LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 69 352
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 135
..., но не разбрах лилавия сервиз 0.800 или 1.800 кг, та да знам къде да очаквам пратката с него.

Лилавите прибори тежат около 1.800 кг  със сигурност Peace

# 136
Не мога да намеря нито един артикул от намалените неща, нито от кръглите, нито от намаленията. По точно намирам някой, но не и тези който ме интересуват  Crazy Може ли ориентир къде да търся

# 137
Не мога да намеря нито един артикул от намалените неща, нито от кръглите, нито от намаленията. По точно намирам някой, но не и тези който ме интересуват  Crazy Може ли ориентир къде да търся

Ами те намаленията взеха че свършиха... Кръгли цени ще има пак към януари-февруари...  Hug

# 138
..., но не разбрах лилавия сервиз 0.800 или 1.800 кг, та да знам къде да очаквам пратката с него.

Лилавите прибори тежат около 1.800 кг  със сигурност Peace
Мерси. Значи работата е на кантар и хич няма да се разкарвам насам-натам за проверка. В тази поръчка имам един панталон дето май никой не го е поръчвал и сега направо изгарям от нетърпение, понеже изобщо незнам какво да очаквам. Толкова много го дебнах, то първо ми се виждаше скъп, после нямаше размери, после имаше ама не от цвета който исках, та пуснах друг, после имаше и от моя цвят, но без да видя първия поръчах втори, абе луда работа. Сега ми е много интересно дали съм се набутала или напротив. За съжаление днес не получих  известие за никъде. Знам, че е рано да се притеснявам, ама пусто любопитство бе, направо ми идва да си оскубя косите. smile3511

Отгоре на всичко тея са ми пратили някаква реклама на мейла за 24 часова доставка, та да ме дразнят още повече. Не гледат ли, че не съм франсе.

# 139
Някакво мнение за този бански http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4483413& … ue&ksource=-1, отговаря ли си на номера, чашката горе-долу колко е
Аз получих 34 номер, нося 38. Чашката ми е идеално, аз съм А  Embarassed обаче долнището ... вижда ми се белега от секциото чак и то като съм права и съм го нагласила. Представям си ако се наведа какво ще се види отзад  hahaha Ако искате размери ще меря триъгълници, защото иначе е с връзки и се регулира.
Roniboni може и да обясниш малко за този вальор. Аз също виждам 2 дати от интернет банкирането, но те са почти на датата на поръчката. Значи ли, че ларедута са си изтеглили парите преди 2 седмици, а от банката щак сега ми го показват?

Ларедута си изтеглят парите примерно на 31.07, а банката  обработва транзакцията в първия работен ден 04.08, но със задна дата /31.07/. Вальорът е датата, на която Ларедута е изтеглила парите, а другата, по-късната датата е тази, на която банката е обработила транзакцията. Ако примерно пазаруваш с кредитна карта, лихвата ще ти се начислява от 31,07, а не от 04,08. Дано си ме разбрала.

# 140
  • София
Ларедута си изтеглят парите примерно на 31.07, а банката  обработва транзакцията в първия работен ден 04.08, но със задна дата /31.07/. Вальорът е датата, на която Ларедута е изтеглила парите, а другата, по-късната датата е тази, на която банката е обработила транзакцията. Ако примерно пазаруваш с кредитна карта, лихвата ще ти се начислява от 31,07, а не от 04,08. Дано си ме разбрала.
Благодаря ти, значи моята банка ги обработва в първия работен ден след 2 седмици  ooooh! защото има такава разлика понякога между датите.  hahaha Ето сега ларедута явно си е изтеглил парите на 28.07 което е понеделник, а на мен ми се появяват на 01.08 което е петък.  Crossing Arms

# 141
Колетът ми беше от 11юли, имам две поръчки от този ден, но са от двата акаунта. Получих чаршафите в сиво, детските с животните, евтиното червено мъжко яке /идеално е за цената си Mr. Green/ ,две тениски за децата, малко евтини памучни прашки /не са лоши, идеални за лятото-тънички и меки/. Бях ги пуснала с кода за тривките , 4 на брой са. А, и банските с пеперудата получих, горнището 95 Б ми е мъъъничко малко на чашката, но ще си го нося, пък и нали съм все с тенденция да заслабвам Tired. Долнища поръчах две /за всеки случай/- черно номер 40 , и парме 42 , и двете ми стават.

# 142
  • Разпиляна във въображението

Впечатления от това Thinking

# 143
  • София
Между другото работното време на пощенската станция при митницата в София май е сменено,специално ходих по-рано да не им хвана почивката,а се оказа,че работят от 8-12,30 и 13-16,30ч. newsm78

Такова си им е работното време  Peace

# 144
  • София

Впечатления от това Thinking

Много са хубави, ама са и доста обемни.

# 145
  • София - Бургас
Здравейте ,
това получих днес на пощата , както го преведе чичо гугъл разбирам че ми отказват поръчката от 17-ти.
Но в суивито ми нямам отказани артикули в Мes remboursements също няма нищо .
Sad кажете какво става Sad

Bonjour,
Vous nous avez confié une commande le 17 juillet et je vous en remercie.
Cependant, je suis désolée de ne pouvoir l'expédier.
En effet, la transaction bancaire a été refusée car le montant est inférieur à 16 E.
C'est pourquoi, je me vois obligée d'annuler la commande. 
En cas de problème, veuillez nous appeler au : 0033 810 002 047  car cette adresse E-mail est réservée exclusivement aux réponses.
Comptant sur votre compréhension.
Cordialement,
Michèle Romik
Relation Client

# 146
И при мен като при вас, имам липсващи артикули, написан ваучер и още непристигнала поръчка от 14.06, а по принцип до сега не съм чакала повече от 3 седмици, дори и предните намаления. Някой има ли пристигнала поръчка от тази дата?

# 147
  • До хладилника, който обичам
Едва днес ми дойде пратката от 08.07. - и то в пощата, където уж идваха по-бързо Crossing Arms С това темпо лятото ще свърши, преди да ми дойдат последните пратки.

Доволна съм от едни бермуди Ла редут Криейшън. Най-накрая успявам да взема редутски панталон с истински ниска талия (а даже не е обявена в описанията). Според французите стига да не ти захлупва ушите, е ниска талия...а според мен - ако е по-малко от половин педя под пъпа, никаква ниска не е. Та - тези бермуди са с ниска талия, отзад не са плитки, т.е. не се виждат гащи, като се наведе човек. Нося 38, взех 40 и са ми точни.

На детето блузка, тъничка е, очаквах да е по-плътна.

Една чанта-боулинг Льо кок имам в излишък, определено не е моя вкус.

# 148
Момичета, на дете на 2г. и няколко месеца според вас 86 ли се взема, или 94 ?

Зависи от детето, Алекс е на 2г и 4 мес и му вземам 102  Laughing
Не мог ада си вляза в кошницата  Close Twisted Evil

# 149
  • София
Обувките на "RIP CURL" отговарят ли си на номерата.........за тези боти по-конкретно става въпрос http://www.laredoute.fr/vente-bottes-femme-rip-curl.aspx?product … b&prodcolor=1 ........поръчала съм ги вече с един номер отгоре, ама ме гложди мисълта дали пък няма да са ми големи  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт