LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 69 315
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 150
Ларедута си изтеглят парите примерно на 31.07, а банката  обработва транзакцията в първия работен ден 04.08, но със задна дата /31.07/. Вальорът е датата, на която Ларедута е изтеглила парите, а другата, по-късната датата е тази, на която банката е обработила транзакцията. Ако примерно пазаруваш с кредитна карта, лихвата ще ти се начислява от 31,07, а не от 04,08. Дано си ме разбрала.
Благодаря ти, значи моята банка ги обработва в първия работен ден след 2 седмици  ooooh! защото има такава разлика понякога между датите.  hahaha Ето сега ларедута явно си е изтеглил парите на 28.07 което е понеделник, а на мен ми се появяват на 01.08 което е петък.  Crossing Arms

О, и аз имам разлика между датите понякога и 1 седмица, но пък чак две... не съм виждала.

# 151
  • Разпиляна във въображението
Спарк аз съм си избрала от 200 гр., защото има от 350 и от 500. Дали ще стават за зимата newsm78

# 152
  • Някъде в Европа...
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4379829& … ue&ksource=-1
Впечатления от това? Отговаря ли си на номера? Дебело ли е или е по-скоро есенно?

И пак да попитам - ще имам ли проблем с поръчка на стойност 11,45 евро?

Последна редакция: пн, 04 авг 2008, 15:30 от AIR

# 153
Не мога да намеря нито един артикул от намалените неща, нито от кръглите, нито от намаленията. По точно намирам някой, но не и тези който ме интересуват  Crazy Може ли ориентир къде да търся

Ами те намаленията взеха че свършиха... Кръгли цени ще има пак към януари-февруари...  Hug

Ами на мен това ми е ясно, но част от намалените стоки са налични сега, макар и с по висики цени, а други, който повреме на намалението бяха налични в последните дни, сега ги няма. Не мога да ги намеря ли и аз незнам. Не били трябвало от зеления сектор да преминат в червения, както след зимните намаления, а не да изчезнат изобщо  newsm78
И впрочем миналите намаления бяха по скоро декември-януари, но не помня кога точно. Предстоящите зимни намаления наистинали ще са през януари-февруари?

# 154
На 9 януари мисля че почна зимното намаление.

# 155
  • Горна Оряховица
Момичета ,помогнете ми да намеря  блузки (ТЪНИЧКИ) с къс и дълъг ръкав за момиченце на 3,5- 4г.Ако някой е поръчвал и е доволен от "трикото" моля за линк,може и на лични ,да не товаря темата. Praynig Praynig Praynig

# 156
  • Бургас
Взех си поръчката, от 10.07. е, под 2кг.  Peace
Тръгнала е от Франция на 21.07.  Rolling Eyes

Всичко е коментирано.  Wink
Джапанките Адидас са ми малки, за съжаление, а са много сладки и много ме е яд.  Sad  Долницата на един бански, който чаках с нетърпение, пък ми идва дълбока.

Та такива работи, общо взето от нищо в тази поръчка не съм доволна. Ще си чакам следващата, тя е по-обемна.

Последна редакция: пн, 04 авг 2008, 16:28 от Мимита

# 157
Връщам се от митницата. Взех 2 кашона - единият е от 5-ти - 5,5 кг, а другият е от 20-ти - 15,5 кг.  Joy
Отзиви и снимки - довечера, че сега съм на работа.

ПП. Поръчката ми от 10-ти все така я няма.  Confused

# 158
  • София
Между другото работното време на пощенската станция при митницата в София май е сменено,специално ходих по-рано да не им хвана почивката,а се оказа,че работят от 8-12,30 и 13-16,30ч. newsm78

Такова си им е работното време  Peace
Ами на първа страница пише друго работно време,та затова се зачудих...

# 159
Момичета ,помогнете ми да намеря  блузки (ТЪНИЧКИ) с къс и дълъг ръкав за момиченце на 3,5- 4г.Ако някой е поръчвал и е доволен от "трикото" моля за линк,може и на лични ,да не товаря темата. Praynig Praynig Praynig

Заповядай това комплекче е хубаво, но блузката е късичка , останалите блузки, които съм вземала за малката явно са изчерпани - не ми отваря страничките...

# 160
Reason доколкото разбирам са ти отказали плащането,защото е сумата е била под 16 евро,но това са си мои догатки.Но ако не са ти изтеглили парите няма и да се отрази поръчката в Мes remboursements и съответно няма за какво да ти изпращат ваучер  newsm78

Miriel не съм взимала завивки,но пък момичетата бяха писали,че тези от 200гр. са тънки и по-скоро за пролет/лято.Колкото по-дебела е повече ще топли и ще е за зима  Peace

Иначе гледам има раздвижване днес с поръчките.Някой от Варна днес да е ходил до митницата - дали има нова пратка получени?

# 161
Така, взех си поръчка от 8ми на поща.

Евтиното ескимосче за 3евро, в тъмно лилаво, страхотно е. За подарък е, но ако бебето се окаже момче, ще си го оставя. )))

ето тези панталонки 81см, страхотни са
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-bebe-fille-en-velours-pri … tegoryid=45538714

една жилетка с качулка в зелено, пак размер 81см, но сега вече я няма, иначе е страхотна. Имаше я в различни цветове, розово, бяло, синьо, оранжево, червено.

един потник за мен, в цвят кардинал, демек лилаво. )))

http://www.laredoute.fr/vente-top-stretch-prix-mini-la-redoute-c … tegoryid=22899678

Последна редакция: пн, 04 авг 2008, 15:41 от Mirama

# 162
  • Пловдив
Не мога да намеря нито един артикул от намалените неща, нито от кръглите, нито от намаленията. По точно намирам някой, но не и тези който ме интересуват  Crazy Може ли ориентир къде да търся

Много от намалените неща са тук - http://www.laredoute.fr/achat-les-tres-tres-bonnes-affaires.aspx … peco=hp:alu2:ttba но повечето от тях не се отварят. Confused

# 163
  • София
Спешен въпрос, винаги ли са уголемени дънките на Типстер? newsm78 Пускам поръчка и се чудя моя номер или -1.

# 164
относно дънките на Типсер, мисля че са умалени, лично аз нямам такива, но това е инфо, което съм видяла някаде из форума:)

Общи условия

Активация на акаунт