LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 69 306
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Стига бе! Shocked Аз имам едни, със сигурност са 1 номер по-големи, за този модел всички коментираха, че е уголемен, но скоро четох една мама, че май по принцип им били по-големи всички...сега ме хвърли в размисъл. newsm78

# 166
Имам 2 чифта дънки на Типстер, които не са уголемени. Но пък имам и 2 поли, които са уголемени  Rolling Eyes

# 167
  • Някъде в Европа...
Здравейте ,
това получих днес на пощата , както го преведе чичо гугъл разбирам че ми отказват поръчката от 17-ти.
Но в суивито ми нямам отказани артикули в Мes remboursements също няма нищо .
Sad кажете какво става Sad

Bonjour,
Vous nous avez confié une commande le 17 juillet et je vous en remercie.
Cependant, je suis désolée de ne pouvoir l'expédier.
En effet, la transaction bancaire a été refusée car le montant est inférieur à 16 E.
C'est pourquoi, je me vois obligée d'annuler la commande. 
En cas de problème, veuillez nous appeler au : 0033 810 002 047  car cette adresse E-mail est réservée exclusivement aux réponses.
Comptant sur votre compréhension.
Cordialement,
Michèle Romik
Relation Client

превеждам буквално и набързо, извинявай за негладкия превод:
"Здравейте, вие направихте поръчка при нас на 17.07 и аз ви благодаря за това!
Съжалявам, но поръчката не може да бъде изпратена. Всъщност, банковата транзакция е отказана, защото сумата ( аз го разбирам като наличността по картата) е по-малка от 16 е. Ето защо съм принуден да анулирам поръчката. В случай на проблем, свържете се с нас на......, тъй като този мейл е специално предназначен за въпроси. Надяваме се на разбиране от ваша страна. С уважение........, връзка клиенти

# 168
Klemy аз мисля,че са уголемени,въпреки че Stefoni  ми каза,че по-скоро аз съм за по-малкия размер  Mr. Green ,но в никакъв случай не са умалени  Peace

# 169
  • In transit
Момичета каква е хавата на варненската митница днес?

# 170
Klemy, покажи модела на дънките и No, някоя от момичетата може да ти даде размери в см., ако ги има:))))

# 171
  • София

Ето тези, имате ли инфо?

# 172
Miriel, имам и от 200гр. и от 300 гр. Не съм ги ползвала за зимата все още, но не е кой знае колко голяма разликата! До към 300 гр. ги водяат летни за Т в помещенията 20-22 градуса. ако са ти за зимата по-дебели според мен.
Идват опаковани всяко в отделен плик, с леко изтеглен въздух, но не са вакуумирани! И след като ги отвориш се "раздуват". Леки са като цяло, и са тигелирани  - по дължина на завивката през около 15-на см.

# 173
  • София
Големите намаления на обувки при Албанците вече ги отваря,но нещо не ми се струват много изгодни  Thinking

# 174
  • Пловдив
Аз се присъединявам към въпроса на Klemy, но искам да попитам тези, които са поръчвали повече неща от тази марка  дали всички дрехи на Типстер са уголемени или само дънките?

# 175
Klemy, тези дънки си ги поръча Stefoni - мисля, че нейния размер, но тя като се включи, ще поясни  Peace Не вярвам някой вече да ги е получил, защото са отскоро в сайта. А ти за тези широките ли казваш, че са уголемени? Понеже на мен моят номер си ми е точно  Rolling Eyes Да не би да си за по-малък номер по принцип  newsm78

# 176
  • София
Ми...освен да поръчам моя номер, пък ако не, ще заминават в продавалника, от сумати време се каня да ги поръчам /една седмица вече  Joy/, заредих картата и се чудя сега за номера. Crossing Arms

# 177
  • Варна
Момичета каква е хавата на варненската митница днес?

Има нови колети от франция.

# 178
  • София

Тези са уголемените, според мен и май според всички, които си ги взеха.

# 179
  • София
На митницата е мъжа ми, каза, че имало много колети, но понеже имало много отпускари и не можели да смогнат да ги опишат, та не се знае какво е пристигнало  Cry Аз имам 2 колета, надявам се да са тези от 10.07, че вече полудях  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт