LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 69 246
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 345
И аз чакам огромен колет, но няма вест ни кост, днес пак се ослушвах за известийце ... но май ще се почака , от 18.07 ми е поръчката.

# 346
  • Някъде в Европа...
Я да попитам - Housse de couette  нали е торба, та размерите, които са дадени са действителните, като за торба, т.е. ако я отворя става 2 пъти по -  голяма на ширина newsm78, нали?
Гледам сега "форумските" чаршафи, но няма цветове за пълен комплект, та обмислям варианта да си купя 2 торби, като едната да я разтворя и използвам за долен чаршаф.....Мамите, които вече сте ги получили, кажете, моля, сполучлива ли ми е идеята?

# 347
  • Beyond the Frontiers
За отчета - пристигна ми поръчката от 25.07 в Бургас (голям кашон, но не в Славейков Mr. Green), а тази от 10.07, която трябва да пристигне в София я няма Cry

Снимки по-късно, да успокоя чакащите чаршафи от кръглите цени, на които им излизаше надпис blank, че са шарени на бял фон.http://www.laredoute.fr/vente-drap-imprime.aspx?productid=324112 … 6&prodcolor=1

# 348
Я да попитам - Housse de couette  нали е торба, та размерите, които са дадени са действителните, като за торба, т.е. ако я отворя става 2 пъти по -  голяма на ширина newsm78, нали?
Гледам сега "форумските" чаршафи, но няма цветове за пълен комплект, та обмислям варианта да си купя 2 торби, като едната да я разтворя и използвам за долен чаршаф.....Мамите, които вече сте ги получили, кажете, моля, сполучлива ли ми е идеята?

Да, ще стане, торбите са доста големи, ще ги подпъхнеш директно под матрака, така даже ще имаш два долни чаршафа.

# 349
Някой има ли представа дали доставят чаши до България?  Crazy

# 350
  • Варна
Супер съм разочарована от поръчката(09.07), която взех сега. Не стига, че я пуснах заради едни балеринки, които ми отказаха на 22.07, ами и подаръка са ми разменили. Поръчах Синия комплект за плаж, а са ми пратили някаква цикламена платняна чанта с нещо като кърпа, по-точно парче плат. Другото са 2 долни чаршафа, 2 калъфки и едно потниче за 1 евро. Поръчката е тръгнала на 23.07, явно и при франсетата се бавят нещата. Вече ще поръчвам само с код за безплатна доставка,ако намеря такъв и само маркови неща, от другите им неща съм доволна на 30%, останалите 70% са разочарования.
Някой да е получил синия комлект за плаж м/у 05.07 и 15.07? Дали съм само аз прецакана?  #Cussing out

# 351
  • София
Аз не мога да съм недоволна, спрямо мен до момента са коректни. Винаги са ми отговаряли на имейлите, дори сега получих писмо, че последната ми поръчка от 1-ви август вече е транспортирана. Харесват ми продуктите им, харесват ми намаленията им. Това че в рамките на 2 месеца пуснах 8 поръчки говори достатъчно. Написах онзи пост заради всички момичета, които са потърпевши и мога да си представя как се чувстват, защото и аз съм се "парила" от онлайн пазаруването. Вярвам, че човек трябва да си защитава интересите, защото друг няма да го направи вместо него. Вярвам и, че никой нищо няма да загуби ако опита, дори и нищо да не стане.  Peace    

# 352
  • Някъде в Европа...

Да, ще стане, торбите са доста големи, ще ги подпъхнеш директно под матрака, така даже ще имаш два долни чаршафа.
  bouquet  bouquet  bouquet. Мерси, точно това имах впредвид...

# 353
  • Варна
Алекс 1 от къде ти е инфото че не пращат чекове? Ясно си ми пише, че ще ми пратят чек

le 05/08/2008  Retour du colis  
17,77 ?  REMBOURSE PAR LETTRE-CHEQUE  N° 20081821507932
du 29/06/2008  

защо да мисля че няма да е така? А и има и други момичета, които потвърждават, че са получили чекове.
А ти всеки път "порязваш" като някой пише че ще получи чек ...

# 354
Обаче вземи от големите торби, които са 200/ 220 или нещо от сорта Peace

# 355
Някаква информация за последни колети от Варна, от коя дата са?! Аз чакам от 16,7 и 1,8, раничко ли е?

# 356
Аз не мога да съм недоволна, спрямо мен до момента са коректни. Винаги са ми отговаряли на имейлите, дори сега получих писмо, че последната ми поръчка от 1-ви август вече е транспортирана. Харесват ми продуктите им, харесват ми намаленията им. Това че в рамките на 2 месеца пуснах 8 поръчки говори достатъчно. Написах онзи пост заради всички момичета, които са потърпевши и мога да си представя как се чувстват, защото и аз съм се "парила" от онлайн пазаруването. Вярвам, че човек трябва да си защитава интересите, защото друг няма да го направи вместо него. Вярвам и, че никой нищо няма да загуби ако опита, дори и нищо да не стане.  Peace    

Момичетата вече са ти казали достатъчно. Аз нямам много какво да добавя, но: под "парене" разбирам, че си изгоряла с пари или са ти източили картата. Което, не вярвам да ти се е случило. А това, че ти искаш да ти превеждат парите с Уестърн Юниън и че този начин ти е по-удобен /или щото искаш да ги натовариш с 5-10%/  - не виждам как ще ти се получи, по простата причина, че когато пускаш поръчка, ти приемаш техните условия на продажба, които са ясно написани в сайта им. То и аз искам да им плащам през Пейпал... Освен това, във Франция имат доста строг търговски закон и едва ли Ла Редут го нарушават. Така че, дори и да им напишеш стотина гневни писма и да се оплакваш, не мисля, че ще промениш нещо - хората работят напълно законно и спазват всички местни закони.
И обясни на близките ти, за които поръчваш, че рискът, да не получиш нещо, го има винаги, особено по намаления. За справка - досега, за 2 години и половина поръчване от Ла Редут имам точно 4 отказани артикула.

Алекс 1 от къде ти е инфото че не пращат чекове? Ясно си ми пише, че ще ми пратят чек

le 05/08/2008  Retour du colis  
17,77 ?  REMBOURSE PAR LETTRE-CHEQUE  N° 20081821507932
du 29/06/2008  

защо да мисля че няма да е така? А и има и други момичета, които потвърждават, че са получили чекове.
А ти всеки път "порязваш" като някой пише че ще получи чек ...

В някои от предишните теми, някоя мама беше им беше писала за неполучена поръчка и те й бяха отговорили, че вече нямат практика да изпращат чекове или с тях ще може да се пазарува онлай. Мисля, че мамата беше Chokolina, да се надяваме, че ще се включи и ще каже.

# 357
  • DE
Имам една голяма мечта - да ме пуснат в склада на Ларедут!! Сама!
Да пробвам, да мятам напосоки....
Вманиачена съм...

# 358
  • София
Sun,ама много интересен тоз нож за подправки,върши ли сериозна работа или....за подправките имам предвид де newsm78?

# 359
Специално за АЛЕКС . Мисля че от онези дни търсеше това http://www.laredoute.fr/vente-robe-romantique-fines-bretelles-fe … tegoryid=31522059

bouquet Hug  bouquet
Благодаря. Супер е!

Общи условия

Активация на акаунт