LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 69 246
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 360
И на мен не ми допада тази практика с чековете на французите. Пазарувам и от Ягодката, но там при подобен проблем връщат парите директно по картата. Досадна работа са чековете - излишно похабено време и пари.

# 361
Имам една голяма мечта - да ме пуснат в склада на Ларедут!! Сама!
Да пробвам, да мятам напосоки....
Вманиачена съм...

Ти ме уби! Joy Че да вземем да си направим един магазин в България и да го заредим до тавана с дрехи от редута и да си пробваме, да си мятаме ......  Joy Много ме изкефи това, честно! И аз не бих отказала

# 362
И аз в кюпа с тази явно каръшка поръчка от 9-ти! Два пъти (само) напразно се размотавах до варненската митница и бълвах змии и гущери (на ум де) с/у нещастните хорица работещи там, щото си позволяваха някак си много по диагонал да ми проверявят името! Накрая и връзките си пуснах, ама били са си прави хората - няма и няма !!!Иначе чакам от 17, 22 и още няколко  дати.

# 363
  • Бургас
А ти в кой точно клон си?
В 5-ти

# 364
  • Бургас

Ахам.  Wink
Аз съм в 10-и.

Сори за офф-а!

# 365
Хора - това е Ларедут.Какво ни харесва и какво не трябва да си признаем,че никой не ни е притиснал до стената и да ни кара на сила да пазаруваме.Или приемаш условията и си поемаш риска или не.Какви са тези работи -то хубаво човек да си защитава интересите,но ако има шанс за някаква промяна - вие сега революция ще правите. Mr. Green

mimoza^^ май по-добре /тъй като всички сме/ да ни организират една обща екскурзийка и да ни пуснат нас българките сами там  hahaha Joy Joy Joy

Sun много съм впечатлена от ножа и дъската за подправки.Ножа вече си го пуснала,а дъскичката ако нямаш възможност да намериш линка - би ли казала поне в кой раздел да ровим  Praynig Hug

Иначе да се оплача,че вече и втората ми кошница е обсебена и само докато видя онази ми ти французойка/може и да не е такава Laughing / ми идва да си направя вече лична среща с нея и нищо да не й спестя  smile3511

# 366
# 367
Sun,ама много интересен тоз нож за подправки,върши ли сериозна работа или....за подправките имам предвид де newsm78?

yasmin01, ножът е изключително остър - с 2 остриета. Не съм го пробвала още, но мисля, че ще върши страхотна работа.  Peace

.........................
Sun много съм впечатлена от ножа и дъската за подправки.Ножа вече си го пуснала,а дъскичката ако нямаш възможност да намериш линка - би ли казала поне в кой раздел да ровим  Praynig Hug
....................

mamaB, ножът и дъската са комплект.  Grinning

# 368
Момичета я ме светнете за чаршафите след размера обикновенно пише така  :1-2 p.    какво ще рече това ? newsm78

# 369
Аз днес получих поръчката от 14.07 , фактурирана на 23.07. Първо - вместо жилетката подарък, са ми пратили черния тренч  Close , а от чаршафите с топката съм разочарована, че долния чаршаф е доста рехав , като турските чаршафи . Иначе плика и калъфката са от стегнато хасе. Ама пък плика е огромен  ooooh!
 Всъщност аконякой иска да размени плик 140/200 за 200/200 да казва.

А по въпроса за чековете и ваучерите мисля, че французите най-много да вземат да направят един Ларедут-България , ама се съмнявам цените да останат такива , а пък и вече няма да е интересно

Последна редакция: вт, 05 авг 2008, 15:19 от alabalaxx

# 370
  • Варна
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5655595& … ue&ksource=-1

според вас това банския ли е или само горницата
нещо ми превежда, че се продава отделно.. ама ..не ми стана много ясно

благодаря ви , добре че не си купих горнище че вече имам 2 несполучливи

Последна редакция: вт, 05 авг 2008, 15:09 от smurf

# 371
  • София
Здравейте момичета,
да дам отчет  Mr. Green Вчера получих поръчка то 15 юли за поща, всичките неща бяха за свеки...тоест поръчката беше нейна, само обувки, които са коментирани безброй пъти. Бях пуснала за подарък жилетката на Талисиме /или както там се чете/, кода беше активен от около 1-2 дни вече. Пратили са едно....незнам как да го обясня, тренч може би, черен промазан, който отговаря на съвсем друг код. На всичкото отгоре мисля че размерът който са пратили е 50/52  #2gunfire Огромен и е на свеки, освен това модела е доста странен, колана идва под талията.... newsm78, копчетата висят на конците  Sick ужас. Та да предупредя да сте подготвени за изненада ако сте поръчвали подарък жилетката на Талисиме. И в тоя ред на мисли, мога ли да си поискам от тях другия подарък. Някой от вас разправял ли се е за объркан подарък  Mr. Green

# 372
  • София
По повод чековете, мисля, че са преустановили не пращането на чекове (и на мен ми виси един чек в мес рем..), а пазаруването по пощата с принтирана кошница. Дано не съм права, защото не им искам пършивите чекове.  #Cussing out
Вече ме е страх да поглеждам в мес рем.. До преди ми беше ясно какво се появява там, първо сумата без 5%, после с тях. А сега се е появил някакъв идиотизъм дето нито пише за коя поръчка е, нито пише за кой продукт е, нито от коя дата е, а само сума и последната грага 01-01-0001. е това сега какво чудо е?

Момичета я ме светнете за чаршафите след размера обикновенно пише така  :1-2 p.    какво ще рече това ? newsm78
Означава колко персона може да се гушкате на тях  Laughing Т.е. един персо за единично легло, 2 за двойно. Както например пристите едно време бяха 1 1/2 персона.

Само горнището е, в дясно са ти показани долнищата с които може да го комбинираш.

# 373
Наканих се и аз да поръчвам чаршафи,та искам да ви попитам за тези
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5960398& … ue&ksource=-1
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5973465& … ue&ksource=-1
Някой да ги е поръчвал?Ккрасиви са,само да не са много твърди.Не ги бях видяла по време на намаленията,а вероятно тогава са били по-евтинички.И сега бива де.

# 374

Мисля, че е само горнище  Peace

Общи условия

Активация на акаунт