя и бюста ми е даже по - голям. чертата ще ми дойде все така нагоре сигурно  newsm78

# 707
  • София
мерси за цветовете за блузката. мисля за шоколадовото. но леко се замислих след снимките на sun, аз сега кърмя и бюста ми е даже по - голям. чертата ще ми дойде все така нагоре сигурно  newsm78
Венчо, както знаеш и аз кърмя Wink Потника ми стои точно както на снимката, взех 38/40 в екрю. Много е хубава блузата Peace

# 708
Fancy N , Доволна ли си от бялото якенце?

# 709
Искам да попитам мамите,които си взеха този род перденца/завеси със какво окачване са от горната страна?:

# 710
Fancy N , Доволна ли си от бялото якенце?
Ако това  имаш предвид, много ми харесва  Grinning Материята е хубава, изработката е страхотна. Но е за лято и късна пролет.  Peace

# 711
Здравейте   Simple Smile Имам един въпрос  Simple Smile Мога ли да получавам поръчки в митницата в Горна Оряховица?

# 712
Да,за него имах предвид   bouquet А отговаря ли си на номера?  Hug

# 713
Отговаря си, да. Кройката му е по-особена обаче- късичко е и е по-широчко. Алекс го има в албума си облечено  Wink

# 714
Благодаря ти Simple Smile

# 715
  • Sofia
Тези дънки отговарят ли си на номера?  http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22905222&a … documentid=207608 Благодаря     bouquet

# 716
 И аз най-накрая си взех поръчката от 09.07. за митница.
Всичко е обсъждано и съм доволна.
Тези обувчици са много хубави, но съм взела 26-ти номер, а трябваше 25-ти.

Ако някой има 25-ти и са малки, ако иска можем да ги разменим.

# 717
  • Варна
Fancy N , доволна ли си от качеството на мъжката оранжева блузка .И аз я чакам .

# 718
Момичета, никой ли не е купувал възглавници, спешно ми трябват, а не знам кои са хубави! Моля ви, дайте съвет  Praynig Praynig Praynig

# 719
Fancy N , доволна ли си от качеството на мъжката оранжева блузка .И аз я чакам .
Доволна съм, да  Sunglasses Хубаво трико, 100 % памук, добра изработка.

kyky_,   отговарят си на номера дънките, само ако си между 2 номера, мисля, че ще е по-добре да вземеш по-големия.  Peace  Много ми харесват, може и да е  защото са първите, които ми стават, другите все широки ми идваха... Laughing Определено са за есента.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт