LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 69 219
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 810
Цитат
Аз имам отказана цяла поръчка от 30.06, но не съм получила все още нито чек нито ваучер
И аз съм така,моята е от 01.07.И чековете(ваучерите)ли ако не се потърсят до определен срок ги връщат обратно?
Много се извинявам за въпрос!!! Praynig Чекове по поща ли пращат или на имейл?
За първи път ми и една позната каза да чакам на имейл. Embarassed

# 811
  • София
И аз не се стърпях и днес отскочих до митницата да си търся колета от 17.07.  Embarassed
Разбира се, нямаше го. Жената ми обясни как тези закъснения били от французите, а не от тях.  Simple Smile

# 812
  • Пловдив
Направо съм бясна.Имам поръчка от 15.07.,само че я пуснахме с колегата на неговия адрес в Белово.И я няма ,а той излиза в отпуск и е на работа на 01.09..То ще свърши лятото. #Cussing out #Cussing out
Ама и аз съм една шматка....не си пуснах с моя акаунт,ами ...

# 813
Като прочетох за купищата чакащи колети на митница веднага пратих мъж ми да провери. Оказа се че имало колет за мен. Не съм получила извесие, а той бил там от 5-ти.

# 814
момичета сега се връщам от банката.ходих да питам защо сметката ми е на минус и имам блокирани пари.Служителката от банката ми обясни че не била минала оторизацията по плащането и затова било така,но трябвало да се оправи до края на седмицата.Ако не в понеделник пак трябва да ходя

# 815
  • Разпиляна във въображението
И аз се чудя дали да не отида да проверя в пощата за колета от 10-ти Thinking

Успях вчера и днес да оползотваря два от изпратените ми кодове и сега започвам да чакам да пристигнат и 4-те Laughing

# 816
Като прочетох за купищата чакащи колети на митница веднага пратих мъж ми да провери. Оказа се че имало колет за мен. Не съм получила извесие, а той бил там от 5-ти.
от коя дата ти беше поръчката?

# 817

От коя дата ти е поръчката? И аз казах на моя мъж да провери, но ако му остане време от ангажименти  Sad

# 818
Привет, момичета!Днес си взех 2 колета от Варненската митница от 9 и 22.07, изпратени от Фр. съотв. на 21 и 28.07 и получени тук на 5 и 6.08.Не съм сигурна дали вече са разпратили известията, но  който чака да тича да си провери,щото беше пълно с редутски кашончета.Чакам още 3,едната от които е от 17.07.

# 819

От коя дата ти е поръчката? И аз казах на моя мъж да провери, но ако му остане време от ангажименти  Sad
Чакам от 10-ти и от 16-ти, предполагам, че е тази от 10-ти. На работа съм и не мога да видя какво съм получила.  Simple Smile

# 820
  • Дупница
Аз чакам от 01 07, 22 07, а днес получих от 25 07. Дали е време да пускам запитване за тази от 01 07?

# 821
Аз чакам от 01 07, 22 07, а днес получих от 25 07. Дали е време да пускам запитване за тази от 01 07?
лелеее...ти съвсем ме разби с тези от 25.07  Shocked а тя за поща ли ти беше или за митница?

А въпрос към всички: не трябва ли тези за митница да идват по-бързо  newsm78 не знам...ама някаква логика търся  Mr. Green

# 822
  • Дупница
Аз съм от Дупница и тук всички колети са в пощата.

# 823
лелеее...ти съвсем ме разби с тези от 25.07  Shocked а тя за поща ли ти беше или за митница?

А въпрос към всички: не трябва ли тези за митница да идват по-бързо  newsm78 не знам...ама някаква логика търся  Mr. Green
вече достигнах до извода че няма обсолютно никаква логика в изпращането на колетите от Франция  ooooh!

# 824
  • Beyond the Frontiers
Няма нужда от паника. И при зимните намаления имаше една такава дата (17.01 май Wink ). в крайна сметка забавянето беше в митница София. Колетите се обработват на принципа влизащият пръв- излиз последен, демек колетие от дата 10 най-вероятно чинно си отлежават затрупани от следващите ни поръчки Mr. Green По някое време като се поосвестят хората от нас Wink всичко ще си пристигне Mr. Green Peace

Общи условия

Активация на акаунт