LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 69 228
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте момичета!
Чета ви редовно и благодарение на вас имам няколко успешни поръчли от"Ла редут"
Моля да ми кажете дали сте срещали сатенени чаршафи във сайта,че ми е влязла една муха в главата да си сменям спалното бельо.
благодаря предварително на всички
Simple Smile

# 256
До анонимните редутки от Казанлък - днес в пощата имаше 5-6 редутски колета и 2-3 плика! тичайте да видите за кого са Peace

# 257
Здравейте момичета!
Чета ви редовно и благодарение на вас имам няколко успешни поръчли от"Ла редут"
Моля да ми кажете дали сте срещали сатенени чаршафи във сайта,че ми е влязла една муха в главата да си сменям спалното бельо.
благодаря предварително на всички
Simple Smile

Не знам какво точно търсиш, но виж тези http://www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-satin-de-coton-p … 6&prodcolor=2

тези - http://www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-satin-de-coton-t … 6&prodcolor=1

те са от памучен сатен, или според запознати -  най-високият клас сред тъканите за спално бельо  Mr. Green

# 258
Reason аз лично доколкото разбирам е не защото е нямало налични достатъчно пари в картата,а защото поръчката ти е била 16/или под 16 евро/ и са отказали плащането  Thinking

Поглеждам в Суивито добавили са ми 5% и ,че с ваучер и здраве да си ги похарча.Дано само ми разблокират кошницата,че накрая ще им вдигна червен картон.....Като че ли има значение за тях и като че ли си вярвам  Crazy ама поне ваучера да мога да си изхарча  Laughing

Последна редакция: пн, 04 авг 2008, 23:46 от mamaB

# 259
Момичета, може ли линк с обясненията как се указва линк, картинка линк и т.н. Simple Smile

# 260
Момичета, може ли линк с обясненията как се указва линк, картинка линк и т.н. Simple Smile

Ох, четете правилата. Напъни се малко и открий подфорум "Правила, условия, указания" и прочети закованите теми. Моля те.

# 261
  • Някъде в Европа...
Reason аз лично доколкото разбирам е не защото е нямало налични достатъчно пари в картата,а защото поръчката ти е била 16/или под 16 евро/ и са отказали плащането  Thinking

Поглеждам в Суивито добавили са ми 5% и ,че с ваучер и здраве да си ги похарча.Дано само ми разблокират кошницата,че накрая ще им вдигна червен картон.....Като че ли има значение за тях и като че ли си вярвам  Crazy ама поне ваучера да мога да си изхарча  Laughing

Дали това значи, че и това , което се каня да пусна за 12 е, няма да дойде  newsm78

Как вървят нещата в митница Пловдив? Някой с инфо..... Чакам 2 поръчки - от 15 и една от 27.07

Последна редакция: пн, 04 авг 2008, 23:59 от AIR

# 262

Петя,а пробвала ли си ботите,дали са удобни?И честно харесват ли ти? На снимката ми се виждат добри и се чудя да ги поръчам?

Честно казано, белите така си стоят необувани  Embarassed Като ги видях такива едни изтъркани и ми се изпари желанието да ги обуя  Confused Нооо черните от същия модел ги поносих доста - не са мръднали нито на цвят, нито на вид и са страшно удобни и елегантни  Heart Eyes Аз затова и поръчах белите, де, понеже бях впечатлена от черните, а пък и ги бяха намалили доста. С две думи - ако пак пуснат черните - поръчвайте  Grinning

# 263
  • Пловдив

Ще помоля ако някой е поръчвал това да каже дали е хубава.  Приемам и чужди добри попадения за мъжка пижама.
Интересува ме също дали при пижамите се поръчва точно номера, който се получава според таблиците на Ла редут, или има разлика. Чудя се, защото все пак трябва да е по-свободно и да е удобна.
или това
http://media.laredoute.fr/product/picture/39342629o_aix.jpg

Последна редакция: вт, 05 авг 2008, 09:14 от emimimi

# 264
  • Пловдив

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=76041.0
Ето заповядай, аз току що се научих.  Mr. Green /един пост по-горе за демонстрация/

# 265
  • Пловдив
Петя   bouquet.Ще ги следя да ги пъхна в кошницата,когато ме пусне да си вляза пустия експлорър.

# 266
  • София
Аз да попитам, аз ли съм карък, та от тези 102 размер едва ги напъхах на Вики която е 80см или по принцип са много умалени? И то тези не бяха наши, а на една приятелка, а аз като по-умна съм поръчала 94 и сега се чудя като дойдат кво ще ги правя. Дали са и сбъркали етикета или са си умалени?

# 267
AIR - нямам идея.Просто предположих от това което ми преведе гугъла,а и щом си има налични - може пък да е такава политиката на банката.Идеята ми беше да провери в банката и за тази възможност.Доколкото знам иначе поръчките под 10 евро често са ги отказвали.Поне това съм чела тук.Нямала съм такава и не зная на 100%   Thinking

# 268
  • Пловдив
И аз чакам поръчка от 15.07...надявам се да ми е за пощата.. Rolling Eyes

По-принцип зависи от това на коя банка е картата за поръчките под 10евро.

# 269
Аз да попитам, аз ли съм карък, та от тези 102 размер едва ги напъхах на Вики която е 80см или по принцип са много умалени? И то тези не бяха наши, а на една приятелка, а аз като по-умна съм поръчала 94 и сега се чудя като дойдат кво ще ги правя. Дали са и сбъркали етикета или са си умалени?

Направо ме уби  Confused Кво чакалене им дръпнах, не е истина - откак се появиха ги дебна.... Най-накрая успях да ги поръчам 86 (нямаше 94), с надеждата че евентуално може и догодина да й стават на Мона, щото тя си е слабичка по принцип, пък все пак са 7/8...Някой, ако ги е получил, да сподели  Peace

Общи условия

Активация на акаунт