LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 69 313
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 210
  • на село
Délai d'attente annoncé à la commande : 2 semaines
 Voir article similaire

Без да съм френскоговореща, според мен
Voir article similaire - да разгледаш подобни артикули,
а първото е за някакъв период на изчакване от 2 седмици.

Не знам какво не ти е станало ясно с преводача,
ама по пътя на логиката може все пак да се досетиш.

# 211
  • София
ох, и на мен ми се изчака чакалото Wink) Mr. Green

Ma commande du 03/08/2008  INTERNET    
     Ma commande du 02/08/2008  INTERNET    
     Ma commande du 31/07/2008  INTERNET    
     Ma commande du 30/07/2008  INTERNET    
     Ma commande du 29/07/2008  INTERNET    
     Ma commande du 21/07/2008  INTERNET    
     Ma commande du 18/07/2008  INTERNET    
     Ma commande du 15/07/2008  INTERNET    
     Ma commande du 09/07/2008  INTERNET  

Общо 9.....  

# 212
veshti4ka,може ли линк към чаршафите със звездички(май са листенца Grinning)?

# 213
Имам един въпрос newsm78
На някой случвало ли му се е и дали да предприема нещо?
В петък ми пристигно известие за колет от Франция. Отива мъжо днес на митницата, взел го. Прибирам се и какво да видя. Поръчка, която пуснах на 19.07. Беше ми добавена в суивито на 19.07 и потвърждението на мейла също го получих на 19.07. Хубаво много и се зарадвах. Въпроса е в това, че чакам предната поръчка от 12.07, с потвърждение на мейла и в суивито от 13.07. Пратих мъжо пак до митницата да провери дали и тя не е пристигнала, а да са забравили за известие, но я нямаше там. Та сега да пиша ле на албанците, че се бавят ли какво? Или да я изчакам. Ако има някой друг в Русе да е получавал тези дни колет, моля да каже от коя дата му е бело поръчката Praynig

# 214
  • София
Да де Laughing Ама образуват едни кръгове, които асоциирах със знака на Европейския съюз Mr. Green - от там са и звездичките Laughing
Реф. номер е 8130850, вкарах в кошницата, ама не мога да отворя линка. Но виждам, че цената вече не е същата, разбирасе. Сега е 17 и нещо евро, а аз взех за 7.47.

# 215
Имам един въпрос newsm78
На някой случвало ли му се е и дали да предприема нещо?
В петък ми пристигно известие за колет от Франция. Отива мъжо днес на митницата, взел го. Прибирам се и какво да видя. Поръчка, която пуснах на 19.07. Беше ми добавена в суивито на 19.07 и потвърждението на мейла също го получих на 19.07. Хубаво много и се зарадвах. Въпроса е в това, че чакам предната поръчка от 12.07, с потвърждение на мейла и в суивито от 13.07. Пратих мъжо пак до митницата да провери дали и тя не е пристигнала, а да са забравили за известие, но я нямаше там. Та сега да пиша ле на албанците, че се бавят ли какво? Или да я изчакам. Ако има някой друг в Русе да е получавал тези дни колет, моля да каже от коя дата му е бело поръчката Praynig

Що се занимаваш с глупости и тормозиш мъжа си???
Какво да им пишеш на Ла Редут? Просто изчакай, повечето от пишещите тук не са получили още от 9.07 поръчките си.

# 216
Момичета, преди време някой беше сложил линк на едни много удобни закачалки за автомобил. Захващат се за гърба на седалката на водача. Убих се да търся и тук и в ла редут и не  мога да ги намеря. Ако някой случайно ги е мернал на свирка.
 Praynig

# 217
Искам да ми дойде банскияяяаааа Whistling Twisted Evil

# 218
  • Бургас
Поръчах и си получих форумските чаршафи, но долният чаршаф с ластик се оказа, че не става на леглото  Sad Поръчах 140/190, а се оказа, че матракът е 140/200. Гледах, гледах, ама не намерих такива размери  Crossing Arms Моля, ако някой си е поръчвал такъв чаршаф /с размери 140/200/ да даде линк - може и да е чисто бял   bouquet

# 219
Поръчах и си получих форумските чаршафи, но долният чаршаф с ластик се оказа, че не става на леглото  Sad Поръчах 140/190, а се оказа, че матракът е 140/200. Гледах, гледах, ама не намерих такива размери  Crossing Arms Моля, ако някой си е поръчвал такъв чаршаф /с размери 140/200/ да даде линк - може и да е чисто бял   bouquet
Все се чудя на какво викате "форумски чаршафи"  Thinking

# 220
Да де Laughing Ама образуват едни кръгове, които асоциирах със знака на Европейския съюз Mr. Green - от там са и звездичките Laughing
Реф. номер е 8130850, вкарах в кошницата, ама не мога да отворя линка. Но виждам, че цената вече не е същата, разбирасе. Сега е 17 и нещо евро, а аз взех за 7.47.

Благодаря ти Hug.
Като го вкарам по реф. номер ми излиза със цена- 24,90 ? 11,20 ? .Да живеят намаленията Joy

# 221
  • Варна
Днес най-после получих поръчката си от 3-ти юли - в пощата. Забавянето е явно от французите - тръгнала е оттам чак на 16.07. Белия бански Спидо ми идва къс и на мен, както се опасявах, сега обмислям как да го направя на две части. Thinking И от мен един глас за блузката Левис - много е хубава. Третото нещо в пакетчето беше това одеалце - подарък, става. Peace
От 10-ти поръчката ми още я няма. Tired

# 222
Едната ми поръчка от 18-ти : Първия път обърках номера и освен това се оказа че "каки-жълто" не е като на снимката а е мнооооого тъмно и определено момчешко. Много са хубави и ги пуснах втори път с правилния номер, но от бързане пак обърках цвета. Трета поръчка - правилния цвят и размер Whistling Днес ги получхме супер са  Peace...малката няма търпение да ги сложи....

# 223
Все се чудя на какво викате "форумски чаршафи"  Thinking

Тези http://www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-la-redoute-creat … tegoryid=46243670, които всички имат! Peace

# 224
И аз днес взех две колетчета - от 8.07 и 18.07. Чакам още две от 9.07 и една от 10.07 с дългоочакваното сако Crazy
Ето и снимките и се връщам да ви чета, че много сте писали.

може ли линк към бялата чанта

Общи условия

Активация на акаунт